Szerintem a Costa Rica-i kapus tényleg jó.Gulácsinak azért még vannak hiányosságai.Bár vitathatatlanul nagy tizenegyesölő.Viszont sztem a legjobb kapus a Fiorillo volt.

22 vagyok.Ha jól emlékszem kb egykorú lehetsz velem,

22 vagyok.Ha jól emlékszem kb egykorú lehetsz velem,
MVP-T kapott Giuliano.Bányász írta:Titkon reméltem,h megválasztják a legjobb játékosnak...de azért ezt se kell szégyellnie.
Giuliano milyen díjat kapott?
Hát lehet nem értetek velem egyet de sztem nem ez az Adiyiah gyerek volt a torna legjobb játékosa...
Kicsit kaotikusnak tűnik ez a díjátadó.
Bányász írta:Nagyon boldog és elégedett vagyok.Életem egyik meghatározó focis élménye ez a VB.Néztem volna még egy darabig...
És milyen kevésen múlott a döntő.
Nagyon szép volt srácok!
Szerintem, amit először kapott az a Döntő Legjobb Játékosának járó díj volt!Bányász írta:Titkon reméltem,h megválasztják a legjobb játékosnak...de azért ezt se kell szégyellnie.
Giuliano milyen díjat kapott?
Szerintem az hogy ő kihagyta a maga büntetőjét!ziipp írta:"Eh."levproff írta:Amúgy ezen a képen sokat gondolkoztam!Hogy itt Koman csak egy pillanatra befagyott vagy pedig csak egyszerűen fáziskése van,mert olyan feszülten figyel miközben a srácok már rohannak!Egyébként éles szemű megfigyelés. Leszedem majd a meccset és megnézem, hátha pont bevágták ezt a pillanatot.
"Eh."levproff írta:Amúgy ezen a képen sokat gondolkoztam!Hogy itt Koman csak egy pillanatra befagyott vagy pedig csak egyszerűen fáziskése van,mert olyan feszülten figyel miközben a srácok már rohannak!
Amúgy ezen a képen sokat gondolkoztam!Hogy itt Koman csak egy pillanatra befagyott vagy pedig csak egyszerűen fáziskése van,mert olyan feszülten figyel miközben a srácok már rohannak!ziipp írta:A csapat...
Így igaz. Ezt a mentalitást nem szokhattuk meg-finoman szólva-magyar futballistáktól. De ezek a srácok mások. A győzelemhez szoktak, ahhoz, hogy az elithez tartoznak, hogy minden meccs nyerhető a számukra, esetükben mást jelent meccselni mondjuk az olasz, spanyol csapattal, mint az átlag magyar játékosnak.Kralo írta:Gyönyörű, és engem nem is a bronz tesz boldoggá (persze a siker nem árt), sokkal inkább a mentalitás. Ilyen küzdeni tudást, nem csak magyarokon nem láttam még, de más csapaton se nagyon, ennyiszer felállni a padlóról, ennyire, ilyen magabiztosan, háát elképedtem. Szép volt, szép legyen a továbbiakban is.
Hát inkább Németh mentett meg..bár Ő lehet kihagyta volna.De Ő harcolta ki és ez nagyon lényeges!Lionel85 írta:de Koman megmentett minket
Teljesen igazad vanRivaldo11 írta:Micsoda futballévünk van eddig...Gondoljunk bele: Triplázás minden idők egyik legjobb játékával, 6:2 a Bernabeuban, pazar idénykezdet, a Debrecen bejut a BL-be, most meg a válogatott...nem semmi.