Kedves Kalap!
Sajnálom hogy csak most tudok válaszolni, nem szoktam olyan sűrűn olvasni ezt a fórumot, főleg szakdogaírás közben. Időközben elmentem szövegértelmezési gyakorlatra a kedvedért, sajnos ebben:
Nem mentség, kikaptak a spanyolok gyenge játékkal, csupán arról van szó, hogy majdnem biztos, hogy ez őket pont annyira érdekli, mint engem. Semennyire.
még mindig nem látom sehol azt, hogy
Most még biztosan foglalkoztatja a játékosokat, de jobban teszik, ha a selejtezőkre gondolnak most már És hidd el, eltelik pár hónap és ugyanezt mondják majd ők is.
Egy betű nincs benne arról, hogy később nem fogja őket vagy téged érdekelni abszolút jelen idő az egész. Amennyiben eredetileg is ezt akartad írni, ha gondolod, fogalmazó gyakorlatokat is tartanak
Egy fórumon sajnos nem mindig jön át minden, például az irónia. Az általad idézett hszemben, mint azt írtam is, nem személyeskedni akartam. Ismerek olyan fociszurkolókat akik a sportot űzni nem szokták, inkább csak nézik, nincs ezzel semmi baj, elég különböző élmény. Szóval a kérdéssel nem megsérteni akartalak

. Azért írtam, mert számomra legalábbis, és a társaság(okat) akikkel focizok, fociztam még egy totál just for fun meccsen is, egy nagy különbségű vereség elszomorít, ellenben a győzelem örömet okoz. Az idő előrehaladtával természetesen ennek a jelentősége egyre csökken, és nyilván csökken (ha nem is olyan ütemben) a profi labdarúgó meccseknél is. Viszont erről, ha átfutod a hszed, te is láthatod, hogy nem írtál.
Ennyiről szól a dolog, sajnálom, ha ezt nem voltál képes megérteni és személyeskedésbe fogtál. Magánügyem ugyanis, hogy futballozom e vagy sem.
Az értelmi képességeimről kérlek ne alkoss képet ilyen gyorsan, amit nem írsz le, azt elég nehéz megérteni. Ha a gondolatolvasás jelenti azt, hogy meg vagyok képes érteni dolgokat, akkor sajnos valóban nincs így. Mint írtam, kérdésemmel nem személyeskedni akartam, és elnézésedet kérem ha a kérdésem túl intim volt számodra.