Mondanom sem kell, hogy életem eddigi egyik legszebb estéje ez!!!
Imádom a csapatomat és imádom látni a különbséget emberi kvalitásokban is az ellenfélhez képest!
Ez a Barca minden héten megerősíti bennem,hogy legalább egy jó döntést hoztam már földi pályafutásom során, ezért szeretném ezúton is megköszönni magamnak, hogy ezt a Mes Que Un Clubot választottam!
Akinek kételye volt azt illetően,hogy Guardiola van-e akkora edző mint Mou....annak ajánlom figyelmébe a következő néhány beszédes adatot!!!
Gól;9.perc,17.perc,54.perc,57.perc,90.perc
A kérdés:Melyik volt az a perc a találkozón amikor nem a Barcelonánál volt a labda és a madrid akarata érvényesült bármiben?
A válasz: Semelyik! Ugyanis a meccs elötti taktika és a szünet utáni megbeszélés is"talán" azt mutatja,hogy ma este Guardiola nagyon nagyon megalázta Mou.-t!
De ha ez nem elég,akkor mondja meg nekem bárki,hogy a nagy Mourinho mit művelt ,amikor behozta Diarrát Özil helyett, majd pedig Arbeloát Marcelo helyett!Mi volt a koncepció?Ő sem tudta,hogy kéne belenyúlni a meccsbe?
Talán mégsem tud mást M. mint egy előre eltervezett szigorú és eredményes taktika némi média manipulálás és egy kis színház a színpad mellett?
Guardiola szerintem megmutatta,hogy nincs különbség köztük....szakmailag! Sőőőőt!
!!!Visca el BARCA!!!!