Rólam is lehet olyan videot készíteni youtubera, amin úgytűnik hogy jobb vagyok mint Xavi.
Guardioláról vagy épp SAFról nem kell filmet forgatni, hogy megtudja a nép, mekkora formák.
szerk: na akkor nemszóltam.
btw a legjobb cím is csak nézőpont kérdése. Mou pl pont a legjobb csapatával nem tudott BLt nyerni, ezalatt a sok évig bombaerős és stabil chelseat értem. Bezzeg egy Portoval vagy Interrel, ami adott évben közel sem volt a legjobb csapat, sikerült. Ennyit még az se számítana, ha tényleg ő lenne magasan a világ legnagyobb stratégája.
és úgy is nézőpont kérdése ez, hogy pl Pep nulla tapasztalattal szinte játékosi korban egy előtte évekig gyenge és motiválatlan csapattal hirtelen 6kupás világverő atomcsapatot hozott létre, ami azóta is gyűjti a kupákat stabilan, és a játék így harmadik évben ahhoz képest is csúcsra van járatva, ami első évben volt.
Vagy épp SAF, aki 20+X (mittomén mennyi) éve a világ egyik stabilan legjobb csapatát irányítja, tengernyi sikerrel.
filmet mindenkiről lehet csinálni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila