G.Gabe írta:A rotáció azért nem működött idén, mert sok játékos hullámvölgybe került.
a rotáció azért nem működött, mert nincs kire rotálni. jelenleg két poszt van, ahol 2 erős ember tolja, ez a busq-masc páros esetleg keitaval kiegeszitve, bár o inkább elorreb jatszik, meg a balszél abidalla-adrianoval-maxwellel.
és ennyi. se alvesnek, se puyolnak, se piquenek, se messinek, se iniestának, se xavinak, se villanak, se pedronak nincs komoly alternativaja. jeffren, bojan, thiago nagyon kevés, egyet talán elbír a csapat, de ha már ketto játszik raadasul még ilyen kényszer középhátvédek is beszállnak, az már nagyon meglátszik a jatekunkon.
afellay nekem nagy talány, sztem középen is tudna bőven játszani, de egyértelmű h pep csak pedro és messi töltelékeként akarja szerepeltetni a széleken.
én eddig ellene voltam, de fabrgas minenképpen kell. a mi jatekunkat 70-75%-ban xavi és iniesta formálja, de ha csak az egyik van fent, akkor már nem megy ugy érzésem szerint. jó, lehet thiago jo lesz, de nagyon kiserletezgetni nincs sem idő, sem lehetőség.
nyáron 3 ember kell. mivel milito menni fog, kell egy középső védő, aki esetleg alves helyett is tudja tolni (és már megint vehetünk egy középső védőt... caceres, henrique, csiga...), kell egy komoly alternativa xavi vagy iniesta posztjára, illetve kell egy csere villának.
ennyi
és h ne offoljak, remélem este elkenjük a madrid száját és kicsit visszavesznek az arcból...