Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.17. 18:29:40

damannal egyetértek :) leírt mindent.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.04.17. 18:27:07

Messithebest írta:
víscaelbarca!forever írta:
davidvilla007 írta:Olvasgatva más fórumokon,a madridistáknak ugy nkinyilt a csipájuk mintha gólokkal vertel volna minket!Ilyeneket látok,hgy uj dolog kezdődik,és h már éátják a bl trófeát stb!Hol élnek ezek????NAgyon remélem hogy nagyon el lesz kenve már a szájuk szerdán!Amugy szerintetek Pep taktikája hogy ilyen nagyon laza vérmérséklettel játszottunk?
Nekem is kezd zavaró lenni ez az egész. El se merem képzelni mi lett volna vagy mi lesz ha nyernek is ellenünk :lol: A BL-ben ha ki is bekkelnének minket akkor a döntőben az MU megverné őket szerintem :roll: Én nagyon remélem hogy megnyerjük a kupadöntőt egy szűk 1 vagy 2-0val és a BL-ben már az első meccsen megmutatjuk nekik hol a helyük :wink:

ui.: máskor jobban figyelj a helyesírásra :wink:
Elmondom, hogyha a kiállitás után nem ülünk rá az 1-0ra, megint kapnak egy 3ast minimum. Szóval nyugi van, kupadöntőben biztos nem ez lesz. Hajrá Barca! :)
szerintem a kupa döntőben nem kell gálázni sem ha nyerünk 2-0 vagy 2-1re az úgy teljesen jó. A BL-ben viszont életük formájában kell játszani ott tényleg szükség lesz rá.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.17. 18:21:25

víscaelbarca!forever írta:
davidvilla007 írta:Olvasgatva más fórumokon,a madridistáknak ugy nkinyilt a csipájuk mintha gólokkal vertel volna minket!Ilyeneket látok,hgy uj dolog kezdődik,és h már éátják a bl trófeát stb!Hol élnek ezek????NAgyon remélem hogy nagyon el lesz kenve már a szájuk szerdán!Amugy szerintetek Pep taktikája hogy ilyen nagyon laza vérmérséklettel játszottunk?
Nekem is kezd zavaró lenni ez az egész. El se merem képzelni mi lett volna vagy mi lesz ha nyernek is ellenünk :lol: A BL-ben ha ki is bekkelnének minket akkor a döntőben az MU megverné őket szerintem :roll: Én nagyon remélem hogy megnyerjük a kupadöntőt egy szűk 1 vagy 2-0val és a BL-ben már az első meccsen megmutatjuk nekik hol a helyük :wink:

Elmondom, hogyha a kiállitás után nem ülünk rá az 1-0ra, megint kapnak egy 3ast minimum. Szóval nyugi van, kupadöntőben biztos nem ez lesz. Hajrá Barca! :)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.04.17. 18:19:41

daman
Barça B

2011.04.17. 18:17:41

Ha megengeditek hozzaszolnek a tegnapi meccshez, mert bar ez egy Barca oldal, nem tudok elmenni szo nelkul nehany irdatlan hulyeseg mellett:
1) Eloszor is dontetlen lett a meccs, ennek oka pedig elegge egyertelmu: egyik csapat sem volt jobb, mint a masik. A Barca semmivel nem jatszott jobban vagy veszelyesebben ugy sem, hogy gyakorlatilag a fel meccset emberelonyben jatszotta, ha tetszik, ha nem.
2) A biro tevedett ide is oda is, az oszi is meccset figyelembe veve nem mondhatnam, hogy a Madrid javara tevedett volna tobbet, sot. (de meg itt sem)
3) Jott itt a sok "alazas lesz" szoveg, most, hogy megsem lett az, azzal jottok, hogy a Barca nem porgott 100%-on, Vegulis az igaz, hogy nem ugy jatszott egyik csapat sem, mintha ez egy BL donto lenne, de nagyon is komolyan vettek. Csak eppen egyik csapat sem hulye, sem az edzoik, a Barca nyilvan nem fog fejetlenul elore menni, (mert ugye sokak szerint ez jelenti a 100%on porgest), mivel tudjak jol, hogy nagyon veszelyesek a madridi kontrak.
A Madrid meg nyilvan nem fog nekiesni a Barcanak, mert annak se lenne ertelme. Kit erdekel a XX %-os labdatartas, amig a sajat terfelukon passzolgatnak a katalanok? Mert azt nem mondhatjatok, hogy beszoritottak a Madridot es sorra dolgoztak ki a helyzeteket. Akar tetszik, akar nem, ennek az ellenfelhez is koze van. Mourinho nagyon is jot lepett ezzel a taktikaval, akar tetszik nektek, akar nem.
Sokak szemeben a Barcat akkor lehet "megerdemelten" megverni, ha az ellenfelnel tobbet van a labda es folyamatosan tamad. Csak eppen minden csapat ellen van egy taktika, amivel meg lehet fogni - a Barca ellen pont nem ez az.
Azt se mondhatjatok, hogy tobb helyzete lett volna a Barcanak, szoval ez alapjan ugyanugy megnyerhette volna a Madrid is a meccset-ezert is mondom, hogy igazsagos a dontetlen. Szerintetek undorito volt ez a stilus, kozben minimum ugyanannyi Madrid helyzet volt. Most akkor mi az undorito? Nem voltak se sportszerutlenek, se nem alltak be 11 emberrel vedekezni. Egyszeruen nem rohantak fejjel a falnak, ahogy a Barca sem.
Biztos 1%-on porgott a Barca, nem? Egyik csapat sem vette kevesbe komolyan a meccset, mint a masik, nem is tehetnek meg.
4) Bar nem akarom a feszultseget szitani, igy erre nem is varok reakciot, de azert szerintem minden Barca drukker elgondolkodhat magaban, hogy vajon milyen reakcioi lettek volna, ha CR Barcelonaban 2 meterrol kilovi a nezoket.
5) Vegezetul remelem egy izgalmas kovetkezo 3 meccset latunk remenyeim szerint madridi sikerekkel. Jo szurkolast mindenkinek.
HALA MADRID
Deus
Boixos Nois

2011.04.17. 18:15:12

ziipp írta:Tegnap a Paulanerben egyébként bejött egy Real szurkoló az eurobarcás terembe... :D Senki nem találta humorosnak, amikor CR gólja után ujjongott. :P
Hát, én ott ahol voltam, ott kevert volt a társaság. Bár mi többen voltunk :> Ahol ültem, bal oldalt ült a madridista, jobb oldalomon meg egy barcás cimbora.
KépKép
ziipp
Capitá del Barça

2011.04.17. 17:41:10

Szerintem mindkét csapat azt játszotta, amivel a leghatékonyabb lehetett.

Nyerhettünk volna, és ez egy kicsit bosszant. Emberfölénybe ki tudtuk volna őket passzolgatni.

Tegnap a Paulanerben egyébként bejött egy Real szurkoló az eurobarcás terembe... :D Senki nem találta humorosnak, amikor CR gólja után ujjongott. :P

Amúgy nem az a furcsa, hogy most nem győztünk, hanem az, hogy zsinórban ötször igen!
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.17. 17:26:09

daffy írta:...de a real játékosállománya nem alkalmas sem normális támadó,sem normális védekező focira..
\:D/ hsz of the day.. :roll: HA A TI KERETEK NEM(wtf?!), akkor melyik keret alkalmas :wink: .. komolyan mondom már nem is tudom mibe burkolózzatok..

Amúgy lassan már ott járunk hogy a realnak nem is fontos h nyerjen valamit, hanem hogy látszódjon rajtuk h jól játszanak.. csak ezt nem erre játszák..
davidvilla007
Barça B

2011.04.17. 16:44:17

Olvasgatva más fórumokon,a madridistáknak ugy nkinyilt a csipájuk mintha gólokkal vertel volna minket!Ilyeneket látok,hgy uj dolog kezdődik,és h már éátják a bl trófeát stb!Hol élnek ezek????NAgyon remélem hogy nagyon el lesz kenve már a szájuk szerdán!Amugy szerintetek Pep taktikája hogy ilyen nagyon laza vérmérséklettel játszottunk?
giefLove
Jugador del Barça

2011.04.17. 15:58:37

Nem kiabálnám el a mélyen tisztelt madrid szurkolók nevében ezt, hogy nagyon mélyről jöttek fel, könnyen ugyan olyan mélységbe süllyedhet a csapatotok a jövő hónap elejére, mint eddig volt.
vd17
Barça B

2011.04.17. 14:05:23

Tényleg nem értem a kesergőket...Elértük azt a szintet,hogy Madridban ujjonganak egy X után.
Kicsit túlértékelik a dolgokat szerintem,bár ez olyan dolog,hogy egy heti éhezés után nagyon tud örülni az ember egy falat kenyérnek.

Persze megy a fogadkozás,hogy most a portugál boszorkány kifőz megint valamit,persze arról nem szól senki,hogy a másik oldalon is van haditerv.Engem ez az X nem nyugtatna meg,főleg ha látnám,hogy a csapatom,játékban bőven alulmarad,ami semmilyen körülmények között nem jó ómen.

Főleg akkor,ha a csapatom a Real Madrid,akinek tudni kéne tetszetősen jól játszani,főleg hazai pályán és főleg az ősi rivális ellen.(de mindenki más ellen is)
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2011.04.17. 14:01:09

segítek, volt! a két sevillai csapat(tavaly a Sevilla, idén a Betis) meg az Atletico, vmint a Hercules!(utóbbihoz persze kellett az idényeleji forma...)
A Hérculest meg a Betist remélem nem írod komolyan, a Sevilla meg szintén a fizikális fölényüknek köszönhetően tudott titeket megfingatni, és akkor megint ott vagyunk, amiről beszéltem.

Azt a focit, amit Ti csináltok, lehetetlen jobban csinálni. Nincs a világon még egy Xavi meg Iniesta. A szinte tökéletesre csiszolt egész pályás letámadó játékotoknak köszönhetően normál esetben sansz sincs arra, hogy egy csapat kibontakozzon ellenetek. Maximum akkor lehet keresnivalója egy együttesnek, ha fizikálisan nagy fölényben van (tegnap ezét kellett pl. Pepe a középpályára, elég hatékony is tudott lenni) és kontrákra berendezkedve betömörül a kapuja elé.
vigyétek a presztízst, öt ruha után ez egy kiizzadt döntetlenhez csomagban jár. Laughing
Elég mélyről kellett feljönnünk, így már az ilyen "apróságoknak" is örülünk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára chrissjr 2011.04.17. 14:06:14-kor.
szilard1995
Barça C
Kapcsolat:

2011.04.17. 14:01:01

Elnézést,csak nagyon surgös volt h oldalt találjak, lehetne egy olyan kérésem h az oldalt pontosan belinkelni???? és akk csak rákattintanom kelljen mert nemtalálom. A real-barcaval kapcsolatban
Gránátvörös sziv kék lélek ,
Barcelona drukker leszek ameddig csak élek
daffy
Madridista

2011.04.17. 13:48:48

Fecooo írta:daffy, de ez az igazság! persze most van egy kisebb véleményeltérés közted és köztünk
igazából nincsen,mert én nem a taktikára és a játék képére vagyok büszke,hanem hogy volt vmi elképzelés,amit végrehajtottak a srácok. attól még undorító a taktika,de működhet.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.17. 13:45:18

szilard1995 írta:Valaki nem tudná megmondani hogy: Hol nézhetem vissza a tegnapi meccset??? Fizetek egy sört neki:)) Nagyon kéne
én meg a sörért cserében ,adok egy hét bannt, jó? :D

Hidd el elég egyszer is beírni, nem kell 4szer ugyanazt.

torrent oldalakon fent van, port.hu, sport1tv.hu

de ha nehéz akkor: hétfő, sport1: 14.30 :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.17. 13:40:59

Szerintem "rossz" kifogás, hogy hány százalékon pörögtünk, egy bajnoki klasszikusról beszélünk, amihez fogható nincsen!!!!És védekezés ugyanolyan fontos mint a támadás, s ezt megoldották, s Mourinho már most többet elért mint kollégái!
Mindkét oldaloról elfogult hsz-k jönnek sorba, van 3 meccs még ott minden kiderül, de ne áltassuk magunkat, kemény menetek lesznek ezek!
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:40:07

daffy, de ez az igazság! persze most van egy kisebb véleményeltérés közted és köztünk, de legalább te tudsz ésszel érvelni, ez azért a többieknek nem erőssége :D

téged nem röhögnek ki az emberek, max kifejezik, h nem értenek egyet vele, ez azért hatalmas különbség, veled még meccset nézni is élvezetes lenne sztem, mert miközben kimaradt Barca helyzet van mi b+-olunk, te ujjongsz, ellenkező esetben meg fordítva és lehetne humorosan cukkolni egymást :D (persze nem a Paulanerben, mert ott durva létszámbeli fölény lenne gondolom :P )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.17. 13:43:04-kor.
daffy
Madridista

2011.04.17. 13:37:34

szajko írta:---
ezt törölni kéne,mert nem lesz jó vége :D
szajko
Director del Fútbol

2011.04.17. 13:36:27

chrissjr írta:A saját posztjaimat Ti magatok szoktátok belinkelni ide.
jól teszik,hogy belinkelik az írásaid,jókat szoktam rajta nevetni.
a trefarepa.blog.hu-nak nem te vagy a főszerkesztője?:D

annyira elfogultnak lenni mint te az hihetetlen.
a madridistáknak daffyról kéne példát venni...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.04.17. 13:56:05-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:32:59

Krisztián kajakra mondom neked saját show kéne tv-ben. :lol:
Ennyi sületlenséget összehordani ilyen könnyen tisztességes teljesítmény.

Még aszonnya, hogy a "főnököd". Elképzelem ahogy Iván bőrszerkóban korbácsolja ozsit, mert nem lett meg a havi törölt hsz-limit.

Andrisra meg figyeljetek mit beszél. 5-0 előtt is kapta a dumákat a lovakról aztán utána meg síri csend, hullaszag.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.17. 13:32:51

Nazario írta:
Andris írta:Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
Akkor biztosan rosszul sikerült a legutóbbi vérfröccs, másra nem tudok gondolni, látva a tegnapi meccset. Az ülhetett ki az arcokra, ha már semmiképp nem az ideg. Unottan eldurrantak a fejek időnként, de nyílván még 25%-on sem pörögtek.
Nem, nem tudtunk mit kezdeni a fantasztikus taktikátokkal-ami azt jelentette, hogy bár nyernetek kellett volna, otthon, 80 ezer ember előtt kiscsapatként, meghunyászkodva bekkeltetek, bízva egy jól eltalt szabadrúgásban, vagy szögletben. Igen, bevállt murinnyó fantasztikus terve, nem kaptatok ki! Már megint nagyot alkotott a portugál.
Így jó lesz? :lol:
altercore: Nálunk itt esetleg emlegetjük a játékvezetőt, nálatok meg az edző...van különbség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2011.04.17. 13:34:23-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
d
Entrenador del Barça

2011.04.17. 13:31:32

daffy írta:
Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
de akkor miért a fáradt alapkezdő játszott? a kupára lehetett volna tartalékolni(mondjuk nálunk is)
A látszat fontos... ha bármely csapat tartalékosan áll fel és beleszalad a késbe, akkor megnyúzzák az edzőt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.17. 13:31:23

chrissjr!

De a főnököm írását más miatt kedvelem. ( :P puncs on), a tieid meg egyéb örömöket okoznak.

Amiért pedig páran azt linkelgetik, hát annak az okára én nem lennék büszke.

Ha anno amikor hívtak téged szakérteni a sport tévéhez, meg még lehet fognak is, nah ha ilyesmikkel terhelted volna a nagyérdeműt ott, akkor kiváncsi lettem volna Iván arcára melletted :lol: meg a reakciójára.

Rivaldonak abban nagyon igaza van,h elég sajnálatos, hogy ennyi millióból arra futotta,hogy csak kőkemény védekezős, és kontrázós játékra képes a legnagyobb riválisa ellen, hazai környezetben a Madrid. Bár ha 3szor ennyit költötök, akkor is ez lenne, amíg Mourinho az edző, ilyen zsoldosokat alkalmaz a deffenzív "focija" érdekében, mint Khedira pl. Míg a kreatív Özil pl padon kezd.

Daffy!

értelek, hogy büszke vagy arra, hogy euromilliókat kereső sztárok képesek betartani ezt a taktikát. Arra viszont nem lennék büszke, hogy alapban ez a taktika egy klasszikuson, merőben ellenkezik a klubod hagyományaival, és értékeivel. Bár Joseval együtt megvettétek eme hagyományok elodázásának hónapjait/éveit is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
altercore
Barça B

2011.04.17. 13:29:36

Fecooo írta:Krisztián, sztem nyugodtan mondhatom a többiek nevében is, mellőznöd kéne a reklámozást, pláne, h 10-ből 9 Barcával kapcsolatos írásod a szanalom.hu portálon főcikk lenne...

a helyedben nem nagyon erőltetném már a blogolást, a tv-ben meg pláne ne égesd a madridistát...

logikus gondolkodás= egyes, észérvek= egyes, elfogultság=csillagos ötös!

már leírtam a véleményem a meccsről, még annyit hozzáteszek, h a Puskás-imitátor kifejezetten olyan stílusban vezette a meccset, ami nagyon kedvező volt ennek a Madridnak... keménykedést engedte (ezeket a Pepe-féle bodycheckeket talán még Angliában is lefújták volna...), a másik oldalon meg zsákszámra ítélte meg a szabadrúgásokat...
azt hittem a barcánál nem szokás a biróra mutogatni... ilyet ck a galád mourinho csinál...
Nazario
Jugador del Barça

2011.04.17. 13:28:44

Andris írta:Krisz, pedig barátkozz csak meg a gondolattal, nem hogy félvállról, negyedről se vették a fiúk ezt az egész tegnapi bugit.
Akkor biztosan rosszul sikerült a legutóbbi vérfröccs, másra nem tudok gondolni, látva a tegnapi meccset. Az ülhetett ki az arcokra, ha már semmiképp nem az ideg. Unottan eldurrantak a fejek időnként, de nyílván még 25%-on sem pörögtek.
Válasz küldése