Serie A / Coppa Italia
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A Napolit azért még ne írjuk le teljesen! Örülnék neki ha még valahogy meg tudnák fosztani a Milant a scudettótól! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ahogy megmondták már: az lesz a bajnok, akinél Ibrahimovic játszik.messideco írta:A Milan gyakorlatilag bajnok, megverték a Sampdoriat, az Inter meg kikapott.
Holnap a Juve is játszik
ExJuvésok elintézték őket

Nem ártana behúzni.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez mindenképpen jó hír!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na megvan az első Olasz klub, amelyiknek nem "csizmai" tulajdonosa van.

- LM10
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ro ... sa-2073328
Remélem ezzel az olasz foci is elkezdi felemelkedését. Nekem olaszországban a Roma a legszimpatikusabb csapat, mióta Spaletti elkezdette játszatni a technikás-gyors játékot.
Szerintem Ancelottit kirúgják a Chelseatől, és akkor adott már, hogy ki legyen a Roma edzője. Szerintem ezzel az edzővel, és jó pár millával elég jó csapatot össze lehet majd hozni Romában
Remélem ezzel az olasz foci is elkezdi felemelkedését. Nekem olaszországban a Roma a legszimpatikusabb csapat, mióta Spaletti elkezdette játszatni a technikás-gyors játékot.
Szerintem Ancelottit kirúgják a Chelseatől, és akkor adott már, hogy ki legyen a Roma edzője. Szerintem ezzel az edzővel, és jó pár millával elég jó csapatot össze lehet majd hozni Romában

Nem, nem. Ebben is hatalmas tehetség.albicelesteX írta:Utálom mind a két milánói csapatot.Az milyen már,hogy Ibrát megint kiállították,ha nem ismerném azt gondolnám véletlenek és balszerencsék sorozata.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- albicelesteX
- A Vadász
Utálom mind a két milánói csapatot.Az milyen már,hogy Ibrát megint kiállították,ha nem ismerném azt gondolnám véletlenek és balszerencsék sorozata. 

Vezet a Milan, egy látványos Seedorf gól után.
Igazából egyik olasz csapattal sem szimpatizálok, de azért remélem, h a Milan behúzza a bajnokságot.

Igazából egyik olasz csapattal sem szimpatizálok, de azért remélem, h a Milan behúzza a bajnokságot.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- aka Game90
Fogadásoknál nálam már az olaszok is tiltólistán vannak az angol másodosztály, a Bundesliga és a törökök mellett.Gauchomester írta:Ééés igen, tegye fel a kezét, akinek az aljas talján digók elvitték a tippmixét. Palermo-Cesena...Nekem senki ne mondja hogy ez NEM bunda. Nem lett volna rossz szelóm, ötjegyű nyereménnyel. Nem is találok szavakat erre a szenny bajnokságra.
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... b_csalasa/
Itt vannak a gólok:
http://www.youtube.com/watch?v=J_Ke1tl0Gd0
Palermói kapus tuti, hogy le lett fizetve

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
meg hát az a két gól is mi volt már..
egyértelmű csalás és így,a szemünk láttára egy kirakatbajnokságban ez elképesztő hogy megtörténhet.
mellesleg a bochumi ügyészség nagyon beharangozta anno a konkrét bizonyítékait,hol is vannak azóta?
egyértelmű csalás és így,a szemünk láttára egy kirakatbajnokságban ez elképesztő hogy megtörténhet.
mellesleg a bochumi ügyészség nagyon beharangozta anno a konkrét bizonyítékait,hol is vannak azóta?
- sneco7
- Capitá del Barça
Mondjuk abból 2-őt a padról azt hiszem,de akkor is valszeg bunda volt....espa11 írta:Azért ez nem semmi !!
Palermo-Cesena 2-0 majd 3 kiállítás a vendégeknél 74 , 77 , 90. perc ,
majd 2 vendég gól, így 2-2 a vége !!
Le a kalappal !![]()
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ééés igen, tegye fel a kezét, akinek az aljas talján digók elvitték a tippmixét. Palermo-Cesena...Nekem senki ne mondja hogy ez NEM bunda. Nem lett volna rossz szelóm, ötjegyű nyereménnyel. Nem is találok szavakat erre a szenny bajnokságra.
Azért ez nem semmi !!
Le a kalappal !

Le a kalappal !

A szezon kezdete óta senki sem mondta volna, hogy a Napoli éremesélyes, sőt bajnokjelölt lesz. Vannak csodák...
A finish nagyon izgalmas lesz, remélem a Juve elér valamilyen európai kupasorozatot biztosító helyezést, bár erre kevés az esély, a BL meg szerintem teljesen esélytelen. De a remény hal meg utoljára.
A finish nagyon izgalmas lesz, remélem a Juve elér valamilyen európai kupasorozatot biztosító helyezést, bár erre kevés az esély, a BL meg szerintem teljesen esélytelen. De a remény hal meg utoljára.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én is!messideco írta:Nagyon örülnék én is a Napoli győzelmének, annál is inkább, mert nem szívlelem a milánói csapatokat.
Milánt nagyon rühellem, ezért is örültem Interes bajnoki címeknek,de ha most lehetne választani, akkor inkább Napoli, utána Inter, utána meg zárják ki a Milánt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
1. Milan 65
2. Napoli 65
3. Inter 63
Este Fiorentina - Milan, jól jönne egy Milan x/vereség.
Rudolf gólpassz, Laczkó kispad, Koman a keretbe sem fért be, Vasst a 31. percben lecserélték. Szegény Komant nagyon hanyagolják a Sampban, pedig a szezon elején szinte minden meccsen játszott.
2. Napoli 65
3. Inter 63
Este Fiorentina - Milan, jól jönne egy Milan x/vereség.
Rudolf gólpassz, Laczkó kispad, Koman a keretbe sem fért be, Vasst a 31. percben lecserélték. Szegény Komant nagyon hanyagolják a Sampban, pedig a szezon elején szinte minden meccsen játszott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.04.10. 18:50:33-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Juventus-Genoa 3-2
Gól: S.Pepe(50'), A.Matri(63'), L.Toni(83') Ill.: L.Bonucci öngól(7'), Floro Flores (57')
Idén először sikerült egymás után 3 meccset nyerni.
Gól: S.Pepe(50'), A.Matri(63'), L.Toni(83') Ill.: L.Bonucci öngól(7'), Floro Flores (57')
Idén először sikerült egymás után 3 meccset nyerni.

- Barcaádám
- Capitá del Barça
köszönöm kantynak a videót és LGnek a beszámolót, ekkora különbségen meglepődtem..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
3-3 nagyon jó lett volna totóm miatt, de kár, h nem adta a digi megnéztem volna a 7gólt.daffy írta:egy meg nem adott gólnak hála,behúzta a napoli. cavani 3 góljával járult hozzá a sikerhez. nem semmi a fickó. ezzel a győzelmével a napoli feljött a második helyre. remélem tartósan be tudják előzni az intert.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
egy meg nem adott gólnak hála,behúzta a napoli. cavani 3 góljával járult hozzá a sikerhez. nem semmi a fickó. ezzel a győzelmével a napoli feljött a második helyre. remélem tartósan be tudják előzni az intert.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
És meg mondom őszintén hogy én örülnék is neki!LG írta:Ja, és jelzem, ha nyer a Napli a Lazio ellen, akkor följönnek a 2. helyre. Matematikailag még ők is abszolút esélyesek a bajnoki címre.Azért nem kis szenzáció lenne.