Sziasztok:D látom van itt pár DVSC drukker.Én Zete szurkoló vagyok,elég fanatikus,az NB1-el sztem az alapvető probléma a sok szerb idecsábítása.
Ez nagyon jól látszik Zalaegerszegen is,sajnos.Itt van a példa,hogy a frissen igazolt játékosunknak,Marian Slukának nem jött meg a játékengedélye.Erre mit tesz a vezetőség?idehoz a macedón bajnokságból egy Kemal Alomerovicot,hogy pótolja ezen a meccsn, és padozzon.Ahelyett,hogy ezen a meccsen pl játszana a Horváth Andris,aki az nb2-es csapatban csk.de nem inkább idehozunk egy rágózós,lobonc szőkét,aki összevissza ugrál,és dettó úgy néz ki mint a Sluka,csak 20 kg-val vékonyabb.Úgy nem lenne rossz a bajnokság,se a Zete,ha lennének légiósok,egypár,akik tényleg kezdők és segítik a csapatot,és nemn féléveket játszanak,aztán elküldik őket,ha jók mennek az újpestbe,ha nem,akk szabadúszók lesznek.Zetében is van pár jó légiós,akik itt vannak 1-2 éve,és hajtanak a csapatért,szeretik a klubbot.Például itt van Botis,rendkívül határozottan játszott a Debrecen ellen is,és a Miljatovic is nagyon jó,akk mondjuk nagyon [auto_cenzúra] napja volt

Meg Meye,ő nagyon hajt,debrecen ellen is nagyon ment,meg Kecsó ellen is most hatalmas gólt fejelet,kecskemétiek tudhatják

ÉS mellettük kéne játszaniuk az olyanoknak mint a Zsömlye,akkne első meccse volt az nb1-ben,és nagyon hajtott,ha belejön,nagyon jó lesz.Ezt így kéne minden csapatnál,HAjrá Magyarok
Első hozzászólás