Köszi. Egyébként én is most kezdek felpörögni! Xavinak örültem volna igazából,de Messi a kedvencem,így érthető.bence-barca írta:2. IniestaMessithebest írta:Egyébként ki lett a 2ik, illetve a 3ik?
3. Xavi
Aranylabda - FIFA év játékosa
- Messithebest
- Director del Fútbol

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is Xavinak adtam volna az aranylasztit, de természetesen Messitől se sajnálom. Nagyon jó helyre került így is a gömb!
Még vagy 4-5 aranylabdát Leo!
Grat mind a 3 zseninek!
Még vagy 4-5 aranylabdát Leo!

Grat mind a 3 zseninek!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Llegenda del Barça
2. IniestaMessithebest írta:Egyébként ki lett a 2ik, illetve a 3ik?
3. Xavi
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha alegjobb nyer, az sohasem igazságtalan. Messi a földolyó messze legjobbja, ehhez kétség sem férhet. Korszakos zseni, és bár Xavi is nagyon rászolgált, ha a tényleges kvalitást nézzük, jobb helyre nem kerülhetett volna az aranybogyó.
GRAT LEO!
GRAT LEO!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tévedsz, Xavinak már nem lesz lehetősége rá...Lionel85 írta:Hála égnek igen! Sajnálom Xavit, több ilyen lehetősége nem nagyon lesz már, azért szurkolok neki jövőre, Iniestának még lesz szintén lehetősége, ahogy Messinek is!
Hatalmas gratuláció mindhárom GYŐZTESNEK!
Az igazi Aranylabda a LA MASÍÁÉ!!!
Komolyan mondom el vagyok keseredve, de nagyon kegyetlenül.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bányász írta:(a másik oldalon most biztos puffognak ezért)
Nem gyengén. Még Cannavaro aranylabdáját is igazságosabbnak látják...
MESSIII

Örülök neki nagyon,de sajnálom Xavit és Init is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Messithebest
- Director del Fútbol
Egyébként ki lett a 2ik, illetve a 3ik?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Llegenda del Barça
Kicsit meglepődtem és csalódott is vagyok, de Messi kétségtelenül megérdemelte!
Xavinak örültem volna a legjobban, de nem mondom, h igazságtalan döntés, ha nincs VB nem is lett volna kérdés.
Azért annak örülök, h mostantól valószínű, ha valakinek nem is megy a VB-n, nem az a fő döntőeszköz.
Gratulálok Leo

Xavinak örültem volna a legjobban, de nem mondom, h igazságtalan döntés, ha nincs VB nem is lett volna kérdés.
Azért annak örülök, h mostantól valószínű, ha valakinek nem is megy a VB-n, nem az a fő döntőeszköz.
Gratulálok Leo

- fcbarcelona10
- Jugador del Barça
Éppen ma gondolkoztam el azon hogy mivan ha Messi nyeri? Hát így lett de ez valahol érthető is! Csak gondoljunk abba bele hogy most ez a két díj egybe van! Szerintem ha még mindig különlenne az év játékosa Messi lett volna az aranylabdás meg Xavi vagy Iniesta! De ezt lehet csak én gondolom így. 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Grat Messinek! A világ legjobbja kapta a díjat.
De ahogy Xavi mondta, ez a díj a Barcáé.
(Ö mondta?
)
De ahogy Xavi mondta, ez a díj a Barcáé.

- Mihu
- Director del Fútbol
Nnnnnna. Hát akkor Xavi-t is sajnos, nagyon nagyon nagyon sajnos odaírhatjuk azok közép a játékosok közé, akik a világ labdarúgásának közvetlen élvonalába tartoztak/tartoznak, de soha nem kaptak Aranylabdát
Én nagyon nagyon sajnálom, mert Xavi-nak így lett volna teljes a pályafutása. Így ez a díj örökre hiányozni fog a vitrinjéből. Én egy picit csalódott vagyok. Messi valószinűleg még fog kapni 1-2 Aranylabdát pályafutása során, Xavinak viszont most minden adott volt ahhoz, hogy bezsebelhesse ezt az elismerést. És ez sem volt elég. Nagyon nagyon sajnálom Xavi-t

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hát, jobban akkor lepődtem volna meg, ha Guardiola odanyomja Blatter kezébe
Én Xavi sikerét vártam volna, őszintén szólva Messira abszolút nem is gondoltam. De természetesen nagyon örültem
Bravo Leo! Még legalább ötször ennyit ebből a fajtából 

- faithnomore
- Entrenador del Barça
egyértelműen megérdemelte, én neki adtam volna teljesítmény alapján
Hát Xavinak uccsó esélye volt.. Nem baj imádom mind a hármat.
de + 1 VB cím nálam sokat érne.
Grat Messinek. Remélem ez olyan löketet ad neki,hogy gőzerővel foglya termelni a gólókat.
de + 1 VB cím nálam sokat érne.
Grat Messinek. Remélem ez olyan löketet ad neki,hogy gőzerővel foglya termelni a gólókat.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nincs vb.Messithebest írta:Na ezt nem gondoltam volna. A legesélytelenebb a 3 közül a VB miatt. De megvan. Xavi majd jövőre

- danko94
- Entrenador del Barça
Szépe lett volna egy Spanyol aranylabdás. Igazából az éves teljesítményt nézték, mindenképpen jóhelyrekerült a laszti, bár mérlegelhették volna, hogy ő még simán nyerhet, míg Xavinak pl ennél jobb éve nem lesz. Nembaj pár év múlva Pedro Messi és Thiago fognak a színpadon állni

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
De durva.
Mindenre számítottam, csak erre nem. A legviccesebb az egészbe, hogy jövőre is ő kapja.
Messi, olyan lesz, mint Martha. 
Pep parádésan nyitotta ki a borítékot.

Pep parádésan nyitotta ki a borítékot.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.01.10. 20:04:51-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Jövőre a triplázás ezen formája lehetetlen 
De hajrá!!!
szerk: nem lesz Iniestás avám

De hajrá!!!
szerk: nem lesz Iniestás avám

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2011.01.10. 20:04:12-kor.
Na ez meglepett eléggé.
Gratulálok Messinek, vitathatatlan, hogy ő a világ legjobb játékosa. Xavit kicsit sajnálom, neki nagy valószínűséggel ez volt az utolsó esélye.
Az azért dúrva volt, h neten nézem, Guardiola kinyitja a borítékot erre megszakad a stream.
, pár másodperccel később szerencsére visszajött, de alig hittem a szememnek.

Az azért dúrva volt, h neten nézem, Guardiola kinyitja a borítékot erre megszakad a stream.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Deus
- Boixos Nois
Tessék.Varatrix írta:Olyan mulatságos, hogy mindenki őt tartja a világ legjobbjának, és mégis ma mindenki az ő győzelmén lepődne meg a legjobban.danko94 írta:Amúgy utóiratként annyi, hogy senki nm beszél Messiről, vicces lenne, ha surranópályán ő nyerne.
Én voltam az egyik aki meglepődött

- ab1daL
- Director del Fútbol
MIÉRT NEM ÍRTAM LE IDE! Gondolkodtam a kezdés előtt hogy lehet most hogy összevonták a díjat, csak a tljesítményt fogják nézni, és ez történt! Hihetetlenül meglepődtem amikor kimondta Pep, hogy Leo Messi!
Kétszeres aranylabdás!!! LEO LEO! A VILÁG LEGJOBBJA, EZ MÁR NEM KÉRDÉS!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Én Xavinak adtam volna, de tökmindegy, ezzel sem vitatkozom.
Szép volt fiúK.
Szép volt fiúK.