Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valóban igen színvonalas,szórakoztató írás.Gratulálok hozzá!rizla írta:üdv, gondolom az admin olvtárs megint törölni fogja (amennyiben ez így történik, dobjon meg egy privátüzivel, köszönöm), de csak azért is benyomom a legújabb blogposztot, mert rengeteg barca játékos a téma benne, gondolom mind tudjátok, hogy kikről van szó:
http://seleccion.blog.hu/2010/05/31/a_l ... nre_lep_ii
Először is a fejléc az vmi egészen zseniálisrizla írta:
http://seleccion.blog.hu
Egy technikai sportot ne hasonlíts a focihoz. Ezeket a változtatásokat inkább ahhoz lehet hasonlítani, ami az USA-ban zajlott több sportágban is. Na persze minden szabályozásnak megvan a hátulütője, de meglettek az eredményei is. Csak remélni tudjuk, hogy jól jövünk ki a dologból.geridoss írta:Én nem tudom, de nekem van egy félelmem, látva a Forma 1-et, ahol behozták a megszorító intézkedéseket, és élvezhetetlen lett az egész!
A focit remélem nem rontják így el.
Én nem tudom, de nekem van egy félelmem, látva a Forma 1-et, ahol behozták a megszorító intézkedéseket, és élvezhetetlen lett az egész!chonggy írta:de megéri,hiszen sokkal szinvonalasabb focit láthatunk akkor...
MichaaBee írta: A kanonizáció pedig kb. 1000 évig tartott.![]()
Én is támogatom az ilyen akciókat (az angliai "megszorításokat" is), de azt be kell látni, hogy ez nem fog egy karikacsapásra működni. Pár év kell, amíg mi is megérezzük a hatását, de hosszútávon jó hatást fejthet ki a Ligára.
A kanonizáció pedig kb. 1000 évig tartott.chonggy írta:Isten is 7 nap alatt teremtette a Földet...én támogatom az ilyen jellegü akciókat,ez csak jó hatással lehet a Ligára...geridoss írta: És a kis csapatok szép lassan megközelíthetik a szűk elitet. De ez nem egyik évről a másikra fog megtörténni.
geridoss írta: És a kis csapatok szép lassan megközelíthetik a szűk elitet. De ez nem egyik évről a másikra fog megtörténni.
d írta:Szükség van valami szabályozásra, mert bár kétségtelen, hogy a televíziós nézettség és egyéb médiaérdeklődés forrása igencsak nagyrészt a két nagy csapat, de így eléggé 22-es csapdájában van a foci ott is: a két nagy sokkal népszerűbb, tehát több pénzt tesznek zsebbe, amitől még jobbak és még népszerűbbek lesznek. A szakadék pedig minden évben egyre nő. Ezt persze nem csak mi látjuk. Szerintem pár éven belül egyre inkább szabályozottá válnak majd a klubok pénzügyei Európa-szerte, mint (más sportágakban) az Egyesült Államokban.
Így van, és Deulofeu nem is nyújtott rossz teljesítményt.d írta:Google segített, eszerint 2
Ez aztán a befektetésab1daL írta:Abdallah Ben Nasszer Al-Thani sejk, a katari uralkodócsalád tagja szombaton megvásárolta a spanyol első osztályban szereplő Málaga labdarúgócsapatát.
A katari sejk a Málaga összes részvényét megvásárolta. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyit fizetett a sejk a klubért, de az AS spanyol napilap információi szerint 25 millió euróért kelt el a spanyol csapat.
Szerintem is ez 4-2-3-1 lesz. Érdekes, hogy ebből 10 ember vagy a Barca vagy a Real játékosa, és ott van Silva, aki lehet, hogy Realos lesz.lui1698 írta:Spanyol kezdő:
Casillas; Sergio Ramos, Piqué, Puyol, Arbeloa; Busquets, Xabi Alonso; Silva, Xavi, Iniesta; y Villa
4-2-3-1-nek tűnik ez nekem... (valszeg az is leszlui1698 írta:Spanyol kezdő:
Casillas; Sergio Ramos, Piqué, Puyol, Arbeloa; Busquets, Xabi Alonso; Silva, Xavi, Iniesta; y Villa
Régen annyira elleneztem ezeket, de mostmár azt mondom, jót tenne a spanyol bajnokságnak, ha jó nagy pénzesek szálnának be. Az angol csapatokhoz képest baromi csórok a spanyolok. Ezért eléggé le is van maradva mind színvonalban, mint élvezhetőségben és sikerességben. Nem azt mondom, hogy Chelsea-ket meg Man Cityket kell építeni, de jó lenne ha több Sevillához hasonló csapat lenne.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... it-2030573