Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez az amire gondolok?herodes írta:Mindennek ellenére:Sok sok sikert A Madridnak nem azért mert szeretem őket,ink merrt sok játékosuk méltó lenne a legjobb címre.Kasiyas mindenképpen és rengeteg jó évet kívánunk neki.

Gondolj vissza Busquetsre és Solbakkenre..Igaz játék után volt, de mégis, ha bántani akarjuk CR-t, akkor ne ezzel, hanem a szenzációs teljesítményével.. DE ne bántsuk őt, és senkit se, örüljünk a sikernek!haszi9 írta:FANTASZTIKUS MECCS FANTASZTIKUS SZÜLINAP!!!!!!VISCA EL BARCA!!!!!(L) AZ EGÉSZ CSAPAT ZSENIÁLIS VOLT!!!!!(L) a realról csak annyit hogy idegbetegek és nem tűrik ha jobb valaki ronaldo nem tudom mit képzelt mikor GUARDIOL-át meglökte! :@

Nemtudom észrevetted-e, hogy a mai Barca Messi nélkül is roppant gólérzékeny volt. Ez a tény.Colin írta:Gratulálni jöttem át, immár ötödjére.
Csak abban bízok hogy előbb utóbb minden sorozat megszakad, és hogy 50 évig megint nem lesz egy Leo Messi a futball történelemben. (Az egész csapat nagyon jó, de fele ilyen erős lenne a Barca Messi nélkül. Tény.)
Szóval gratulálok.
És várom a mielőbbi visszavágást csapatom részéről..
Leo Messi már nem lesz, de a génjei tovább öröklődnek gyerekeiben és sosem lehet kizárni, hogy egy hozzá hasonló Messi vezetéknevű gyerek nagyot alkot majd.Colin írta:Gratulálni jöttem át, immár ötödjére.
Csak abban bízok hogy előbb utóbb minden sorozat megszakad, és hogy 50 évig megint nem lesz egy Leo Messi a futball történelemben. (Az egész csapat nagyon jó, de fele ilyen erős lenne a Barca Messi nélkül. Tény.)
Szóval gratulálok.
És várom a mielőbbi visszavágást csapatom részéről..

Ennyi.Csabinho91 írta:Történelmi pillanatokat élünk meg az utóbbi években srácok!!
VISCA EL BARCA!!!!
Ezzel nem értek egyet, minél többet akartak rúgni - meg lehet nézni az 5. gól ünneplését. És ezzel semmi baj sincs, ezt kell tennie egy csapatnak, akinek lehetősége van rá hogy szétszedje legnagyobb riválisát.Azért Respect a Barcának, hogy nem akartak 10-et rúgni, mert a 4. gól után nem volt konkrétan védelmünk, ha nagyon akartak volna, simán lett volna egy Almería szintű verés.