Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem Iniesta nem olvassa a fórumot.ElBartimaeus írta: Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni.
Nagy ellenszenv... miről beszélsz??? Örüljünk, hogy Barcás kapja, ezen belül már baromira nem érdekel, hogy ki, ugyanúgy örülni fogok.ElBartimaeus írta:Egyetértek az utolsó mondatoddal. Xavi állandó teljesítményt nyújt, amolyan kevésbé látványos, kevésbé váratlant. Ő az olaj. Iniesta meg hasonló dolgokra képes, meg váratlanabbakra is, de mégsem az a helyzet. Messi meg Messi.Andris írta:Andrés már istentudja mióta a személyes kiskedvencem, azóta már nagykedvenc lett tulajdonképp, de azért akkoris Xavi.
Messi már kapta, és még fogja, és a VB amúgy is jelent azért valamit.
Iniesta pedig lehet hogy gyorsabb, látványosabb, univerzálisabb, és ugyanolyan zseniálisan jó, de kettejük közül hosszútávon tuti Xavi hiányát szenvedné meg a válogatott és a Barca is.
Én nem tudok dönteni, mind a hárman megérdemelnék. Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni.
Abszolút adom,nagyon megérdemli mind3.Ronaldinho&Barca írta:Háát srácok, ez a három ember az a helyzet, nyugodt szívvel megkaphatná, mind a három.
Messi a világ legjobbja, korszakos zseni, egyéniség, nincs hozzá fogható, örülök, hogy megélhetem és láthatom játszani.
Iniesta a világ legjobb kp.-ja, ha valaki ő tudja mit jelent a fontos gól kifejezés, piszok cseleket tud, Xavivval a világ legjobb csapatának középpályáját alkotja.
Xavi, a világ legjobb karmestere, évek óta világklasszis teljesítményt nyújt, meccseket dönt el passzaival, egyszerűen nekem ő a námbör ván középpályás.
Most őszintén, elfogult voltam? Szerintem ez a realitás, ennyi. Ha valaki, kapja Xavi, Messi ynerhet még 20-t, Iniesta 10-t, Xavi viszont már 30, nagyon megérdemli, de bármelyikőjük kapja, teljesen megérdemelt.
És nem mint csak sportolók, de mint emberek is példaértékűek.
Egyetértek az utolsó mondatoddal. Xavi állandó teljesítményt nyújt, amolyan kevésbé látványos, kevésbé váratlant. Ő az olaj. Iniesta meg hasonló dolgokra képes, meg váratlanabbakra is, de mégsem az a helyzet. Messi meg Messi.Andris írta:Andrés már istentudja mióta a személyes kiskedvencem, azóta már nagykedvenc lett tulajdonképp, de azért akkoris Xavi.
Messi már kapta, és még fogja, és a VB amúgy is jelent azért valamit.
Iniesta pedig lehet hogy gyorsabb, látványosabb, univerzálisabb, és ugyanolyan zseniálisan jó, de kettejük közül hosszútávon tuti Xavi hiányát szenvedné meg a válogatott és a Barca is.
Ja, lehet úgy lesznek mint a dobogónál szoktak a sportolók.bence-barca írta:Remélem az nem sejtet semmit, h Ini van középen...Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=dNofNdj4eX0
Remélem az nem sejtet semmit, h Ini van középen...Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=dNofNdj4eX0
Azért egy gólból ne induljunk ki. 2006-ban MaterazziLogan10 írta:szerintem a vb-győzelmet érő gól sokat nyom ugyhogy inire szavaztam.de xavi fogja kapni
Na igen, ezért kell Xavinak kapnia! Részemről is ment egy szavazat a karmesterre!Capon írta:Nélküle sem a Barca sem a Spanyol válogatott nem lenne ott ahol.
2x nyertek ebt.Rivaldinho írta:Nem tudom miért mondjátok. Legesélyesebb Del Bosque szerintem. VB győzelemig vezetett, egy még soha Világbajnokságot nem nyerő csapatot és Európa-bajnokságot is csak 1x nyerő gárdát a csúcson tarott.
Ez nagyon jófcbarca0827 írta:Mivel az a kérdés, hogy ki érdemelné meg legjobban, ezért Messire szavaztam. Amúgy Xavinak adnám, de szerintem Iniesta kapja.
csatlakozomkanty írta:Kényelmes helyzetben vagyunk, hiszen azon kell "vitázni", h melyik Barcelona játékos kapja meg az Aranylabdát![]()
Ha a hatékonyságot és számokat vesszük alapnak akkor egyértlemű, h Messi érdemelné meg a legjobban. Elképesztő szezonja van, de a VB nem jött össze, és mint tudjuk az eléggé fontos volt idén.
Ha az eszemre hallgatok akkor azt mondom, h Messi, ha a szivemre akkor Xavi. Nem kedvelem jobban a spanyolt, de ahogy már többen is mondták neki ez az utolsó lehetősége és ilyen szezonnal reális esélye van, h nyerjen. Iniesta érdekes. A tavasz nem volt kiemelkedő, a VB-n nem volt rossz, de a döntő lőtt gólja lehet, h elég lesz. Ha lehet ilyent mondani akkor hármuk közül ő érdemli meg a legkevésbé.
Az én sorrendem:
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta