Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.26. 08:44:28

albicelesteX írta:Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc... :?
a múltkori produktummal nem is megyünk tovább, az valószínű. de az előző vereségtől függetlenül és elfogultság nélkül kijelenthető, hogy a Barca a világ legjobbja tud lenni jelenleg. márpedig az ilyen csapat névjegyéhez hozzá kell tartozzon az, hogy elfelejti a vereséget de tanul belőle, magyarán mentálisan helyén kezeli a dolgot és aztán 180 fokos fordulattal megváltozik a játéka. tény, a csapat és guardiola a szezon legnagyobb kihívása előtt van most. főleg pep, akinek valami nagyon újat kell húzni. szerintem, most anélkül, hogy az eddigi eredményeit a legkevésbé is vitatnám most fog kiderülni, hogy mekkora egységet tudott kovácsolni és mennyire felkészült taktikailag. vagyis, mennyire nevezhető a barcelona a világ legjobbjának. vagy durrantsam el azt a sablont, hogy nem az lesz a bajnok, aki ritkán esik el, hanem aki 100szor kerül földre, mégis ő áll fel? eldurrantom, szerintem felállnak. bizakodom.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.26. 08:40:49

albicelesteX írta:A sérülések csak egy dolog.Viszont savaztuk itt Villat meg még egy két embert,de ha a szívemre teszem a kezem akkor világos,hogy miért ez az enerváltság.Fáradtak,ők is emberek.Én erre gondolok elsősorban,mikor a pad rövidségét firtatom.
Lehet benne valami, de én Villa játékán se látom, hogy igazán fáradt lenne. Rengeteget mozog, sokszor viszi el a védőket. Ami igazán zavaró, hogy még mindig túl sokat van lesen és talán görcsössé vált attól, hogy rég nem talált be. Viszont ez most megtörtént szombaton és remélem, hogy felszívja magát a BL elődöntő párharcaira. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy igazad van. Innen nagyon nehéz bármit is megítélni. Pep ott van velük, nála jobban úgysem látja át senki a helyzetet én meg bízom benne.
albicelesteX
A Vadász

2011.04.26. 08:35:38

A sérülések csak egy dolog.Viszont savaztuk itt Villat meg még egy két embert,de ha a szívemre teszem a kezem akkor világos,hogy miért ez az enerváltság.Fáradtak,ők is emberek.Én erre gondolok elsősorban,mikor a pad rövidségét firtatom.

Szerk.:A kupa győzelem számomra is fontos lett volna.Szerintem nem mutat az rosszul a vitrinben.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.26. 08:26:57

albicelesteX írta:Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc... :?
3 balhátvédünk van és mindegyik kidőlt...
Nem hinném, hogy a rövidebb padon múlna, hogy mit nyerünk idén. Egész évben rendben volt a keret, pedig nem kevés sérülés volt és a kupa döntőben elszenvedett vereséget se lehet ráfogni arra, hogy gyengébb védelemmel tudtunk csak kiállni. 105 percig nem kaptunk gólt! A második félidőben, amikor a Real a saját térfeléről nem tudott kijönni és folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteinket, el kellett volna dönteni a meccset. (akár több góllal is) Ez nem történt meg. Aki nem lő gólt nem érdemel győzelmet. A Madrid megérdemelten nyert, mert ők legalább az egyik helyzetüket gólra váltották. Ez egy ki-ki meccs volt, bármi lehetett volna és tény, hogy sok minden közrejátszott, de elsősorban a második félidőben mutatott 0 helyzetkihasználásnak köszönhetjük, hogy elbuktuk a kupát. (ami egyébként számomra igenis fontos trófea és hihetetlenül örültem annak, hogy több, mint 10 év kihagyás után újra diadalmaskodtunk) Tény, hogy én sem örülnék annyira, ha olyan játékkal érne el győzelmet a szeretett csapatom, mint amilyennel a Real pályára lép és ebben egyetértek itt sok hozzászólóval, de nem a mi hatáskörünk, hogy megítéljük, nekik mennyit is jelent ez a kupa és a mutatott játékuk. Innen én csak gratulálni tudok a Real Madridnak, hogy elcsente előlünk a Copa del Reyt, továbbá, hogy eljutottak a BL elődöntőbe.

Egyébként én bízom a csapatban és 2 meccsen mi vagyunk a párharc esélyesei. Remélem, hogy rúgunk gólt Madridban és nem kapunk ki. Így a visszavágón már ki kéne találnia valamit Mourinhonak, mert szaladni kéne az eredmény után.

Holnapra jó meccsnézést kívánok mindkét csapat szurkolótáborának és győzzön a jobb csapat!
noname
Llegenda del Barça

2011.04.26. 07:49:21

Előzőleg arra számítottam h meglesz a bajnokság, a kupát bukjuk és meglesz a BL-döntő. NOs, én most is erre számítok. A Kupa volt számunkra a legkevésbé fontos kupa, illetve a Real számára a legnagyobb esély arra h nyerjenek vmit, ezért ott a Realt tartottam esélyesnek. A BL már más lesz. Mindenki jobban fog érte kaparni, azonkívül a mi oldalunkon van a rutin, illetve az a tény, hogy a Real nem éppen a stabil teljesítményéről híres, így 2 meccsen már a mi javunkra billenhet a mérleg. Nem számítok könnyű továbbjutásra, de továbbmegyünk.
A Fifa egy szégyen
albicelesteX
A Vadász

2011.04.26. 07:41:17

Most meg lehet majd kövezni engem,sőt ki is lehet tiltani,de szerintem kiesünk a BL-ből.Ez a játék,erő,mentális hozzáállás kevés lesz.Egy megtört,haldokló csapatot látok a pályán.Ráadásul még sérülésekkel is kínlódunk.Megmondom őszintén valahol nem is bánnám,ha elbuknánk ezt az elődöntőt,mert talán felnyitná egy két fafejűnek a szemét,hogy igenis fontos,hogy kik és mennyien ülnek a padon.A bajnokság meg lesz ebben biztos vagyok,de a BL-ben nagyon rezeg a léc... :?
Kép
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.26. 00:43:24

Hát én sem állítanám azt hogy a kupa jelentéktelen trófeácska, de tény hogy a 3 közül a legkevésbé értékes.

Amúgy e szóra reagálva, tök jó, hogy most sok madridista örül a trófeájának meg tök korrekt, de tényleg, de akkor amikor a harmadosztályú csapat kiejti a Madridot, miért úgy állnak tőletek egyesek hozzá, hogy kit érdekel, legalább kipihentebb lesz a csapat ? :? Mert itt valahogyan magatoknak mondotok ellent. (Persze nem akarok általánosítani, de mint tudjuk, mind a két oldalon vannak és lesznek is idi*ták, de ez így akkoris érdekes)

Amúgy tényleg megértem hogy örültök, de az is tény, hogy valószínűleg ez az öröm nem ekkora lenne, ha nem a Barca feküdt volna ki ellenetek a döntőben és nem 2 év sikertelenség után jött volna a kupa.
looka
Capitá del Barça

2011.04.25. 23:48:17

Andris írta:Részemről sosem számolok egy jókora csoporttal, aki teljesítmény függvényében ide-oda csapkod. Most mi vagyunk az aktuális világ legjobbja csapat néhány éve, nyilván hozzánk csapódtak.
Annyi a probléma, hogy nem mindenki áll így a dologhoz. Ez a jelenség valahogy mindig kevésbé szimpatikusabbá teszi az divatszurkolók által támogatott csapat szurkolóit. Összességben. Az ellenszurkoló nyilván nem fogja kihangsúlyozni, hogy az általa bunkónak, infantilisnek, elfogultnak titulált szurker az divatszurker, nem, neki ő ugyanúgy Barca szurkoló, mint a többiek.

A "ha nem lenne egy korszakos Barca" kezdetű kijelentések meg badarságok, mert van... A "ha" nem játszik. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 21:21:51

blanee, legközelebb légyszives egy hozzászólásba szerkeszd a mondanivalót!

Részemről sosem számolok egy jókora csoporttal, aki teljesítmény függvényében ide-oda csapkod. Most mi vagyunk az aktuális világ legjobbja csapat néhány éve, nyilván hozzánk csapódtak.

Egyébként a facebook szerintem nem reprezentatív, csak bizonyos korosztályban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
blanee
Barça B

2011.04.25. 21:01:31

Xabi A. írta:
Miután leírom, hogy akkor is jelentéktelen volt számomra, mikor mi nyertük meg, te leírod, hogy csak akkor jelentéktelen számomra, amikor már a madrid nyeri.
Arra célzott, hogy a kupát a döntő párosítása tette értékessé, nem pedig a kupa ténye. Nyilván ez a legjelentéktelenebb kupa a 3 közül, de még ebben is szinte mindenki leírt minket, és toronymagas esélyesnek lett kiemelve a Barca. Mindenki outsiderként tekintett ránk, akik asszisztálnak egy újabb Barca sikerhez, de mi felül tudtunk emelkedni ezen a nézeten, és ez emeli számunkra legalábbis a kupát kissé értékesebbé, ami.

Volt egy korábbi hozzászólás, hogy a kidobott 400 milla mellett egy spanyol kupának kell így örülni? Erre annyit tudok reagálni: Ha nem lenne jelenleg ez a korszakos Barca, akkor két év alatt biztos nem csak egy spanyol kupa jött volna össze, hanem mi is összehozhattunk volna 2-3 kupás szezonokat. Ez egy újabb ok, hogy örüljünk a kupának, mert miattatok sokkal nehezebb bármit is megnyerni.
Nem értek egyet, mivel a Bajnokok Ligájában az elmúlt 8 évben egyszer sem a Barcelona állított meg minket (a nyolcaddöntőben!). A triplázás sajnos a Barca nélkül se jöhetett össze, olyan messze voltunk tőle. Kupában ugyanez a helyzet, amikor harmadosztályú csapatok vernek el minket, a döntőre, vagy arra hogy a Barca ellenfelei legyünk még csak gondolni se lehetett.
blanee
Barça B

2011.04.25. 20:58:10

Andris írta:Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.

Ők is jól tudják, hogy ezt az egy szem kis jelentéktelen trófeácskát is csak a sportág minden jellemzőjét, ismertetőjegyét megtagadva, sőt elpusztítva, és még így is csak a jószerencsének köszönhetően nyerték.

Teljesen természetes hogy örülnek, ennyi évnyi megaláztatás után van kupa.
Az is természetes, hogy sok köztük az idióta aki most veri a mellét. Eleve sokkal több a madridista a világon és főleg Magyarországon, több ember közt a hülye is több.

Erősen ajánlom nektek, hogy jövőbe tekintő témákra terelődjön a szó, mert rövidesen megelégeljük a törlést és szerkesztgetést, meg egyáltalán azt hogy az oldalhoz legkevésbé sem méltó módon diskuráltok. És akkor törlés, kitiltás és topik zárás lesz mind barcás, mind madridista oldalról.
És akkor aztán majd akár dühötökben, akár örömötökben fulldokolhattok szerdán éjszaka, mert nem lesz hova bekaparni a gondolataitokat.
Felmérések szerint a Barcelonanak van a legnagyobb szurkolótábora a világon. A Facebook, már amennyire reprezentatívnak tekinthető is ezt bizonyítja. Sok a hülye madridista, sok a hülye barcás, nem értem hogy legalább moderátorként miért nem lehet reális álláspontod a dologról, és miért kell ugyanúgy szítanod a kedélyeket lehülyézéssel.
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.25. 19:54:36

Xabi A. írta:
ziipp írta:Alapvetően én is úgy vagyok vele, hogy a három cím közül a kupáért bánkódnék a legkevésbé. Az már más kérdés, hogy presztízs mérkőzés volt, a Madridtól kikapni sosem kellemes, szóval ennyivel nem tudom elintézni a vereséget. A másik negatívum, hogy ennek köszönhetően Mourinho távozása későbbre halasztódik... :D Amennyiben a bajnokságot és BL-t is behúzzuk, elégedett leszek a szezon végén. ;)
Mou-t akkor sem rúgta volna ki a Real, ha nem nyertünk volna semmit idén. Mou-n kívül nincs más, aki képessé teheti a Realt arra, hogy felvegye a versenyt a Barcával. Ha Mou repült volna az a komplett Real vezetőség bukását is jelentette volna.

Bár kétségtelenül így még inkább bebetonozta magát Mourinho.
egyetértek. Ha Mou idén nem nyert volna semmit akkor is maradhatott volna még 1 évig. Ha csak a kupa lesz meg be lesznek tömve a szájak 1 évre. Én nem örülök neki ha Mou marad két okból sem:
1. Csak ő lehet képes megállítani a barcat
2. Ezt úgy fogja tenni, hogy az eszközökben nem válogat ( ahogy idén bunkerfoci,pszichológiai hadviselés,bírózás stb.)
Guardiola
Capitá del Barça

2011.04.25. 19:46:02

MichaaBee írta:A modoktól kérdezném elsősorban, hogy ha november 29-e után a madridistáról kidobtak egy "tikitaka" névvel regisztrált felhasználót, akkor itt mi lesz a sorsa az "antifoci" nickre hallgató fórumozótársunknak? :D

Csak vicc.
Nagy poén, kösz :)

ON:
Szerintem nem lesz gond s behúzzuk mindkét mérkőzést a BL-ben.
Xabi A.
Barça C

2011.04.25. 19:44:55

ziipp írta:Alapvetően én is úgy vagyok vele, hogy a három cím közül a kupáért bánkódnék a legkevésbé. Az már más kérdés, hogy presztízs mérkőzés volt, a Madridtól kikapni sosem kellemes, szóval ennyivel nem tudom elintézni a vereséget. A másik negatívum, hogy ennek köszönhetően Mourinho távozása későbbre halasztódik... :D Amennyiben a bajnokságot és BL-t is behúzzuk, elégedett leszek a szezon végén. ;)
Mou-t akkor sem rúgta volna ki a Real, ha nem nyertünk volna semmit idén. Mou-n kívül nincs más, aki képessé teheti a Realt arra, hogy felvegye a versenyt a Barcával. Ha Mou repült volna az a komplett Real vezetőség bukását is jelentette volna.

Bár kétségtelenül így még inkább bebetonozta magát Mourinho.
ziipp
Capitá del Barça

2011.04.25. 19:30:54

Alapvetően én is úgy vagyok vele, hogy a három cím közül a kupáért bánkódnék a legkevésbé. Az már más kérdés, hogy presztízs mérkőzés volt, a Madridtól kikapni sosem kellemes, szóval ennyivel nem tudom elintézni a vereséget. A másik negatívum, hogy ennek köszönhetően Mourinho távozása későbbre halasztódik... :D Amennyiben a bajnokságot és BL-t is behúzzuk, elégedett leszek a szezon végén. ;)
Deus
Boixos Nois

2011.04.25. 19:29:15

MichaaBee írta:A modoktól kérdezném elsősorban, hogy ha november 29-e után a madridistáról kidobtak egy "tikitaka" névvel regisztrált felhasználót, akkor itt mi lesz a sorsa az "antifoci" nickre hallgató fórumozótársunknak? :D

Csak vicc.
Sztem mi mások vagyunk :)
KépKép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.04.25. 19:27:29

A modoktól kérdezném elsősorban, hogy ha november 29-e után a madridistáról kidobtak egy "tikitaka" névvel regisztrált felhasználót, akkor itt mi lesz a sorsa az "antifoci" nickre hallgató fórumozótársunknak? :D

Csak vicc.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Xabi A.
Barça C

2011.04.25. 19:23:14

Miután leírom, hogy akkor is jelentéktelen volt számomra, mikor mi nyertük meg, te leírod, hogy csak akkor jelentéktelen számomra, amikor már a madrid nyeri.
Arra célzott, hogy a kupát a döntő párosítása tette értékessé, nem pedig a kupa ténye. Nyilván ez a legjelentéktelenebb kupa a 3 közül, de még ebben is szinte mindenki leírt minket, és toronymagas esélyesnek lett kiemelve a Barca. Mindenki outsiderként tekintett ránk, akik asszisztálnak egy újabb Barca sikerhez, de mi felül tudtunk emelkedni ezen a nézeten, és ez emeli számunkra legalábbis a kupát kissé értékesebbé, ami.

Volt egy korábbi hozzászólás, hogy a kidobott 400 milla mellett egy spanyol kupának kell így örülni? Erre annyit tudok reagálni: Ha nem lenne jelenleg ez a korszakos Barca, akkor két év alatt biztos nem csak egy spanyol kupa jött volna össze, hanem mi is összehozhattunk volna 2-3 kupás szezonokat. Ez egy újabb ok, hogy örüljünk a kupának, mert miattatok sokkal nehezebb bármit is megnyerni.

Nem mellesleg ez a kupa nektek azért fáj(hat) nagyon, mert egy újabb triplázás esélyét vettük el tőletek. Az addig oké, hogy mindenki a BL-re és a bajnokságra figyel, de nagy különbség van a duplázás és a triplázás között. Utóbbi azt jelenti, hogy mindenkit mindenhol "lealáztatok", míg előbbi azért mutatja, hogy mindenhol nem ti vagytok a győztesek.
Antifoci
Barça B

2011.04.25. 19:04:32

Nem félek mert:
- mert nem ócsárolni jöttem a barcát
-nem használok obszcén szavakat
-nem verem a nyálam

A véleményem írom normális formában le.

Mondjuk túlontúl az se zavarna ha kizárnál, max nem lenne jogos.

Az hogy egy kupa mit ér neked az te véleményed, a gaspart érában nem ezt mondtad volna , vagy 3 sikeretlen szezon után se.
Elvagytok kényeztetve ezt megértem, de ettől még van értéke sztm.
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 18:44:50

Miután leírom, hogy akkor is jelentéktelen volt számomra, mikor mi nyertük meg, te leírod, hogy csak akkor jelentéktelen számomra, amikor már a madrid nyeri. Neharagudj, de ez így komolytalan. :) Nem is olvastam tovább a hozzászólást, esetleg kezd újra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
daman
Barça B

2011.04.25. 18:32:48

Andris írta:Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.

Ők is jól tudják, hogy ezt az egy szem kis jelentéktelen trófeácskát is csak a sportág minden jellemzőjét, ismertetőjegyét megtagadva, sőt elpusztítva, és még így is csak a jószerencsének köszönhetően nyerték.

Most eljutottam oda, hogy ha ezert kitiltasz, nem tud erdekelni. Szerintem eddig eleg normalis hangnemben irtam le mindent.
De ha te adminkent ilyen arrogans lenezo hsz-t irsz egy "beszeljunk masrol" bevezetes utan, akkor mit is varunk a szurkolok nagy reszetol...
"kis jelentektelen trofeacska" - egyertelmu, igy, hogy a Madrid nyerte meg, mar alamizsna kupa lett. Persze elotte nem volt az. Az a helyzet, hogy a donto parositasa tette ezt a kupat a normal rangjanal fontosabba. Ti is nagyon jol tudjatok, meg azt is, hogy egy Bilbao elleni kupagyozelem utan nem lett volna ilyen unneples madridi oldalon sem, meg, hogy ti is ugyanigy unnepelnetek a kupat ha megnyertetek volna.

Aztan csodalkoztok, hogy van par ember, aki rossz neven vette az addigi arrogans nagy arcu altalanos Barca drukker hozzaallast - de ez meg mindig eleg keves ember volt, ami viszont mindenkit felhuz es ezen nincs is mit csodalkozni, hogy mindig van valami kifogas, ha nem nyer a Barca, magyarazkodtok ossze-vissza es raadasul mindezt arrogans modon, lehetoleg az ellenfel erdemeit minel jobban kissebbitve, a masikat meg egy vereseg utan is LENEZVE - es nem csak itt, vegulis is ez egy Barca forum, meg ki tudja mennyi 14 eves irkal ide, hanem mindenhol ezt kell hallgatni egy gyozelem utan. Nagyon keves Barca drukker kepes azt kinyogni, hogy grat. a Madridnak. "mondanank mi, ha ......" meg "gratulalnank mi de mihez?" A gyozelemhez szoktak gratulalni...

Titeket egy valami zavar, az hogy nem ti nyertetek ezt az "alamizsna" kupat.
Tanuljatok az altalam is nagyra becsult edzotoktol sportszeruseget es szerenyseget, vegulis ez az ami miatt annyira nagyra tartjatok a Barcat.

Az elodontokre pedig jo szurkolast mindenkinek!
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 16:48:29

Antifoci írta:Jelentéktelen...
Mert van nála 2 az az 2 jelentősebb..
Gondolom ezért már jár a ban..
Én inkább a másik szempontból közelítem meg a dolgot. Nem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentősebb, hanem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentős, és semmi más.

Mindennek a leírásánál pedig nem a madrid egyszem kupájának az értékét akarom lecsökkenteni, és elvenni a madridisták örömét, hanem kiindulok magamból, és tudom jól, ha ezt az egy kupát nyernénk csak egy idényben, legkevésbé sem örülnék és lennék elégedett.
A 2009es kupagyőzelmünk is csak három nap jelentett valamit: azon az egy estén amikor megnyertük, másnap szinte már nem. Azon az estén, amikor megnyertük a BLt és kimondhattuk hogy Tricampions, és abban a pillanatban, amikor kimondhattuk, hogy Hat Kupás Barcelona.
Egyébként (lehet hogy én nem becsülöm a kicsit, de ) nem jelentett semmit.

Ezért nem jár a ban, de ha még gúnyolódsz egy kicsit egy moderátori felhíváson, akkor azért majd már jár, nefélj.
- József Attila
Antifoci
Barça B

2011.04.25. 16:40:33

Jelentéktelen...
Mert van nála 2 az az 2 jelentősebb..
Gondolom ezért már jár a ban..
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 16:27:25

Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.

Az is természetes, hogy sok köztük az idióta aki most veri a mellét. Eleve sokkal több a madridista a világon és főleg Magyarországon, több ember közt a hülye is több.

Erősen ajánlom nektek, hogy jövőbe tekintő témákra terelődjön a szó, mert rövidesen megelégeljük a törlést és szerkesztgetést, meg egyáltalán azt hogy az oldalhoz legkevésbé sem méltó módon diskuráltok. És akkor törlés, kitiltás és topik zárás lesz mind barcás, mind madridista oldalról.
És akkor aztán majd akár dühötökben, akár örömötökben fulldokolhattok szerdán éjszaka, mert nem lesz hova bekaparni a gondolataitokat.
- József Attila
Mezner2
Entrenador del Barça

2011.04.25. 16:10:28

az az egy győzelem az egy X :D azért ne tévedjünk el, úgy gondolom,hogy amennyire most verik a seggüket a Földhöz,mert hogy mennyi év után végre valami,van az egésznek egy másik oldala is,nevezetesen: 3év, közel 400 milla seggre verése után,egy Spanyol Kupa? :shock: :shock: ennyi az eredménye :shock: ?
Válasz küldése