Becsinálok mindjárt magam alá......Andris írta:Nem-nem, srácok, ahogy írtam is a szerkesztésben: Mout tiltották csak a bl-ben, 1 meccsre, és Ramost a bajnokságban is 1 meccsre, de ez csak mondvacsinált 1 meccs, hiszen a pirossal amúgy is járna.
Ergo Ramos a tegnapi estét mindenféle külön szankció nélkül megúszta. Mintha csak időhúzásért kapott volna egy második sárgát vagy valami.
akkor okééé.....az nem érdekel,de a Messi,Puyol,Xavival történő affér,az minimum 10 meccs,de inkább 15....Andris írta:Srácok, lehet hogy elnéztem, és a BLben kapott 1 meccset Ramos is.Csak két külön cikk volt. Utána lesek mostmár alaposan, csak a címeket néztem.
Biza benézted, a BL-ben kapták az egy meccses eltiltást.Andris írta:Srácok, lehet hogy elnéztem, és a BLben kapott 1 meccset Ramos is.Csak két külön cikk volt. Utána lesek mostmár alaposan, csak a címeket néztem.
A real szurkoló Horváth Feri közvetítette a meccset...zolibravo írta:Mint Reálos ,annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy tény, s igaz SZAROK voltunk ! lemosta a barca a realt. Grat érte! Ami inkább háborít engem s kinyílik a bicska a zsebemben, az a "Farkas" kommentár aki levezette a meccset , mert nagyon érezhető hogy barca drukker, s ezt egy kommentár nem érzékeltetheti!! S ha már a sport1 nél tartok az meg elmehet a....sipol..sipol.....sipol.....sipol. anyukájához mert már a második plazmámba ég bele az átkozott logójuk! Ebben szerintem hovatartozás nélkül egyet értünk..bence-barca írta:Amúgy lehet, ha most nem Mou az edző, akkor menesztik...
Grat a barcanak, minket ez a pofás bizom benne hogy építeni fog s nem lerohasztani...
1 BÜDÖS MECCS RAMOSNAK?WTF?!!!!!Andris írta:Ahha...
1 meccs eltiltás Ramosnak.
1 meccs a BLben Josénak.
Utóbbit még úgyahogy elfogadom, de..
Valahol pénz cserélt gazdát, sejtem is hogy hol.
Szerk: ez szerintem példátlan. Tisztán lábra menő életveszélyes szerelésért piroslap, majd miután kiállítják még lepofoz két másik játékost is. És ezért egy mérkőzés. Ez nevetséges, hihetetlen.
Ramos a BL-ben lett eltiltva, a spanyol szövetség még nem tárgyalt róla, am Xabi Alonso is 1 meccset kapott.Initom írta:ne ne ne neeeeAndris írta:Ahha...
1 meccs a BLben Josénak.
Szerk: ez szerintem példátlan. Tisztán lábra menő életveszélyes szerelésért piroslap, majd miután kiállítják még lepofoz két másik játékost is. És ezért egy mérkőzés. Ez nevetséges, hihetetlen.![]()
ramos 1 meccset kapott a tegnapiért?
hát ez hihetetlen el vagyok keseredve![]()
ez azt jelenti hogy sok mindenki megbukott ilyet nem lehet engedni!
Multkor De jong most meg ez ...
hihetetlen
Egy kommentátornak igenis nem szabad egy oldalra se húzni, kivéve ha saját nemzetének szorít pl.: OlimpiaTivornya írta:A kommentátornak igenis szabad húzni bármelyik oldalra...a BÍRÓNAK kell pártatlannak lenni
ne ne ne neeeeAndris írta:Ahha...
1 meccs a BLben Josénak.
Szerk: ez szerintem példátlan. Tisztán lábra menő életveszélyes szerelésért piroslap, majd miután kiállítják még lepofoz két másik játékost is. És ezért egy mérkőzés. Ez nevetséges, hihetetlen.
Andris írta:Ahha...
1 meccs a BLben Josénak.
minden sportban megy a lefizetés és a dopping. ez nem újdonság. ramosnak rács mögött a helye,hogy az börtön vagy állatkert,az édesmind1Andris írta:Ahha...
1 meccs a BLben Josénak.
Ezzel nincs semmi gond, meg is értelek, hidd el. De sajnos ez nem igy van ,nálam a tv mindig megy mint rádio , nem igazán nézem de hallom s s hidd el van alapja amit mondok egyszer kétszer csak egy pici helyzetnél is kiugrom a székböl akkorát kurjant a pasi ha a barca csinálja, ha ugyanezt a real v mondjuk a sevilla akkor koránt sem ilyen heves a csavo. Hidd el nekem . De még ezzel sincs baj hisz ö is ember csak ö elvileg nem huzhatna semerre .. Nem? Ugyanugy rühellte a Régi ( AZ IGAZI RONALDOT) az is erezhető volt. s nem idegesít (mostmár:)) csak megjegyeztemMikaos írta:Nem értem, hogy ezen mit hergelitek magatokat?!zolibravo írta:Mint Reálos ,annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy tény, s igaz SZAROK voltunk ! lemosta a barca a realt. Grat érte! Ami inkább háborít engem s kinyílik a bicska a zsebemben, az a "Farkas" kommentár aki levezette a meccset , mert nagyon érezhető hogy barca drukker, s ezt egy kommentár nem érzékeltetheti!!
Elnézve több közvetítés összefoglalóját (angolt és németet), ott is feltűnő, hogy agyondicsérik a Barcát, s a Realra pedig szúrós megjegyzéseket tesznek.
Ez nem azt jelenti, hogy a kommentátorok Barca drukkerek, de olyan esemény történt tegnap, amit nem lehet fapofával levezetni - vagy élvezed, vagy utálod. És ha már kommentátor...akkor inkább élvezze. És ilyen tekintetben semmivel nem lóg ki a sorból a magyar fazon.
Ha meg nemcsak a tegnapit veszem figyelembe, akkor:
Az az igazság, hogy a Madrid jelenlegi játékát a -saját szurkolóikon kívül (pár kivételtől eltekintve)- nem sokan ismerik el a világon. És ez teljesen reális.
Amióta a Barca megmutatja évről-évre, hogy lehet színes, látványos támadójátékkal végigverni az egész világot, azóta egyre kevesebben érdeklődnek a védekezést előtérbe helyező, kevésbé őszinte foci után. És hogy visszakanyarodjak: ugyanez érződik a kommentátorokon is! Elvégre ők is emberek.
Nem értem, hogy ezen mit hergelitek magatokat?!zolibravo írta:Mint Reálos ,annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy tény, s igaz SZAROK voltunk ! lemosta a barca a realt. Grat érte! Ami inkább háborít engem s kinyílik a bicska a zsebemben, az a "Farkas" kommentár aki levezette a meccset , mert nagyon érezhető hogy barca drukker, s ezt egy kommentár nem érzékeltetheti!!
Véletlenül nem Horváth Ferencznek hivják azt a Farkast.....véletlenül....zolibravo írta:Ami inkább háborít engem s kinyílik a bicska a zsebemben, az a "Farkas" kommentár aki levezette a meccsetbence-barca írta:Amúgy lehet, ha most nem Mou az edző, akkor menesztik...
Mint Reálos ,annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy tény, s igaz SZAROK voltunk ! lemosta a barca a realt. Grat érte! Ami inkább háborít engem s kinyílik a bicska a zsebemben, az a "Farkas" kommentár aki levezette a meccset , mert nagyon érezhető hogy barca drukker, s ezt egy kommentár nem érzékeltetheti!! S ha már a sport1 nél tartok az meg elmehet a....sipol..sipol.....sipol.....sipol. anyukájához mert már a második plazmámba ég bele az átkozott logójuk! Ebben szerintem hovatartozás nélkül egyet értünk..bence-barca írta:Amúgy lehet, ha most nem Mou az edző, akkor menesztik...