Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szombaton lesz a meccs és a digi nyomja élőben,17:20tól.Barcaádám írta:pénteken lesz a szuperkupa meccs, és úgy láttam nem közvetíti semmi, utánéztem nem közvetíti a eurosport de vannak vmi ismétlések..
esetleg talán vmi külföldi ami elérhető... talán
Szerk: azon se találtam
eddig is szeretem a schalkét (inkább mint a bayerntBarcaádám írta:azta mindenit mit vágott Raúl a Bayernnek!![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... o-2039334/
IgengiefLove írta:jah, ezt most te itt el is döntötted?Enjoy írta:nem fog sikerülni egyik csapatnak sem, még jó pár évet várni kell, hogy egy csapat akkora magasságokba kerüljön, mint a tavalyi barca!MrPiedone írta: Az az igazság, hogy ha valamelyik triplázik, nagy eséllyel meg lehet neki a 6 cím is. Az Atlético-t meg a Libertadores döntősét papírforma szerint vernie kéne mindkettőnek, persze ha komolyan veszik (mondjuk tavaly nekünk is necces volt).![]()
A Bayern remélem megnyeri a Bl-t, márcsak azért is, hogy ne az inter nyerje, akik szvsz. rengeteg meccset megvettek.
jah, ezt most te itt el is döntötted?Enjoy írta:nem fog sikerülni egyik csapatnak sem, még jó pár évet várni kell, hogy egy csapat akkora magasságokba kerüljön, mint a tavalyi barca!MrPiedone írta: Az az igazság, hogy ha valamelyik triplázik, nagy eséllyel meg lehet neki a 6 cím is. Az Atlético-t meg a Libertadores döntősét papírforma szerint vernie kéne mindkettőnek, persze ha komolyan veszik (mondjuk tavaly nekünk is necces volt).
nem fog sikerülni egyik csapatnak sem, még jó pár évet várni kell, hogy egy csapat akkora magasságokba kerüljön, mint a tavalyi barca!MrPiedone írta: Az az igazság, hogy ha valamelyik triplázik, nagy eséllyel meg lehet neki a 6 cím is. Az Atlético-t meg a Libertadores döntősét papírforma szerint vernie kéne mindkettőnek, persze ha komolyan veszik (mondjuk tavaly nekünk is necces volt).
Igen, szerintem is a legjobbak között van. A tizenéves Ajaxból 95ben BL győztes csapatot csinált, s nem sok kellett volna, hogy rá 1 évvel meg is védjék a címüket (Juve ellen tizivel kaptak ki a döntőbe). Nálunk is az első korszaka nem volt rossz, jó kis csapatot hozott össze. Az Alkmaarból bajnok csapatot csinált, s most a Bayernel triplázhat (remélem sikerülni fog neki).Rivaldo11 írta:Van Gaal hatalmas edző
Az az igazság, hogy ha valamelyik triplázik, nagy eséllyel meg lehet neki a 6 cím is. Az Atlético-t meg a Libertadores döntősét papírforma szerint vernie kéne mindkettőnek, persze ha komolyan veszik (mondjuk tavaly nekünk is necces volt).Enjoy írta:és ha triplázik valamelyik csapat akkor mivan?
Mi nem csupán 3-at nyertünk, hanem 6-ot!
Ha azt beállítják, akkor lehet miről beszélni
Mondod te.socio66 írta:De azért triplázások között is van különbség
Én Internek szurkolok, de úgy gondolom, h egy esetleges Bayern sikerrel sem kerülne rossz helyre a trófea. Sztem mind2 csapat megérdemli a triplázást.Fecooo írta:Poldi, nyugodt lehetsz, a többség egy hét múlva a "csapatodnak" fog drukkolni! (kivéve persze az intereseket..:Poldi:.. írta:köszönöm a gratulációkat)
Hajrá Gál Lajos!
Poldi, nyugodt lehetsz, a többség egy hét múlva a "csapatodnak" fog drukkolni! (kivéve persze az intereseket..:Poldi:.. írta:köszönöm a gratulációkat
nagyon szívesen, ilyesfajtát bármikor..:Poldi:.. írta:köszönöm a gratulációkat