Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
levproff
Director del Fútbol

2009.10.11. 12:17:54

gekkodan írta:http://nst.blog.hu/2009/10/10/u20_as_vb ... ore1441261

Mindenkinek kötelező olvasmány, főleg a tegnapi meccs tükrében. Még inkább azoknak, akik a bíróval és egyéb szépséggel jöttek a továbbjutásunk után.

Nagyon jó cikk!
Hihetetlenül jó cikk!Én is csak annyit tudok mondani,hogy mindenki olvassa el! :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.11. 12:06:13

Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
Elmondanám az én kis keretemet ha nem baj:

Kapusok: Babos,Király (most nagyon jó formában van)Gulácsi és Megyeri
Védelem: Bodnár,Juhász,Mészáros,Vanczák,Vaskó,Szélesi,Szabó
Középpálya: Dzsudzsák,Huszti,Hajnal,Filkor A.,Tőszér,Vass Ádám,Koman,Gosztonyi,Buzsáky,Tóth Bence
Csatárok: Rudolf,Priskin,Szalai,Futács,Kabát,Németh

Szerintem ez lenne a nyerő csapat :wink:
Nem a sok szerencsétlen Gera,Tóth Balázs,Dárdai és még sorolhatnám.
Na de meg kell verni a dánokat, csak a büszkeség miatt.
Az U20-asoknak meg Ghánát.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
RIA RIA HUNGÁRIA :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caskbarca 2009.10.11. 12:46:53-kor.
Kép

Két szót ismerek mindig és soha Fradista mindig újpesti soha!
Visca el Barca!Visca Cataluna! Més Que Un Club!
Magyar vagyok és Büszke vagyok rá!
Rip Kurt Cobain 1967-1994
gekkodan
Director del Fútbol

2009.10.11. 11:59:09

http://nst.blog.hu/2009/10/10/u20_as_vb ... ore1441261

Mindenkinek kötelező olvasmány, főleg a tegnapi meccs tükrében. Még inkább azoknak, akik a bíróval és egyéb szépséggel jöttek a továbbjutásunk után.

Nagyon jó cikk!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.10.11. 11:13:37

A pénteki U20-as siker után azt hittem a "felnőttek" majd látva őket mindent beleadnak. Lehet hogy így történt de ez csak ennyire volt jó. Az egyetlen pozitívum: Babos :cry: Neki legalább volt értékelhető megmozdulása. :?

A védelem ma ismét nagyot alkotott, Gyepessel az élen. Persze nem szeretném csak az ő nyakába varrni, mert mindenki "hozzátett" valami pluszt ehhez a vereséghez.
A középpályán ami a legnagyobb gond hogy nincs egy irányító aki összefogja a csapatot. Nincs igazi vezére a gárdának. (ahogy ezt már többen említették is)
Az egy szem csatárunk Sanyika meg.... Remélem Koeman azért gondolt Kabátra miközben Sanyi percenkénti szabálytalanságai után reklamált :roll:

Ismét lezajlik egy VB a magyarok nélkül. Ez már nem újdonság. Koemant szvsz nem fogják kirúgni mivel nyáron hosszabbítottak vele a 2012-es kontinens viadal végéig. DE! Ebben a keretben úgy ahogy van nagytakarítást kell végezni.

A védelembe Juhász mellé kell egy biztos ember. Mondjuk Mészáros a DVSC-ből vagy mondhatnám a jelenleg az U20-as VB-n tartózkodó Debreczenit vagy Szabó Jánost.

Koman személyében pedig meg lenne az igazi vezér a középpályán. De például Gosztonyi sem egy ügyetlen srác. Dzsudzsák szerintem maradhat. Dárdai, Tóth Balázs, Halmosi mehet. Husztit, Hajnalt és Gerát luxus lenne elengedni. Párszor le kéne ültetni őket a padra és talán a következő meccsen már jobban hajtanának. Buzsákyban meg egy kicsit jobban is bízhatna a "mester".

A csatársorban meg Sanyi mehet. Annyi jobb magyar csatár él a földön és eddig egyet sem vett észre Koeman. :lol: Sorolnék párat: Rudolf ( őt észrevette :D ) , Németh, Priskin, Kabát, Futács, Szalai, ( bár én még sokat nem láttam játszani de azt mondják ígéretes tehetség).

A fent említett nevek egytől-egyig tele vannak önbizalommal amit vagy az U20-as VB-n szereztek ( Gosztonyi, Debreczeni, Németh, Futács, Koman, Szabó) vagy a klubjukban( Mészáros, Rudolf).
Kedden pedig HAJRÁ MAGYAROK!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.11. 01:04:22

danikaa10 írta: Jó azért elképzelehtő, hogy egy kissé erősebb válogatottal Ő is jobb eredményeket ért volna el.

Nem kell úgy csinálni mintha az edzők hibája lenne, egyesek kivételével ez a válogatott elég selejt.
Sztem ő hívta össze a válogatottat. :roll: Akkor meg a saját hibájából nem tudunk nyerni. Sanyika mit keres ott? Ez is az ő hibája, nem csak az, hogy nem tudunk támadólag fellépni...
Fecooo írta:összegezném Koeman munkáját, ahogy én láttam:

pozitívumok:
-kevés gólt kaptunk
-a kötelezőket hoztuk

negatívumok:
-bravúrosan sikerült az eddig is gyenge támadójátékunkat teljesen leamortizálni, kvázi a támadás, mint fogalom mintha tabu lett volna nála...
-a "csodálatos" játékosok reaktiválása: Gyepes, air-Sanyi, Vanczák, Dárdai
- a kezdőtizenegyünk nagy része meccsen akkor szerepel, ha válogatott meccs van...(nonszensz...)
-tehetségeket tesztelni esetleg? naaaaaneeeeemááá, mit gondolunk mi???
-utsó lehetőségünk megőrizni az esélyt a VB-re jutásra, mit csinál: kiküld egy olyan kezdőt, ami tipikusan olyan összeállítás, hogy Mari néni is így állíthatta volna össze,(persze, ha már évek óta olvas sportrovatot a napi újságjában...)
-teljesítmény alapján legyen vki kezdő? hát mi teljesen hülyék vagyunk! ő megmutatta, hogy "nevek" alapján kell azt összeállítani...(Huszti meccshiánnyal küszködik, Buzsáky formában van, erre a 67. percben került sor a cserére...)

a végére egy jól ismert rigmus: "kisteleki takarodj!"

Hajrá U20-as válogatott! Hajrá magyarok!
Ennyi! Tökéletes összefoglalása a dolgoknak. Szép lassan épült le a csapat egyelőre a keze alatt. Részemről elküldeném Kistelekit, meg Koemant és hoznám Sisát, vagy Egervárit és adnék nekik legalább 2 évet, hogy az első normális mecset játssza a válogatott. Ha a 3. évben is bénáznánk, akkor váltanék...
geridoss
Director del Fútbol

2009.10.11. 00:47:30

caskbarca írta:nem lehet legalább 45 percet adni pl.: Némethnek, Szabicsnak, Futácsnak, Szalainak stb.
Németh meg Futács most épp nem érnek rá hál'istennek. :D

Ez valami katasztrófa volt :( Ezen a meccsen konkrétan MEGINT nem csináltunk semmit. Én végignéztem, de egy pozitívumot nem tudok mondani. Az első gól megint hatalmas hiba volt, a harmadik úgyszintén... Kapura lőttünk vagy háromszor. Így nem lehet meccset nyerni, mit akarunk a VB-vel? Majd a "kicsik" megmutatják, hogy kell játszani ezt a sportágat! Igazán példát vehetnének róluk Geráék is... Küzdeni akarásból Komanék ötösre vizsgáznak, hosszabbítás utolsó perceiben két gólt is szerezni (jó, emberelőnyben, de akkor is!!). Nagyon remélem, hogy ők nem ragadnak le a mostani nagy válogatott szintjén.

Ne értsetek félre, nincs nekem bajom a magyar játékosokkal. A taktika, és a hozzáállás nem tetszik, de az nagyon nem. Ezzel a kerettel többre hivatott lenne a csapat...

Nem csalódtam megint 4 védő, 2 védekező kp, és 1, csak 1 csatár kezdett... De miért??? Ha már az X sem lett volna jó, mi értelme HAT védekező felfogású játékossal kezdeni? Most így jobb, hogy kikaptunk 3-0-ra? Inkább lett volna 6-0, de veszélyes magyar támadójáték... Most már mindegy-mindegy alapon REMÉLEM kiütjük a dánokat... HAJRÁ MAGYAR VÁLOGATOTT, HAJRÁ U20!!!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
mvik
Jugador d'estrella

2009.10.11. 00:30:23

Hát szerintem a magyar válogatott elmúlt 3 meccsén mutatott játéka egy nagy 0 volt. Nem tudom megérteni a Koemant se, h mi a francért játszat még mindig ilyen védekező csapatot amikor az elejétől fogva támadni kellett volna. Ez a Gera egy nagy rakás [auto_cenzúra], hiába lő időnként nagy gólokat a klubcsapatában, a válogatottba rendre rosszul játszik. Simán be lehetne hívni valaki mást helyette, mert a jobb oldalunk nagyon gyenge. Pl. szerintem simán be lehetne hívni jobb középpályás posztra a Simeket, gyors mint a villám és még elég jó beadásai is vannak. A másik meg, h állandóan behívja a bő keretbe a Kabátot, de utána mindig ki is rakja, pedig [auto_cenzúra] jól játszik a bajnokságba (jó itt most lehet mondogatni h mit ér egy [auto_cenzúra] magyar bajnokság, de ő legalább rendszeresen játszik és megy neki, legalább 1 meccset megérdemelt volna h bizonyíthasson). És a középpályára is lehetne jó játékosokat behívni pl. Tisza, Tőzsér; ők legalább tudnak jól passzolni nem úgy mint ez a balek Tóth Balázs. Na mindegy azért annak örülök, h a fiataloknak jól megy, legalább az látszik, van jó utánpótlás.
mvik
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.10. 23:35:43

Fecooo írta:összegezném Koeman munkáját, ahogy én láttam:

pozitívumok:
-kevés gólt kaptunk
-a kötelezőket hoztuk

negatívumok:
-bravúrosan sikerült az eddig is gyenge támadójátékunkat teljesen leamortizálni, kvázi a támadás, mint fogalom mintha tabu lett volna nála...
- a kezdőtizenegyünk nagy része meccsen akkor szerepel, ha válogatott meccs van...(nonszensz...)
-utsó lehetőségünk megőrizni az esélyt a VB-re jutásra, mit csinál: kiküld egy olyan kezdőt, ami tipikusan olyan összeállítás, hogy Mari néni is így állíthatta volna össze,(persze, ha már évek óta olvas sportrovatot a napi újságjában...)
-teljesítmény alapján legyen vki kezdő? hát mi teljesen hülyék vagyunk! ő megmutatta, hogy "nevek" alapján kell azt összeállítani...(Huszti meccshiánnyal küszködik, Buzsáky formában van, erre a 67. percben került sor a cserére...)

Hát ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni :lol: Bízzunk benne, hogy az U20-asok visszaszerzik a dicsőségünk
RIA RIA HUNGÁRIA!
Kép

Fecooo
Llegenda del Barça

2009.10.10. 23:33:18

összegezném Koeman munkáját, ahogy én láttam:

pozitívumok:
-kevés gólt kaptunk
-a kötelezőket hoztuk

negatívumok:

danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.10. 23:31:52

caskbarca írta:Ennyit a naaaaagy híííííííres Koemanról aki majd jobbá teszi a magyar focit :wink:
Jó azért elképzelehtő, hogy egy kissé erősebb válogatottal Ő is jobb eredményeket ért volna el.

Nem kell úgy csinálni mintha az edzők hibája lenne, egyesek kivételével ez a válogatott elég selejt.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.10. 23:27:40

Ennyit a naaaaagy híííííííres Koemanról aki majd jobbá teszi a magyar focit :wink:
Kép

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.10. 23:25:15

Na, itt a harmadik. Az albánokat nem tudták megszórni az amúgy harmat portugálok, ellenünk bepótolják. Grat srácok, Koeman, és Kisteleki.
Rivaldo-A Legnagyobb.
danko94
Entrenador del Barça

2009.10.10. 23:24:20

Gyepes....
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.10. 23:24:08

ott a 3.
Ez már sok(k) :?
Kép

danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.10. 23:24:07

3-0. Szép volt Gyepes.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.10. 23:22:15

Az a vicc, hogy a csoport komolyabb csapatai ellen eddig 1 pont, és 1 tiziből rugott gól...ennyi. Azok, akik szerint Koeman sokkal többet ért el, mint Matthaus, tán most már belátják, hogy semmivel, csupán a meccsek sorrendje volt más, ezért állhattunk kedvező helyen egy darabig.
Az igazi Magyar válogatott kedden lép pályára.
Rivaldo-A Legnagyobb.
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.10. 23:20:16

danikaa10 írta:
caskbarca írta: Gyepes: az 1.gólt leszámítva (ahol óriási hibája volt) jól játszik, nem nyújt kiemelkedő teljesítményt, de a feladatát megoldja

Bodnár: az első félidőbe futott föl s alá, de most mint ha visszavett volna
A gond, hogy a focit gólra játsszák, nem teljesítményre, már pedig a gólban irdatlanul benne volt, ahogy azt írtad is.

Ennél a csapatnál talán még az U20-ok is jobban, mindenestre szívesebben nézném őket, mint ezt az ötlettelen válogatottat.

Hát ez igaz, de a gól a mi játékunkból nagyon hiányzott, Dzsudzsáknak volt egy kapufája a félidő előtt, de azon kívül semmi, közben meg 2-0, el is dőlt minden

NA OKÉ, ENNYIT A NAGYOKRÓL!

Szorítsunk az U20-asokért, akik egyetlen Európai országként képviselik a VB-t

HAJRÁ MAGYAROK! :wink:
Kép

danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.10. 23:19:17

2-0..

Bármilyen kockázat nélkül kijelenthetjük: Magyarország nem lesz ott a 2010-es Világbajnokságon. :(
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.10. 23:17:59

caskbarca írta: Gyepes: az 1.gólt leszámítva (ahol óriási hibája volt) jól játszik, nem nyújt kiemelkedő teljesítményt, de a feladatát megoldja

A gond, hogy a focit gólra játsszák, nem teljesítményre, már pedig a gólban irdatlanul benne volt, ahogy azt írtad is.

Ennél a csapatnál talán még az U21-eket is jobban, mindenestre szívesebben nézném őket, mint ezt az ötlettelen válogatottat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.10.10. 23:21:29-kor.
Kép
caskbarca
Jugador del Barça

2009.10.10. 23:14:32

Hát az én eddigi véleményem:

Babos: nagyon jó formában van, a gólról nem tehetett, és hatalmas bravúrokat véd

Gyepes: az 1.gólt leszámítva (ahol óriási hibája volt) jól játszik, nem nyújt kiemelkedő teljesítményt, de a feladatát megoldja

Dzsudzsák és Gera: egy nagy kalap sz*r mind a kettő, a meccshez közük sincsen

És Torghelle emg egyedül semmit sem ér, most be jött Priskin fel is lett pörgetve a játék, de hiányzik egy vérbeli befejező csatár, nem értem miért nem lehet legalább 45 percet adni pl.: Némethnek, Szabicsnak, Futácsnak, Szalainak stb.
Kép

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.10. 23:14:10

A középpályás védekezésünk a NULLÁVAL egyenlő. Egy ütközés, egy taktikai szabálytalanság, semmi nincs. Ez okozza azt, hogy állandó nyomás alatt játszunk, illetve hogy nem tudunk igazán kontrázni. Mert ha nincs középpályás labdaszerzés, halott a kontrajáték is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.10. 23:08:16

Legalább a kapusunk normális.. Babosnak köszönhetjük nagy részt, hogy nem 3-0, akár 4-0 a Portugáloknak.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.10. 22:57:01

a labdabirtoklási fölénytől eltekintve nem mondhatni,h teljesen lefociznak minket.

3 nagy helyzetünk volt,és nekünk ki kellett volna használni egyet legalább, tudván,h mi nem tudjuk őket beszorítani,és fölénybe kerülni,még inkább felértékelődnek a helyzetek.

remélem akármi is legyen (úgy néz ki pótselejtező), akár kijutnak a vébére a selejtezőből akár nem, tuti megköszönném Queiroz munkáját. és a vébén már más edzővel nyomatnám a Portugálokat. vicc ez az ember, ez a csapat jelenleg nem nagy csapat.

persze ha ki se jutnak,akkor tuti ez a megoldás lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.10. 22:55:40

Koeman visszahívta a régi selejteket... Válogatni nem tud, de az valamit elmond, hogy az első pár meccsen jobban játszottunk az ellenfeleinknél és most is inkább a mi hibánkból kapunk gólt, tehát nem kijátsszák 0-ra a védelmet, hanem odaadjuk nekik a gólt (kicsit rosszul fogalmazok, de remélem értitek. Talán annyi, hogy alapból szervezettebben védekezünk, de megingások vannak, amikből gólokat kapunk. Tehát alapból jó, csak "elalszunk", amit az ilyen bénák, mint Gyepes okoznak).

Támadásaink meg mind veszélytelenek, mert nincs befejező csatárunk. Németh, Simon, Futács, Rudolf, Szalai. Velük lehetne valamit csinálni, Sanyikával nem érünk el semmit, mert egy rakás szerencsétlenség...

Azért szorítok a magyaroknak, fejeljenek 2 gólt és nyerjünk! Vagy valami, bár szívesebben ülök le úgy a magyarok meccsét nézni, hogy úgy érzem van esélyünk, ezt az érzést meg meglehetősen redukálja a selejtek jelenléte a csapatban. :?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.10. 22:54:46

danikaa10 írta:Eddig valahogy azt hittem, hogy (mindig) rossz napot fogott ki. :-s
Gyepesnek egy év alatt van 365 rossz napja. Hogy mit keres a válogatottban, azt tényleg fel nem foghatom. De Vanczák ugyanakkora talány. Meg még jó néhányan.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése