La Liga / Copa del Rey
-
- Entrenador del Barça
Céronin igenis elgondolkoznék... az ő stílusa passzolna a Barcába... mondjuk C Ronaldo és Messi együtt...ezen gondolkozz el... ami az emberi részt illeti, a BL-döntőn elég sportszerűen viselkedett, a végén minden Barca-játékossal lepacsizott és az angol nyelvű nyilatkozatát is hallottam az uefa.com-on, teljesen sportszerű volt. Mellesleg Ferguson élete legnagyobb hibáját követte el: Céronit kivette centerből és baloldalra tette. Onnantól a MU támadójátéka egyenlővé vált a 0-val. Amíg középen volt, Touré, Piqué és a többiek csak dőltek jobbra-balra... centerben fantasztikus lenne.
VISCA EL BARCA!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
látom Busquets nem győzött meg, még Xavi Torrest is előrébb rangsorolodcruyff írta:Nekem 2 ember kéne: Evra és Fabregas. Guddy, Hleb és Caseres pedig menne. A jövő évi keretünk a következőképp festene: Valdes (Pinto) - D Alves (Victor Sanchez) - Puyol (Milito) - Piqué (Marquez) - Evra (Abidal) - Touré (Keita) - Iniesta (Fabregas) - Xavi (Xavi Torres) - Messi (Jeoffren) - Eto'o (Bojan) - Henry (Pedrito) + Muniesa és a többi fiatal tehetség....

amúgy Caceres max kölcsönbe menjen, ügyes gyerek.
szerintetek miért van, hogy a Spanyol első osztályban csak 6. lenne asszem a PL gólkirálya?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.05.31. 20:04:02-kor.
Az jó meglátás, hogy kell valakit igazolni támadónak. De könyörgöm, nem középcsatárnak! Hanem szélsőnek, aki tudja pótolni Henryt, ha Henry nincs vagy behúzódott középre, mert nincs Samu. De mi a ráknak hozzuk ide Villát meg a többi centert, amikor abból van 3 is. Balszélsőből meg van 0. Ne jöjjön nekem senki sem azzal, hogy jó oda Iniesta, mert jó, csak nem lehet eljátszani, hogy mindig csatár, ha vki nem játszik. Egyszerűen hülyeség, kp-n 1000x jobban teljesít és vele a pálya közepe is erősebb. David Silva vagy Ribéry féle igazoláson érdemes gondolkodni, mert rájuk még szükségünk is lehet. Ibrahimovic, Drogba meg a többi nagyképű vagány barom meg nem tudom, hogy minek érdemli meg, hogy a nevüket ilyen alkalomból emlegessük...vkinga írta: Azt gondolom, hogy a Tridentéből senki nem megy el. Kell az erősítés, mert dúrva lesz a következő szezon. Ugyanis rövidebb idő alatt rendezik le a kupát, a bajnokságot, a bl-t a világbajnokság miatt. Ezért kellene még ember, meg a sérülések miatt. Villának, vagy Kakának, vagy Teveznek örülnék. Agüerót is ügyesnek tartom. Jó lenne Fabregast megszerezni. Kíváncsi vagyok a játékkeretre.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- noname
- Llegenda del Barça
CR egyből lenyugodna amikor az első hisztijénél Pepe ráküldené Touret és az akkora nyakast adna neki h a szeme keresztbeáll.Fecooo írta:ez számomra elég érthetetlen... az első kettő nem passzolna emberileg (Ibra és Drogba), eddig stimm, de crinyán meg elgondolkoznál? érdekes gondolkodásmód, ne haragudj....cruyff írta:Szerintem ha Villa nálunk játszana 40 gólig meg sem állna..![]()
![]()
legyen 70!
![]()
![]()
Azért már ne röhögtessük ki magunkat.... Pillanatnyilag a világ 4 legjobb centere: Ibrahimovics, Drogba, C Ronaldo, Eto'o. Az első és a második sem stílusilag, sem emberileg nem passzolna a Barcába. A harmadikon azért elgondolkoznék, ha lenne reális esély a megszerzésére. A negyedik pedig már a miénk. Miért üldöznénk el?
de komolyan elég már a sok OFF-ból... holnap nyílik az átigazolási topic(a modijaink már megmondták)

Nade, én Torrest mindenképp odavenném erre a listára.

CR-en én nem gondolkodnék el. Ő már annyira undorító ember h nem akarom itt látni, akármilyen jó!
A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Nekem 2 ember kéne: Evra és Fabregas. Guddy, Hleb és Caseres pedig menne. A jövő évi keretünk a következőképp festene: Valdes (Pinto) - D Alves (Victor Sanchez) - Puyol (Milito) - Piqué (Marquez) - Evra (Abidal) - Touré (Keita) - Iniesta (Fabregas) - Xavi (Xavi Torres) - Messi (Jeoffren) - Eto'o (Bojan) - Henry (Pedrito) + Muniesa és a többi fiatal tehetség....
VISCA EL BARCA!
ez számomra elég érthetetlen... az első kettő nem passzolna emberileg (Ibra és Drogba), eddig stimm, de crinyán meg elgondolkoznál? érdekes gondolkodásmód, ne haragudj....cruyff írta:Szerintem ha Villa nálunk játszana 40 gólig meg sem állna..![]()
![]()
legyen 70!
![]()
![]()
Azért már ne röhögtessük ki magunkat.... Pillanatnyilag a világ 4 legjobb centere: Ibrahimovics, Drogba, C Ronaldo, Eto'o. Az első és a második sem stílusilag, sem emberileg nem passzolna a Barcába. A harmadikon azért elgondolkoznék, ha lenne reális esély a megszerzésére. A negyedik pedig már a miénk. Miért üldöznénk el?
de komolyan elég már a sok OFF-ból... holnap nyílik az átigazolási topic(a modijaink már megmondták

Azt gondolom, hogy a Tridentéből senki nem megy el. Kell az erősítés, mert dúrva lesz a következő szezon. Ugyanis rövidebb idő alatt rendezik le a kupát, a bajnokságot, a bl-t a világbajnokság miatt. Ezért kellene még ember, meg a sérülések miatt. Villának, vagy Kakának, vagy Teveznek örülnék. Agüerót is ügyesnek tartom. Jó lenne Fabregast megszerezni. Kíváncsi vagyok a játékkeretre.Rivaldo11 írta:Fogjuk már fel: Eto'o marad. Ha tetszik, ha nem.piton írta:Villa is idén 28 gólt rúgott! Állítom nálunk 40-ig meg se állna.
Azt nyilatkozta h a Valenciaba biztos nem marad, remélem nálunk fog kikötni,Eto ide vagy oda... (De esélyesebb a Real)
És a többségnek -meg úgy néz ki szerencsére Laportáéknak is-tetszik.
Nála jobb csatár nincs, és nem is kell.
Más: Gondolkoztam azon, hogyan állítanám fel a La liga 08-09-es szezonjának legjobb csapatát, de aztán beláttam hogy felesleges, mert egy-két posztot kivéve felsorolnám a kezdőcsapatunkat.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem ha Villa nálunk játszana 40 gólig meg sem állna..
legyen 70!

VISCA EL BARCA!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Fogjuk már fel: Eto'o marad. Ha tetszik, ha nem.piton írta:Villa is idén 28 gólt rúgott! Állítom nálunk 40-ig meg se állna.
Azt nyilatkozta h a Valenciaba biztos nem marad, remélem nálunk fog kikötni,Eto ide vagy oda... (De esélyesebb a Real)
És a többségnek -meg úgy néz ki szerencsére Laportáéknak is-tetszik.
Nála jobb csatár nincs, és nem is kell.
Más: Gondolkoztam azon, hogyan állítanám fel a La liga 08-09-es szezonjának legjobb csapatát, de aztán beláttam hogy felesleges, mert egy-két posztot kivéve felsorolnám a kezdőcsapatunkat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
vezet a recre a sporting ellen, ha győz a recre, és marad pamplonában az X legalább, akkor Vadóczék bennmaradnak!
absz. nem személyes ügy, mivel egy játékosról beszélünk, és ha azért akarod pm-ben, h más ne véleményezze, akkor pláne nem fogom priviben intézni... vállald a véleményed, ahogy én is vállalom...(és az esetleges kritikákat is...)piton írta:---> szólásszabadság van.Fecooo írta:piton, szépen kérlek megint, szállj le Eto'o-ról!
az, h neked nem szimpatikus egy dolog, másik dolog a nagyobbik része a szurkolóknak szereti!(és most nem is etoról beszéltem)
Személyes dolgokat meg privibe,már küldtem 2-őt is.
állandóan becsmérlően beszélsz Eto'o-ról, állandóan el akarod küldeni, állandóan arról találgatsz, h ki jöjjön helyette...
egyrészt ez a legtöbb helyen OFF-nak számít, másrészt nem csak engem zavar ez a mentalitás....
ON:
Ha ma a Real kiejti Vadóczékat, dühös leszek

- piton
- Capitá del Barça
---> szólásszabadság van.Fecooo írta:piton, szépen kérlek megint, szállj le Eto'o-ról!
az, h neked nem szimpatikus egy dolog, másik dolog a nagyobbik része a szurkolóknak szereti!

Nem tudom mért baj h én más középcsatárt szeretnék látni a Barcában...
Személyes dolgokat meg privibe,már küldtem 2-őt is.

Hattrick: Ádáz Pitonok
-
- Barça B
Abszolút egyetértek, nemtom mit várnak eto'o-tól? H 100 gólt lőjjön 5 meccsen?:DFecooo írta:piton, szépen kérlek megint, szállj le Eto'o-ról!
az, h neked nem szimpatikus egy dolog, másik dolog a nagyobbik része a szurkolóknak szereti!
piton, szépen kérlek megint, szállj le Eto'o-ról!
Forlán nem hiszem, h jóval gyengébb lenne, már ha gyengébb egyátalán. Sztem az általad emlitett csatárok jóval kevesebb labdából gazdálgodhatnak, mégis lőnek annyi gólt mint nálunk Etoo. Csak az uccsó meccsein kihagyott min. 10 ziccert a kameruni. Igy ne is akarjon golkirály lenni.noname írta:1. Villa sose nyilatkozott olyat h elmegypiton írta:Villa is idén 28 gólt rúgott! Állítom nálunk 40-ig meg se állna.
2. könnyű úgy lőne 28 gólt h minden labda téged keres.![]()
Csak nézd meg az idei példákat. Forlan, Negredo mindketten jóval gyengébb csatárok Etoonál, de a csapatukban ők a gólfelelősök, nálunk pedig 3 ember.
- noname
- Llegenda del Barça
1. Villa sose nyilatkozott olyat h elmegypiton írta:Villa is idén 28 gólt rúgott! Állítom nálunk 40-ig meg se állna.
2. könnyű úgy lőne 28 gólt h minden labda téged keres.

Csak nézd meg az idei példákat. Forlan, Negredo mindketten jóval gyengébb csatárok Etoonál, de a csapatukban ők a gólfelelősök, nálunk pedig 3 ember.

A Fifa egy szégyen
- piton
- Capitá del Barça
Villa is idén 28 gólt rúgott! Állítom nálunk 40-ig meg se állna.

Hattrick: Ádáz Pitonok
Engem is érdekelne a következő évi menetrend.Marcelinho írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mikor szokott elkészülni a következő évre a bajnoki menetrend? Ha minden jól alakul (és miért ne alakulna jól...) akkor szeptemberben megyek nászútra Barcelonába, és igazán jól esne egy hazai meccs...
Furcsa lesz a nyár BARCA meccs nélkül.
Hajrá Barca! És a Honda!
Ennél szebb idényt el se tudtam volna képzelni a BARCANAK
3 kupából mind a 3-matt megnyerik ez fenomenális
VISCA EL BARCELONA VISCA KATALUNIA !!!!!!!

3 kupából mind a 3-matt megnyerik ez fenomenális

VISCA EL BARCELONA VISCA KATALUNIA !!!!!!!
Vecsei Bálint
-
- Barça B
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mikor szokott elkészülni a következő évre a bajnoki menetrend? Ha minden jól alakul (és miért ne alakulna jól...
) akkor szeptemberben megyek nászútra Barcelonába, és igazán jól esne egy hazai meccs...
Nem tudja valaki, hogy mikor szokott elkészülni a következő évre a bajnoki menetrend? Ha minden jól alakul (és miért ne alakulna jól...

- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Azért az vagány, hogy 5 csapatnak van veszélybe a bent maradása! 

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!