Ebből a keretből csak 1 ember hiányzik.Ibra, vagy akármilyen más normális befejező csatár. Amit Bojan művel most évelején az röhej (még nézni is rosszdaffy írta:0-2...előfordul. ami viszont tragédia: teljesen várható volt,sőt még lesz pár ilyen. a csapatotok szűk. mindenféle kötekedés nélkül mondom,h nevetnem kell azoktól,akik sima bajnokságot és izzadságmentes bl sikert várnak. nincs megfelelő keretetek és nagyon fáradtak,ha sok a meccs,mint pl itt a válogatott. én nem látom oly borúsan azért a helyzetet,mint most sokan közületek,meglehet a bajnokság és a bl-en sem lepődnék meg,de ez a csapat már kevés a 4-5 kupához. egy vereség belefér,de ez-bármennyire is utálom őt-nem pep hibája egyedül. a csapat fáradt és lusta volt,sétálgattak. mintha madrid meccset láttam volna.

Egyébként a BL-t is meg a bajnokságot is simán nyerheti mind a Barca mind a Madrid. Nekem jelenleg az a véleményem úgy, mint tavaly, hogy idén megint több erőfeszítésbe kerül majd nyerni a bajnokságban, mint a Bl-ben. Mind2 csapatnak főhet a másik miatt a feje egész évben míg, a BL sztem nagyot esett a színvonalban. Pár éve "szinte" bárki üthetett bárkit, míg most elég papírforma szerű az egész. Kicsit csalódott vagyok emiatt, de remélem idén rámcáfolnak.