Rivaldo11 írta:Megpróbálkoznék egy válaszadással, Damannak. Nos, az első kérdés, hogy milyen taktikával álltunk volna ki, azt passzolnám. Nem én vagyok a madrid edzője, de egy biztos: Inkább állva halok meg, mint térden csúszva élek tovább...főleg hazai pályán, és főleg, ha úgysem oszt, és szoroz a meccs végeredménye.
A 2. kérdésre nehéz válaszolni. 8 pontos előny birtokában kellett nekünk egyáltalán bármiben fölényben lennni??? Most komolyan... Féltetek tőlünk, mint a tűztől. Amúgy technika, játékintelligencia, felfogás, és filozófia. Ezen területeken brutál nagy a diffi-nem a javatokra.
Az elso reszhez: akar beismered, akar nem, ezt a jatekot gyozelemre jatsszak. Konnyu innen mondani, hogy inkabb allva halok meg, mint terden csuszva elek tovabb, jol hangzik, szimpatikus is, csak nem igy mukodnek a dolgok. Ha kitamadnak, es kapnak egy otost, akkor meg az van, hogy milyen nevetseges csapat. Valljuk be, ha egy ujabb 0-5 lett volna pl., akkor nem arrol szolna a szoveg sehol, hogy "na ez mar valami, legalabb folyamatosan probaltak tamadni, bravo Jose"
Maradjunk annyiban, hogy siman benne volt a gyozelem madridi reszrol is.
Masreszt ez nem felelem, hanem esz kerdese, hogy nem megyek fejjel a falnak, ezt mar elmondtam, nem tudom hogy ragozzam meg. Ami felelem volt, az az amit Barcelonaban bemutattak.
A fent felsoroltakban - bar a felfogas es filozofia kerdeset nem igazan tudom ertelmeni, mint folenyt - valoban elorrebb van a Barcelona, ez egy ujabb ok arra, hogy ne esz nelkul jatsszon a Madrid. De az nem is varhato el, hogy pl. technikailag ennel a Barcanal erosebb legyen egy csapat, foleg ugy, hogy meg egy eve sincs egyutt. (Az edzo, plusz 3 allando kezdo jatekos az meghatarozo, mielott erre valaki ugrana), de ha megengeded, en a mult heti meccsrol beszeltem, nem altalanossagban.
Ugy tudnam leirni a dolgot, hogy a Barca egy 10es skalan most 10-es, altalaban a 7-eset eleri a csapat, ha nem, akkor gyengelkedik. 10-bol 10-es meg sok evtizedenkent egyszer ha van. Most ha egy "atlagos" 7-es erossegu Barca ellen igy jatszik a mindenkori Madrid, azt mondom igazatok van.
Mindezek utan meg annyit azert megjegyeznek, hogy egyaltalan nem bunkerfocit jatszott a Madrid. Hagytak hatul passzolgatni a Barcat, hogy ne nyiljanak ki, es megprobaltak gyorsan befejezni minden tamadast, ennyi tortent. Ezt alatamasztja az, hogy veletlen sem volt tobb Barca helyzet, tehat vegulis valahogy megiscsak tamadott a Madrid.