barcafan0911 írta:A Real Madrid vezetése megtiltotta a játékosainak, hogy megjelenjenek a Camp Nou mix zónájában a Barcelona 5-0-s győzelmével végződött Clásicót követően. A fővárosiak részéről így csak José Mourinho, Jorge Valdano sportigazgató, illetve még a gyepen megszólaló Xabi Alonso nyilatkozott a diadalt követően.
Ez a hír a főoldalról van. Kíváncsi vagyok ha engedik őket nyilatkozni, akkor az elborult fejükkel, milyen beteg dolgokat mondtak volna a madridi játékosok, mint pl: ramos, cr vagy bármelyik védő.

Ennek pont az a lényege, hogy lehiggadjanak és tiszta fejjel, a körülményekhez képest emelt fővel nyilatkozzanak. Nem állítom, hogy a szájukba lesz adva a mondandó (kizárni sem tudom), de az biztos pl., hogy Ramos elnézést fog kérni válogatottbéli cspattársaitól (CR-nél nem tudom eldönteni, hogy hajlandó lesz-e erre, magától biztos, hogy nem)
szerk.:
flori írta:Én megadtam volna, Valdestől igazán nem volt szép, hogy elütötte a labdát, és még be is feküdt ronaldo stoplijai alá.
Ismét a jól megszokott stilusod.
Én nem láttam ezt az esetet..most néztem Marcan.
1. a Marca kb. öngólt lőtt, mert a videójukon is látszik, hogy labda volt
2. ez off, de én birom Andris stílusát, és jelen esetben a mondanivaló is teljesen adekvát