Tisztelt Rinku!
Szerintem ideje lenne megertened, hogy minden csapat szurkoloi kozott vannak normalisak, es idiotak is (vagy csak fiatalok?)
Eleve egy-egy hozzaszolason latszik sokszor, hogy ki mennyire ertelmes. BarSZARlona... Hat aki ilyeneket ir ki, annak annyi esze is lehet, mert se nem vicces se semmi. De azert most megforditanam egy pillanat erejeig es megkerdeznem toled, hogy szerinted altalanos tendencia-e az, hogy a Barca drukkerek nem tudjak leirni Mourinho es Cristiano Ronaldo nevet. Na latod.
Masik, en azt lattam a sok ismerosom kozott, hogy egy valami miatt nagyult fel megint ez az ellenerzes a Barcaval (szurkoloikkal?), ez pedig az, hogy egyszeruen a nagy reszuk nem tud vesziteni. Nezzetek csak meg, az elmult par evben ha nem nyert, vagy kikapott a Barca, akkor mi volt az altalanos velemeny? Sorolom a szokasosakat: biro, antifoci, szabalytalan ...., undorito, a Barca volt gyengebb, nem adta ki magabol a maxot, magat verte el a Barca, stb. Egyszeruen a nagy reszetek nem tudja azt mondani, hogy hm gratulalok, a kovetkezo meccsen remelem sikerul visszavagni.
Ez tortent a kupadonto utan is, ezutan nem meglepo, hogy ez sokaknak szurja a szemet, mikor legyozi EZT a Barcat a csapata, es utana napokig a kifogasokat kell hallgatnia, meg persze nem is volt olyan fontos az a kupa ("alamizsna kupa"... az.... elotte: 40%on porgott a Barca a bajnokin mert nem volt tetje, majd a kupadonton kijon a tobbgolos kulonbseg), meg a szemelyes kedvencem, hogy nem erdekel senkit az a kupa mert a Barcanak mi koze a spanyol kiraly kupajahoz?? (Pont annyi, mint egy andaluz, galiciai, madridi vagy valenciai csapatnak) Bar hozzatennem, hogy az nekem is szurja a szemem, ha valaki pl. azert regisztral ide, hogy beirjon valami baromsagot.
A masik viszont az, hogy ti azt nem ertitek meg, hogy igazabol mind ez a fajta jatek, amit jatszott a Madrid, mind az, hogy ezt nagy eredmenynek tartjak a drukkerek, a Barca dicserete egyben. Lathattuk, hogy a Madrid csak ellenuk jatszotta ezt a jatekot. Egyebkent ha tetszik nektek, ha nem, tamadofocit jatszanak. A Barca ellen meg szerintem pont a gyozelem volt a lenyeg. A Kiraly Kupa sem egy nagyon nagy trofea altalaban, de iden a donto parositasa miatt azza notte ki magat.
Halkan jegyzem meg, az a 2 blog az KET ember ket blogja, ez alapjan osszehasonlitani a szurkolotaborokat.. Daffyt meg amellett, hogy normalisan leirja, amit gondol, egy valami miatt kedvelitek annyira; mert altalaban azt mondja, amit hallani akartok.
erre vannak annyira nagyon fel, hogy valahogy bírtak nyerni valamit és a triplázásunk meg minden mehet a levesbe, ahogy van.
Ha valaki "erre van fel", akkor azt vedd a Barca dicseretenek, ezt kene megertened. A masodik fele a mondatnak szot sem erdemel, de gondolom te is tudod mekkora baromsag