Varga Tamás írta:Misi!
Ez egy szép hosszú hsz lett, a végére egész szép kis személyeskedéssel megfűszerezve!
Tudod, szoktam gondolkodni, tudok is.
És minden alkalommal arra a következtetésre jutottam, hogy:
1. a Fradinak ott volt a helye, ahol az elmúlt 3 évben tengődtek. Nem hiányzott az első osztálynak.
2. attól, hogy más csapatok hülyegyerekei is balhéznak, a fradista hülyegyerekek ocsmányságai nem lesznek kisebbek.
3. az elmúlt 3 évben meglehetősen csökkent a szurkolói rendbontások száma.
Most, hogy szeretett, általam utált csapatod feljutott egymást érik a balhék: legyen az barátságos meccs, legyen az bajnoki, tök mindegy. Sajnos a vér nem válik vízzé: ugyanaz a csürhe maradt, ami volt 3 évvel ezelőtt.
Bármilyen fájdalmas, több gondot okoznak nekünk a fradisták, a klub, mint amennyi örömet. Persze, a gyenge magyar futball színvonalát nem tudják visszavetni, csupán az eddigi negatív megítélését rontják tovább.
A személyeskedést kérlek mellőzd, én sem tettem!
Ja, és félmondatok összefűzése eléggé röhejes....
Remélem olyan nagyon nem vetted a szívedre,amit írtam,de talán nem is volt az annyira bántó,h azzal a bizonyos résszel előbb gondolkodásra,aztán reakcióra próbáltalak sarkallni.Mert ha megfontoltabban kommenteltél volna,akkor nagyjából az egész reakciódra nem lett volna szükség.Sztem.
Mivel az általad elég röhejesnek vélt (amire én is megsértődhetnék,de nem teszem

) félmondatokkal utaltam rá,h nem egészen volt ésszerű a reakciód,mivel alátámasztottam ezekkel a támadásod elleni védekezést.Sztem ennél jobban nem tudtam volna bizonyítani,h semmi olyan nem történt,amivel "vádoltál".
1.Szerinted!De akárhogy is,ennek nincs köze ahhoz,amit írtam.
2.Mint,ahogy ezt én egy szóval sem állítottam,de látom nem sikerül megértened.Olvass már vissza légyszi,és idézd meg,h mikor írtam hasonlót.Ne lovagolj már ezen,mert nincs alapja
3.Balhéznak,ezt aláírom.Ki is fejtettem ezt,szal ezt sem értem továbbra sem...
Most ezzel a hsz-el nem tudom mit akartál amúgy.Megtámadtad az írásom,erre kifejtettem (röhejes

) visszaidézésekkel,h nincs alapja.Erre most ragozod tovább,mintha mi sem történt volna.
De azt még mindig nem árultad el,h mivel is vétettem akkorát,meg h mivel nulláztam a korábbi mondataimat.Meg h mi értelme belemagyarázni olyat a mondandómba,amiről szó sem volt.
Elnézésedet áhítom a személyeskedésért
Viszont,ha már itt tartunk,viszafoghatnál az ilyen röhejes féle jelzőkkel

Köszi.
És még annyit,h nem fűztem össze,hanem csak a konkrét mondatrészt vágtam ki.Mert,ha összefűzésről beszélünk,akkor úgy is érthetted,h több mondatból cikkeztem össze szavakat (mint a filmekben a fenyegető leveleket az újság betűiből

),márpedig nem ez történt!
Béke