AZ őszi klasszikus előtt emlékszem x emberrel csináltak egy tippet az aznapi meccsre. Komár Lászlón kívül mindenki x-et, de főként Real sikert vár. AZ meg, hogy Horváth Feri mit mondott azon a meccsen... Sztem bármelyikőnk is túlzásba vitte volna, az olyan este volt... Úgyhogy azért megvannak a Real szurkolók, de az az 5-0 meg az azután gálák nem csoda, hogy ennyi szakértő szívet meghódítottakMihu írta:Engem speciel Horvát Feri idegesít a legjobban. Amit leművelt a hazai El Clásico-n is, az már az én fülemet bántotta. Az is sok már amit egy Barca-akárki meccsen művel, de ott még rá lehet tudni arra, hogy azért elég kevés madridos nézi. De egy EC-n gondolni kellene arra is hogy itt fele-fele az arány. Meg Hegyi Iván is...amennyire el volt ájulva mindig a Madridtól, meg sokszor mondta a műsorvezető is hogy Magyarország legnagyobb Real szimpatizánsa, Hegyi Iván, stb stb...Ahhoz képest most képes 5 percig összefüggően csöpögni a Barcáról. Egyedül Nyilasi aki még tartja magát a realosok közüldaffy írta:nem biztos,hogy a sport tv bármilyen barca vs real témájú műsorát nézni kéne. okádék ami ott megy(meg egyáltalán a médiában is) és ezt bármire lehet érteni. a "szakértőktől" kezdve a meccsek kommentálásán át,egészen a "pártatlan" műsorvezetőkig. pfejj![]()
aki érti és megteheti,az mindenképp próbálja ki a spanyol/angol kommentáros közvetítéseket. utolérhetetlen.