La Liga / Copa del Rey
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Tökmindegy mit játszik a madrid. Középcsapatnyi távolságra vannak. Amíg azért kaparnak, hogy csak 12 pont maradjon a hátrányuk, addig engem hidegen hagynak a meccseik. Nem kell, hogy több pontot elhullajtsanak, jelenleg még azt sem mondhatják el magukról, hogy üldöznek minket....ahhoz legalább a felére kellene csökkenteniük a hátrányukat. Az sem lesz egyszerű.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Valentino
- Jugador del Barça
a villarealnak össze kell szednie magát, ha nem akarnak kikapni!!
egyébként robben tényleg szép gólt lőtt.
reménykedem az X-ben, a Barcának az lenne a legjobb
egyébként robben tényleg szép gólt lőtt.
reménykedem az X-ben, a Barcának az lenne a legjobb

Hattrick: FCBalcsi
Nem ez a helyzete miatt, de van egy olyan érzésem h Huntelar megszerzi még ma az első gólját! Joo playa, ő egy értelmes igazolás volt.
Hunti elég negy helyzetet hagyott azért ki. A villarealtol azért jobb játékot várnék.
Hát jaja, mondjuk aztán Piresnek sem kis helyzete volt. Am tényleg szép gól volt, el kell ismerni.Danka00792 írta:Mekkora Robben gól!Nem lesz ez így jó.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Mekkora Robben gól!
Nem lesz ez így jó. 

ááááá
gól... Robben 1-0
és nem is akármilyen
gól... Robben 1-0
és nem is akármilyen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.01.04. 17:32:31-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sztem 4.-ek lesznek. Mi elsők, második:Valencia, harmadik:Sevilla, ötödik:Atletico, hatodik:Villareal. Szerintemvan Bommel írta:A Madrid lesz a második. Be fogják oda tolni a hajót.noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.

- van Bommel
- Capitá del Barça
A Madrid lesz a második. Be fogják oda tolni a hajót.noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát még én. Ebben az idényben elöször VÁROK egy Real meccset.Valentino írta:Kíváncsi leszek, hogy Huntelaar mit tud majd mutatni itt a spanyol ligában...
nagyon kíváncsi
Remélem kap a Madrid.
(Közben egy kapufa

Hát bizony, Hunti sztem jó igazolás volt a Madrid részéről. Ő v Diarra fog játszani a BL-ben
Diarra viszont sztem rossz igazolás volt(legalábbis 20 millióért biztos).

- ozsimiki
- Adminisztrátor
szntem hamar eléri azt a szintet majd mint rvn, amikor kell ott lesz...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- noname
- Llegenda del Barça
Ezzel a kijelentéseddel az a gond h a Sevilla és a Villarreal már most nagyon masszív csapat!barca52 írta:Én az új Real Madridot sem írnám le. Nem fognak túl látványosan játszani, de nagyon masszív csapat lesz belőlük Ramos keze alatt, és értékes 1-0-kal ott lesznek a dobogón...noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.

A Fifa egy szégyen
A Valencia-Atlético mennyi lett? 

- barca52
- Jugador d'estrella
Én az új Real Madridot sem írnám le. Nem fognak túl látványosan játszani, de nagyon masszív csapat lesz belőlük Ramos keze alatt, és értékes 1-0-kal ott lesznek a dobogón...noname írta:Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem.
- noname
- Llegenda del Barça
Érdekes ez a Valencia.Ellenünk és a Real ellen is rémesen játszottak, ellenben most remekül.Mostmár lassan kirajzolódik az üldözőboj.Van egy olyan érzésem h ez a Valnecia-Villarreal-Sevilla trióból fog állni.Majd néhány forduló múlva kiderül bejön-e a tippem. 

A Fifa egy szégyen
rodriguez santiago ismét alkot
komolyan, ennek a szerencsétlennek jó megmozdulása nincs a pályán

komolyan, ennek a szerencsétlennek jó megmozdulása nincs a pályán

- Xavi#6
- Barça C
- Kapcsolat:
Mindenkinek Boldog karácsonyt és kellemes boldog új évet kivánok!Karácsonyom és a szünetem jó lesz Barca 10 pontal megy a Sevillatol,boldog vagyok végre megint jó a csapat,lehet egy kicsit előre nézek de innen elvesziteni egy bajnokságot már nem lehet
Ha így játszunk mint az őszi szezonba akkor jó lesz!!

Gárnát vörös a szív kék a lélek Barcelonas leszek amíg élek!!!
Vamos Catalunya-Barcelona.
Vamos Catalunya-Barcelona.
- noname
- Llegenda del Barça
10 PONT ELŐNY!!!Merry Christmas!
MOstmár azért én előre iszok a medve bőrére!Szinte kizárt h innen elbukjuk ezt a bajnokságot!Ez nem nagyképűség vagy elfogultság!Ez realizmus!Majdnem a bajnokság felénél vagyunk és eddig összesen 7 pontot,ismétlem:7 pontot buktunk el.Ez 3al kevesebb mint amennyivel vezetjük a tabellát!
Viszont ez a bíró ezzel felkerült a jövendőbeli kísárleti alanyaim listájának a tetejére!
Vak és hülye.Asszem az ilyen emberekre mondják h fogyaté...khm....."különleges"

MOstmár azért én előre iszok a medve bőrére!Szinte kizárt h innen elbukjuk ezt a bajnokságot!Ez nem nagyképűség vagy elfogultság!Ez realizmus!Majdnem a bajnokság felénél vagyunk és eddig összesen 7 pontot,ismétlem:7 pontot buktunk el.Ez 3al kevesebb mint amennyivel vezetjük a tabellát!
Viszont ez a bíró ezzel felkerült a jövendőbeli kísárleti alanyaim listájának a tetejére!

A Fifa egy szégyen