Én is büszke vagyok Pepre, ironikusan így kell fellépni!Amúgy is teljesen mindegy mi megy a héttérben, meg szájkarate, úgyis 180 perc fogja eldönteni az egészet!Mourinhotól sem éreztem, hogy hú de megsértette volna Pepet, csak megszólította, Pep meg válaszolt!
Fecooo úgy érzem kicsit túl misztifikálod, jó és a rossz harca, stb….Azt már elérték a főnökök, hogy érzelmileg mindenki a csúcson, ezt már nálad is látni!
Meccsről továbbra is az a véleményem, okosan kell futballozzunk!És ez a nagy „felhajtás” nem biztos, hogy jót tesz nekünk, inkább higgadtnak kellene lennünk!De bízom Pepben, hogy megnyugtatja a fiúkat, akikben biztos nagy a bizonyítási vágy, de nem szabad fejjel menni a falnak!Inkább játszunk kivárásra, s ha kell birtokoljuk 310 %-ban a labdát, de ne adjunk esélyt a kontrázásra!És biztos vagyok benne, ha türelmesen játszunk, akkor 1et betudunk préselni!
Legideálisabb helyzet az lenne, ha már korán betudnánk találni, az nagyon megbolygatná a taktikákat!Villára nagy szükség lesz, nincs mese ha odakerül be kell lőni!Mindenki várja a meccset, de nem szabad elfeledni van egy visszavágó, s persze ha már olyan eredményt tudnánk elérni, ami már fél lábbal a döntőbe vezetne minket csodálatos lenne!De nem tudom jobban hangsúlyozni, nem szabad kapkodni, nem nekünk kell rohanni, s egy idegenbeli gól (mondjuk Keitától, aki jól fejel, s megint mindenki szapulja…) nagyot dobna a helyzeten!
Tippem 1:1 vagy 1:2 (ide)