Hát igen, talán ő érdemli meg a legjobban, ehhez kétség sem férhetbence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
Aki holnapig szeretne izgulni, az ne olvassa el!!!
Aranylabda - FIFA év játékosa
- faithnomore
- Entrenador del Barça
tényleg ne olvassátok el...bence-barca írta:Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
-
- Llegenda del Barça
Több forrás is megerősítette a hírt, véget vetve a találgatásoknak, miszerint a Fifa-aranylabdát Torghelle Sándor kapta!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Ú, bocs télleg... ne haragudjatokBob_Marley írta:Ne haragudj, hogy ezt írom...De viccelsz ......Messidona10 írta:Közvetíteni merre fogják a szavazást? Eurosport esetleg? Vagy ha nem, hol lehet majd nézni, nem tudjátok?
3 !!!!!!!! kommenttel lejjebb le van írva mikor ki közvetíti..........

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ne haragudj, hogy ezt írom...De viccelsz ......Messidona10 írta:Közvetíteni merre fogják a szavazást? Eurosport esetleg? Vagy ha nem, hol lehet majd nézni, nem tudjátok?
3 !!!!!!!! kommenttel lejjebb le van írva mikor ki közvetíti..........

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Közvetíteni merre fogják a szavazást? Eurosport esetleg? Vagy ha nem, hol lehet majd nézni, nem tudjátok?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Találjátok ki mit álmodtam ma
Azt álmodtam, hogy ott vannak a "színpadon" az aranylabda esélyeseink és a 3. legtöbbet Xavi, a 2. legtöbbet Messi és a legtöbb szavazatot Iniesta kapta, azaz ő lett az aranylabdás.
Kíváncsi vagyok, hogy igaza lesz-e az álmomnak.

Azt álmodtam, hogy ott vannak a "színpadon" az aranylabda esélyeseink és a 3. legtöbbet Xavi, a 2. legtöbbet Messi és a legtöbb szavazatot Iniesta kapta, azaz ő lett az aranylabdás.

Kíváncsi vagyok, hogy igaza lesz-e az álmomnak.

Egyértelműen Messi éve volt, Xavi csak az életműdíj-dolog miatt kaphatja meg, de nyilván megérdemli. Iniesta nem volt aranylabdás formában, de a VB-n nagyot játszott, és ez sokat számíthat.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Azért elég jó dolgunk van
Azon izgulunk hogy melyik nevelésünk kaja az aranybogyót
Szerintem Messinek kéne kapnia,a 2010-ES év alapján!!!
Lehet hogy gyenge volt a vb-n,de klubszinten olyan szinten osztotta a gólokat,hogy az valami hihetetlen. Viszont én inkább Xavinak örülnék,mivel neki ez egy életműdíj lenne,amolyan korai lezárásként,amit már nagyon megérdemel. Viszont Iniesta miatt sem sírnék.

Lehet hogy gyenge volt a vb-n,de klubszinten olyan szinten osztotta a gólokat,hogy az valami hihetetlen. Viszont én inkább Xavinak örülnék,mivel neki ez egy életműdíj lenne,amolyan korai lezárásként,amit már nagyon megérdemel. Viszont Iniesta miatt sem sírnék.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Llegenda del Barça
Hát én Xavinak örülnék a legjobban, de szerintem elég valószínű Ini "lasztija lesz aranyból". A Gazetta aztis megmondta, h 3 Barca-s lesz a top 3ban és úgy vagyok vele, h sztem 85%, h Ini kapja. Ennek én annyira nem örülnék, mert Xavi egyértelmű, h jobban megérdemli. Holnap eldől, de nem látok sok esélyt Xavi aranylabdára
Persze Ini sem baj, szeretem, csak Xavi jobban megérdemli

Persze Ini sem baj, szeretem, csak Xavi jobban megérdemli

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Sok hozzáfűznivalóm nekem sem nagyon van! Tökéletesen egyetértek, és reménykedek hogy Xavi kapja!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Remek cikk és minden szavával egyetértek. Cruyff ismét tökéletesen összefoglalt mindent, de tőle ezt már megszokhattuk.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Istenem ez az ember.Kalap1988 írta:Gyerekek!Ez jár a Maestronak![]()
Most néztem meg egy szép hosszú videót róla a tube-on és hát nagyon jó volt a tavalyi évet újra átélni, óriási: http://www.youtube.com/watch?v=lGZctdb2 ... re=related

Ha nem kapja meg az aranylasztit esküszöm nem állom meg és felszabdalom az egyik plüssmacimat.

(Nem belekötni, mindenkinek van!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Director del Fútbol
Gyerekek!Ez jár a Maestronak
Most néztem meg egy szép hosszú videót róla a tube-on és hát nagyon jó volt a tavalyi évet újra átélni, óriási: http://www.youtube.com/watch?v=lGZctdb2 ... re=related
Egyértelműen az utolsó lehetősége, mert idén is látszik a játékán, hogy nem pihent eleget. Ha lenne rá lehetőség, akkor 1-2 hét relaxációs edzést javasolnék neki, persze ez csak vicc
Viszont remélem lassan újra ebben a formában lesz. Nem kételkedem.

Egyértelműen az utolsó lehetősége, mert idén is látszik a játékán, hogy nem pihent eleget. Ha lenne rá lehetőség, akkor 1-2 hét relaxációs edzést javasolnék neki, persze ez csak vicc

jan. 10.ab1daL írta:Élőben közvetítik a gálát valahol?
18.45
Duna TV

Your village called. Their idiot is missing.
Nagyon bírom ezeket a videókat

- MatyiG
- Adminisztrátor
Digi is adja az eurosporton kívül.ab1daL írta:Élőben közvetítik a gálát valahol?
Én digin nézem.
Xavinak!
Azt tudni már, h hánykor lesz a hercehurca?

Ha jól tudom akkor a Puskás díjat is ekkor adják át és az év csapata is sorra kerül.(?)
- lui1698
- Llegenda del Barça
Általában az eurosport szokta adni, szerintem most is így lesz.ab1daL írta:Élőben közvetítik a gálát valahol?
Neten meg az uefa oldalán lehet nézni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Élőben közvetítik a gálát valahol? 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha