Az teljesen mas volt. Mar akkor is probaltam magyarazni azt, hogy en mit ertek bunkerfoci alatt. Ezt. Az mas volt, ott jo 20 meterrel fentebb volt a vedelmi resz, igy a Barca se tudta azt jatszani, amit szokott. Illetve tudta, csak nem 25 meterre a kaputol passzolgattak, hanem 50-re.d írta:Jobb volt a bajnoki, amikor úgy kezdett a Madrid, ahogy a kupában a második félidőben játszottak? Akkor is mondtam már, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem a 16 elé állunk és mégsem "eszetlenül" rohantok előre, nem hittél nekem. Feljebb kellett tolni a védelmet, volt egy sikeres lestaktika, Villának jár az Arany Pippo emlékdíj, és egyből jöttek a támadási lehetőségek is.daman írta:Es vegulis igaza volt Mourinhonak, ennek ellenere nem nagyon szeretnek meg egy ilyen latni.
Egyebkent mar akkor megmondtam, hogy en ezt a taktikat megneznem, illetve, hogy az a baj, hogy nem tudnak 90 percig csinalni.
Abban viszont igazad van, hogy valoban nem gondoltam, hogy ilyen szervezetten tudjak ezt eloadni, ezzel ennyire "kiherelve" a Barca jatekat -bocs nem tiszteletlensegbol de nem jut eszembe mas szo erre. Arra gondoltam, hogy egy jo taktika lehetne, ami bejohet, de veszelyesebb is, mint az a fajta vedekezo jatek,ami a Bernabeuban folyt.
Mostmar ugy gondolom, ez az eddigi legjobb opcio a Barca jatekanak megolesere, mivel mar csirajaban fojtjak el azt. De ha kicsit is szervezetlenebbul csinaljak, akkor visszaterek az elso velemenyemhez.