Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:21:00

Egyébként Mourinho taktikája elég gáznak tűnik, és egy Real Madridhoz az is. DE! Tavaly az Interrel, és most a Reallal is el tudta azt érni, hogy elvesszen a mentalitásunk, az a játékfelfogásunk, amivel mindenkit legyőzünk. Ellene mindig saját magunkat verjük meg, nyilván az 5-0 kivétel. Hétvégére akarok látni egy VV-Montoya,Puyol,Milito,Maxwell-Mascherano,Xavi,Thiago-Afellay,Messi,Jeffren kezdőt! Az egész évünk arra megy rá, hogy egyszerűen nincs cseréje senkinek.
nagyjudit89
Jugador del Barça

2011.04.21. 00:19:51

kennyke04 írta: 1 csatát elvesztettünk, de "háborút" még nem!
Na, totál egyetértek! Ez a legjobb felfogás most.
Nagy örömmel kezdtem bele a négyes klasszikus versbe öntésébe, de a döntetlen után is alig volt kedvem, most meg...
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.21. 00:18:59

Csak egy klasszikust tudok idézni: Ezt elqrtuk, nem kicsit, nagyon.
A második félidőben el kellett volna dönteni a meccset. A hósszabításban sejtettem, hogy egyszer elmennek és lőnek egy gólt.
A támadószekciónk egy kalap k*k* volt. Egyedül Messi próbát valamit, de az nagyon kevés volt. Villa és Pedro nagyon gyengék voltak, hétvégén pad.
Jövőhéten nagyon nehéz lesz Madridban, de Pep összeszedi őket és győzni fogunk.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:18:41

albicelesteX írta:Gratulálni illene,de mihez?Ehhez a kamu győzelemhez.Olyan idegbeteg vagyok.Nem hiszem el.Megyek aludni.Ne kételkedjetek egy percig se a BL-ben is ez lesz.Hol vagytok MADRIDISTÁK???Ezt a madridot szeretitek??
Az élőben nem szóltam hozzá, ahhoz, amit írtál válaszként, így meg teszem itt. Ezzel a hsz-el utolsó szóig egyetértek, ezt fogják csinálni, de ha mi csak olyanok leszünk, mint itt 45 perc után, akkor tovább kell jutnunk. Hozzászólva az élő közvetítések topikban írtakhoz: Nem gondolom, hogy látványos lenne a visszaesés, az idei naptári évben ( hangsúlyozom naptári) én is érzek valamekkora visszaesést, de amit a szezon első felében véghezvittünk, olyan futball nem volt még a Guardiola érában, 2008-09-ben sem. Azóta Villa esett vissza leginkább, jöttek a hátsó sérülések is, egyre többet kellett variálni és ez meglátszik. Villan kívül mást nem emelnék ki negatívan, mert csak ő volt az, akinek nem is volt szinte jó meccse február óta, de rövidebb visszaesések voltak másoknál is. Én úgy gondolom, hogy ez a pofon még jól is kijöhet és észhez téríti a srácokat. Sajnálom a kupát, de a két legfontosabb sorozatból egyet gyakorlatilag már megnyertünk ( a legfontosabbat), a másikban pedig vissza kell adni a reálnak ezt és egy sokkal harapósabb barcát várok a jövő hétre. ( első perctől) Persze lehet, hogy nem lesz igazam ,de ez a csapat eddig csak pozitív csalódást okozott nekem. A kisebb- nagyobb buktákat mindig a feltámadás követte.
Atlantis
Capitá del Barça

2011.04.21. 00:18:02

Gratula a Madridnak hogy kihúzták a meccs végéig gól nélkül. A meccs után úgy érzem egyik csapat sem igazán érdemelte volna meg a győzelmet, de mivel kupadöntő volt ezért döntetlenre nem lehetett lehozni ezt is.... :(
gezu1025
Barça C

2011.04.21. 00:17:00

Gratulálok a Madridnak, teljesen megérdemelték, úgy játszottak, ahogy kellett, amire képesek ellenünk. Szervezettek voltak, és tisztességgel játszottak. (leszámítva 1-2 dolgot, de az volt mindkét oldalt). Szóval gratulálok, megérdemelték.

És ezt a velémenyém addig fenntartom, addig hangoztatom, amíg nem azt hallom a túloldalról, hogy most ők az istenek, "aláztak", világ urai, és stb. bunkó, pofátlan megnyilvánulásokat. Viselkedjenek szerényen, győzteshez méltóan. :!:

De még van 2 mecs :twisted:
Mr. Master
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:16:18

Nagyon félek, hogy most indul el a helcsere a két csapat között. Nem hiszem el, hogy már egy Real ellen sem képesek motiváltan játszani s kiadni magukból 100%-ot egy kupadöntőben... Úgy látszik a szombati energiatakarékos üzemmód is csak beleszarás volt. Most is ugyanazt láthattuk a Barcától, csak nem kaptunk 11-est, mondjuk nem is volt mire. Villa meg sürgősen összekaparhatná magát. A csatáraink közül megint Piqué vállalkozott a legtöbbet, detto, mint az Inter ellen pont egy éve.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:15:37

torrestoni írta:Azért kár elhallgatni, hogy mélységesen gyengék voltunk egy kupadöntőhöz. Kijött az egész éves robot, hasztalan, folyamatos állandó kezdőcsapat használata, no meg a rövid kispad. Fizikálisan már képtelen voltunk felvenni a harcot, és azt gondolom, mentálisan sem. Nagyon sajnálom, böszmeség azt mondani, hogy a Spanyol Kupa nem volt fontos. És ha valamikor, akkor most már minden téren ott az előny a Madridnál. Egyedül a csapatjáték maradt, de az önmagában kevés, ha a többi fronton alulmaradunk.

Nincs könnyedség, nincs megfelelő mentalitás, nincs elég mélységű keret és bárhogyan is nézzük, motiváció sincs jelen pillanatban.
Pontosan leírtad a gondolataim! És ijesztő a helyzet. Egyszerűen hiába mondjuk, hogy labdabirtoklás, meg antifoci stb. Dobálózhatunk ilyen szavakkal, de amíg csak lötyögünk a pályán egy döntőben, addig nem lehet azt várni, hogy majd nyerünk. Nyerhettünk volna persze, de most nem nyertünk. Cét se kell szidni, hétvégén nálam a meccs embere volt Real részről, és Casillas után most is őt tenném a 2. helyre.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.21. 00:15:16

Rivaldo11 írta:
Charlie írta:Mintha az Inter elleni meccset láttam volna megint. Ezek a gyökök összehozzák ugyanezt a futballt még 2*90percen át simán.
C.
egyszerű a képlet: Már a bernabeuban úgy kell felmenni, h. eldöntjük a továbbjutást. Ha így lesz, nem kérdés, h. továbbmegyünk. Mondom: Aki látta a Gijon elleni meccset, az igazolhatja, hogy kb így játszottak. Kiscsapatként vertek meg ma minket.
Mi pedig kiscsapatnak néztük őket. A komplett első félidőben, és Madridban is javarészt. Tartalékoltunk volna, ehelyett felemésztették az erőnk és a mentalitásunk. 5 félidő, melyből egyetlen egy során működött az alapvető filozófia: mi irányítunk, mi játszunk. Jelenleg sok mindent mondhatunk, de a Madrid érdemei elvitathatatlanok. A saját házunk táján kell kapirgálni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.04.21. 00:13:48

Gratulálok a Realnak!
Lehetne sokat beszélni a meccsről, a bíróról, a szerencséről stb. de úgy vélem felesleges. Nagyon szomorú vagyok, de azért elismerésem a Realnak, ahoz képest, amilyen deffenzív játékosok voltak a pályán, elég jól támadtak.
Amit nagy negatívum volt nekem, az a lassúság! Nem is bosszantom magam azzal, hogy szélen 1v1et nem játszuk meg erőből soha, de a tiki-taki lassú volt. Remélem Pep helyre rakja a fejeket.
1 csatát elvesztettünk, de "háborút" még nem!

Hajrá fiúk, fel a fejjel!
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.21. 00:13:30

torrestoni írta:Azért kár elhallgatni, hogy mélységesen gyengék voltunk egy kupadöntőhöz. Kijött az egész éves robot, hasztalan, folyamatos állandó kezdőcsapat használata, no meg a rövid kispad. Fizikálisan már képtelen voltunk felvenni a harcot, és azt gondolom, mentálisan sem. Nagyon sajnálom, böszmeség azt mondani, hogy a Spanyol Kupa nem volt fontos. És ha valamikor, akkor most már minden téren ott az előny a Madridnál. Egyedül a csapatjáték maradt, de az önmagában kevés, ha a többi fronton alulmaradunk.

Nincs könnyedség, nincs megfelelő mentalitás, nincs elég mélységű keret és bárhogyan is nézzük, motiváció sincs jelen pillanatban.
Ha ez igaz, akkor mi a véleményed a 2. félidőben látottakról? Még így is egyértelműen felülmúltuk őket.
Vagy akkor a madrid játékáról hogy vélekedsz? :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:12:09

Barca_10 írta:Csak én vettem egyébként észre,hogy Arbeloa miért maradt fent végig a pályán?Pepe még határeset,de Arbeloa.. :evil:
Én is, de én Pepét is leküldtem volna. Mint ahogy adtam volna színészkedésért sárgát Mascheranonak és lehet, hogy Villának is.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.21. 00:11:49

Charlie írta:Mintha az Inter elleni meccset láttam volna megint. Ezek a gyökök összehozzák ugyanezt a futballt még 2*90percen át simán.
C.
egyszerű a képlet: Már a bernabeuban úgy kell felmenni, h. eldöntjük a továbbjutást. Ha így lesz, nem kérdés, h. továbbmegyünk. Mondom: Aki látta a Gijon elleni meccset, az igazolhatja, hogy kb így játszottak. Kiscsapatként vertek meg ma minket.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Replay
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:11:12

15 éve vagyok Barca drukker és sok mindent megéltem, de teljesen természetes, hogy egyszer minden sorozatnak vége lesz.

A Madrid megérdemelten nyerte a döntőt, még akkor is, ha ezt a nézhetetlen focit adták elő.

A Barca magát hibáztathatja, totyogós, alig mozgós, kényelmes "futballt" mutatott ma úgy, hogy közben többen nagyon gyenge teljesitményt nyújtottak.
albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 00:11:00

Gratulálni illene,de mihez?Ehhez a kamu győzelemhez.Olyan idegbeteg vagyok.Nem hiszem el.Megyek aludni.Ne kételkedjetek egy percig se a BL-ben is ez lesz.Hol vagytok MADRIDISTÁK???Ezt a madridot szeretitek??
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.21. 00:10:17

Azért kár elhallgatni, hogy mélységesen gyengék voltunk egy kupadöntőhöz. Kijött az egész éves robot, hasztalan, folyamatos állandó kezdőcsapat használata, no meg a rövid kispad. Fizikálisan már képtelen voltunk felvenni a harcot, és azt gondolom, mentálisan sem. Nagyon sajnálom, böszmeség azt mondani, hogy a Spanyol Kupa nem volt fontos. És ha valamikor, akkor most már minden téren ott az előny a Madridnál. Egyedül a csapatjáték maradt, de az önmagában kevés, ha a többi fronton alulmaradunk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2011.04.21. 00:11:49-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Tobias88
Entrenador del Barça

2011.04.21. 00:09:43

"A reális eredmény 4:1, 4:2 lett volna"

Te mit néztél? Én ezen az 1 tetves gólon csodálkoztam, ha 2 lett volna, az csoda!
Én amig Mou a Madrid edzője, El Clasico-t nem nézek! Ez a szombat utáni szerda végleg eldöntette velem, mert normális futballt csak akkor látunk, ha valamelyik csapat rúg 3-4 gólt gyorsan és kiüti a másikat :evil:
94:39 6 - 1
Mr. Master
Director del Fútbol

2011.04.21. 00:09:12

Sokkal jobban akart nyerni akart a Real, mint a Barca... Harminc perc focival és egy ilyen Villával pedig lehetetlen volt megverni ezt a Madridot. Csak maguknak köszönhetik a vereséget.
Di Maria pedig eszméletlen volt... :/
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.04.21. 00:08:18

Sajnálom a vereséget, de ilyen a foci! Remélem a bl-ben továbbmegyünk! A Madrid ugyanazt játszotta, mint szombaton, csak jobban! Nekünk meddő a támadójátékunk! Nem akarom bántani Villát, de mindegy lett volna, ha én állok ott helyette a pályán. Küzd, hajt, de gyenge!!! A Bl-ben nem is játszatnám. Inkább Iniestát tolnám feljebb, vagy kezdetném Affelayt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.21. 00:07:27

ozsimiki írta:GRT az első félidőért a Madridnak, valamint ahhoz, hogy ők kihasználtak egy helyzetet, mi pedig nem, azaz grt a kupához!

a bíró ezt az 1 perces hosszabbítást komolyan gondolta? Ha 5-öt tesz rá, az is kevés. NEM EMIATT KAPTUNK KI,de az ilyesmik számomra érthetetlenek voltak mindig is, majd akinek lesz kedve, számolja meg a 15ből mennyit állt a játék, sérülés, és cserék miatt. 5nél többet. 121.ben lefújta.

Ennek ellenére az első bekezdés miatt nyert a Madrid, nem az utolsó miatt.

CR bődületes mennyiséget futott ma, elképesztő fizikai ereje van neki, 90-110. percben is olyan gyors mint az elsőben.

Előző klasszikuson eldőlt a bajnokság ide, itt eldőlt a kupa oda, 3.on lehet eldől a Bl amideoda? D:

és ami mindennél fontosabb:

FORCA BARCAAA!!!

szerk: azért kicsit gonosz is leszek, az megint jellemző Jose-ra,hogy mennyire tiszteli a hagyományokat...Casillas véd. Miközben hagyományosan a 2.számú kapusé a kupa sorozat, mi tartottuk ehhez magunkat két éve is, most is. Jose-t semmi sem érdekli, csak az eredmény, amíg ilyen edző lesz a Madrid élén, addig nem lesz Real, a Real.

Jóéjt
Tökéletesen leírtad!
Én is annyit tudok hozzátenni minden elismerés a RM-é, de a "háború" folytatódik!
Kép
Kép
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.04.21. 00:06:50

Magunkat vertük meg.Illetve Casillas minket..ufó,vagy nem tudom micsoda,de ember ilyeneket nem véd.
Meccsről:Az undorító bunkerfoci nyert.Elképesztő.Szenzációsan játszottunk a 2.félidőtől kezdve, és erre kikaptunk.Most akkor verhetik a nyálukat a madridisták,hogy jobbak voltak,meg hogy Roncika jobb mint Messi stb.Ami még nagyon bökte a csőrömet, hogy miután Roncika befejelte a gólt a kommentátor fényesre nyalta neki,mintha olyan fantasztikusan játszott volna az egész meccsen,közben a hiba nélkül végigjátszó Mascheranoról egy szót sem szólt.

Csak én vettem egyébként észre,hogy Arbeloa miért maradt fent végig a pályán?Pepe még határeset,de Arbeloa.. :evil:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
wessel
Jugador del Barça

2011.04.21. 00:06:03

Grat a Madridnak.

Hát sajnos ez igy alakult, majd legközelebb jobban sikerül!
Egy a lényeg: Visca el Barca! Visca Catalunya!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wessel 2011.04.21. 00:06:59-kor.
Charlie
Öreg Harcos

2011.04.21. 00:05:10

Mintha az Inter elleni meccset láttam volna megint. Ezek a gyökök összehozzák ugyanezt a futballt még 2*90percen át simán.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.21. 00:05:05

GRT az első félidőért a Madridnak, valamint ahhoz, hogy ők kihasználtak egy helyzetet, mi pedig nem, azaz grt a kupához!

a bíró ezt az 1 perces hosszabbítást komolyan gondolta? Ha 5-öt tesz rá, az is kevés. NEM EMIATT KAPTUNK KI,de az ilyesmik számomra érthetetlenek voltak mindig is, majd akinek lesz kedve, számolja meg a 15ből mennyit állt a játék, sérülés, és cserék miatt. 5nél többet. 121.ben lefújta.

Ennek ellenére az első bekezdés miatt nyert a Madrid, nem az utolsó miatt.

CR bődületes mennyiséget futott ma, elképesztő fizikai ereje van neki, 90-110. percben is olyan gyors mint az elsőben.

Előző klasszikuson eldőlt a bajnokság ide, itt eldőlt a kupa oda, 3.on lehet eldől a Bl amideoda? D:

és ami mindennél fontosabb:

FORCA BARCAAA!!!

szerk: azért kicsit gonosz is leszek, az megint jellemző Jose-ra,hogy mennyire tiszteli a hagyományokat...Casillas véd. Miközben hagyományosan a 2.számú kapusé a kupa sorozat, mi tartottuk ehhez magunkat két éve is, most is. Jose-t semmi sem érdekli, csak az eredmény, amíg ilyen edző lesz a Madrid élén, addig nem lesz Real, a Real.

Jóéjt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.04.21. 00:09:19-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.21. 00:04:36

Andris írta:Annyit tudok csak hozzáfűzni, hogy legkevésbé sem érdemelte meg a madrid. mást nem igazán, ez volt a legkevésbé fontos, de azért kár érte.
a második félidőtől valami gyönyörűen játszottunk :)
a 2. félidő nagyon tetszett nekem is, és úgy gondolom, hogy ez bőven elég lesz a 2 meccs alatt a BL-ben. A reális eredmény 4:1, 4:2 lett volna, a madrid kiscsapatként futballozott, semmivel sem jobban, mint pl. a Gijon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése