Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Vanczák helyett jobban örülnék Horváth-nak, de ez Szubjektív vélemény.socio66 írta:Király Gábor – Vermes Krisztián, Juhász Roland, Vanczák Vilmos, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Gera Zoltán, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs – Rudolf Gergely, Szalai Ádám
itt a mai kezdőnk.
hátul gyengék leszünk nagyon,bár valószínűleg nem is fog próbára tenni minket az ellenfél,de akkor is,vanczákvili még mindig ott van és ez már az 50. meccse lesz,hihetetlen..
a többi viszont rendben van,végre két csatárral játszunk,Szalai megérdemli a lehetőséget,bár most majd mindenki csodát vár tőle,lehet hogy ez teher lesz neki.
meglátjuk,nekünk már senkit nem szabad lebecsülni,de jó lenne egy élvezetes,felszabadult meccs így a Finnek elleni szenvedés előtt.
"Tiszta a lelkiismeretem, mert a véleményemet – amit eddig, s amit a következőkben elmondok – személyesen Egervári Sándorral is megosztottam."Lionel85 írta:Pont az a lényeg, hogy Egervári szemébe mondja, vagy annak, akinek címezi.

Pont az a lényeg, hogy Egervári szemébe mondja, vagy annak, akinek címezi. De ő a szennyesét a közönségre terítette, amivel nem tesz jót szerintem a csapategységnek. Kisebb gondja is nagyobb annál a magyar válogatottnak, hogy elcseszett karrierű játékosokat ápolgasson.lluisllach89 írta:Elmondta neki, elmondja az egész világnak.Lionel85 írta: Csak Egervárinak kellett volna címezni ezt a levelet és nem publikussá tenni. Szarkeverő ez a gyerek!
Nem kell szarkeverőzni, mert ha nem is ment neki, akkor se lélektelen f.ssal rukkolt elő mint egynéhány társa.
Arcban is gondolom van probléma, rádöbbent hogy elronott mindent ezzel a ruszki kiruccanással, de az én szememben ez a korrekt, ez a követendő, ha a szemébe is megmondja vki a véleményét akkor nem értem mi a probléma.

Elmondta neki, elmondja az egész világnak.Lionel85 írta: Csak Egervárinak kellett volna címezni ezt a levelet és nem publikussá tenni. Szarkeverő ez a gyerek!

na hát azért ezt te se hiszed ám el amit leírtál, mert ennyi erővel a koeman meg az összes többi szövetségi kapitány az elődje által összeállított csapatal ér el vmit és h azt nem az ő érdeme... meg én nem azt mondtam h ő tanította meg őket focizni de nem is az ő elődje. ennyi erővel a róthnak is most simán ki kellett volna vinnie őket az eb-re. ne akard már bemesélni h ehhez semmi köze nem volt az egervárinak, jó nem világsztár edző de akkor is sokkal jobb egy magyar edző mint egy külföldi aki személyesen nem tud kommunikálni a csapattal.zsuni írta: nem tudom ki rakta össze a csapatot, ki tanitotta meg öket focizni. nem Egervári megsugom. semmi köze nem volt a bronzhoz. csak haverságbol kapta meg a helyet, mint most. ennyit tud, a nagy semmit. felépitettek neki egy csapatot, átvette, learatta a babérokat. fantasztikus tudás

nem tudom ki rakta össze a csapatot, ki tanitotta meg öket focizni. nem Egervári megsugom. semmi köze nem volt a bronzhoz. csak haverságbol kapta meg a helyet, mint most. ennyit tud, a nagy semmit. felépitettek neki egy csapatot, átvette, learatta a babérokat. fantasztikus tudáss h az egervári nem ért el semmit ilyent írt itt valaki akkor annak a válaszolnék NEM TUDOM AKKOR KI VEZETTE TAVALY AZ U21-eseket VILÁGBAJNOKI BRONZIG!!
Már egyszer bedobta a türcsit, el is tiltották. Fura ürügy, mivel más játékos volt már válogatott úgy, hogy nem hogy nem volt állandó kezdő, de még csak csapata sem volt. Sőt, a vb-n is volt olyan játékos, akinek nem volt csapata, asszem a szlovéneknél volt. Ilyen. Ha a válogatott felkészülési időszakában formába tud rázódni valaki, az nem gond, de persze az az alap, ha valaki a klubcsapatával van edzésben. Husztinak nem értem a mentalitását. Az a baja, hogy nem alapember. Így, hogy a Zenitben szökőévente játszik, még örülhetne is, hogy Egervári számít rá. Legalább van ereje és nem tudna mire tartalkolni. Ilyenkor bele kéne adnia mindent. De nem. Neki most a Zenit a fontosabb. Hát legyen. De innentől kezdve én sem erőltetem a további beválogatását

Reálisabban kéne nézned ezt a nyilatkozatott.Én egyetértek vele meg nem is.Amit nem vett figyelembe: fiatalitás kell, és új kapitány van, ídő kell neki...És szerintem Cvitkovicsnál Hajnal vagy Huszti vagy akár Vadócz is jobb lett volna de ez az én véleményem.