Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem hozzuk mind a 3-at sajnos... Csak kettőt!barca99 írta: Na nem baj, a következő 3 meccsből hozzuk mind a hármat, és kijutunk.
Ennél könnyebb csoport? az utolsó három selejtezőre (vb, eb ,vb) könnyebb csoportot nem is kívánhattunk volna, végig megúsztuk az Anglia-Spanyolország szintű csapatokat, hozzájuk képest Görögország egy röhej voltXavinho írta: és a 2012-es EB-re egy könnyebb csoportból,mint a mostani továbbléphetünk akár elsőként is.
ozsimiki írta:emlékszem bizonyos világeseményre,ahol az olaszok látták kárát, és a csoportból sem mentek tovább,mert az egyetlen olyan eredmény született eme két csapat meccsén,amivel kieshettek,és ők meg továbbmehettek![]()

Te most arról az emberről beszélsz aki szívét, lelkét otthagyja a pályán, és mindent megtesz a válogatottért, ha ez az ember nem lett volna, most megnézhetnéd, hogy állnánk.lionelmessi19 írta:A fiatal németh srácot mért nem lehet használni?
Godnolom van vmi gond, csak nem vagyok képben egyáltalán.
Mert air sanyival is aztán ki vagyunk segítve, agyatlan favágó szakiparos.

Sajnos nem értesülhettem a hírekről, de gondolom akkor pont tegnap vagy max péntek este történhetett vele, kicsit elcsúsztam a nem rövid utazás miatt..faithnomore írta: Azért Németh Krisztiánnak szerintem is helye lenne már a válogatottban, az utánpótlás csapatokban is bizonyította milyen jó, egyszerűen az a helyzet hogy Benitez még nem érzi olyan erősnek hogy a Premier League-ben Torres mellett játsszon.
Vagy legalább csak annyit mondok hogy próbáljuk meg...ha nem megy akkor még nem való neki, de hogy más csatárok kipróbálása nélkül játszatjuk Torghellét meg Priskint az nem kicsit gáz
Szalai a Castilla legjobb játékosa, csak hát egy Raul-Benzema-Higuain első csapatnál nincs sok keresnivalója.
(Megjegyezném hogy Rudolf sérülés miatt nem lépett pályára)
Dárdai Pali meg a legjobb volt szerintem a tegnapi mérkőzésen, legalábbis az első félidőben magabiztos volt, jól teljesített.
Összefoglalva nem azt akarom mondani hogy Németh vagy Szalai játszatásával kijutunk a vb-re meg feljavul a csapat, de mindenképp meg kellene próbálni, mert ezzel nem sokra megyünk hogy Husztit betesszük előre aztán íveljük fel neki a labdát, ő meg kezdjen vele valamit.