Ez a hétvége tényleg kész. Végem van. Amilyen jó volt a múlt hét, annyira trutyi ez.
Milyen meccs volt már! Direkt felkeltem, hogy megnézzem, erre tessék.
Sztem Dzsodó is harmatgyenge volt. Miket hagyott már ki? Amikor bal külsővel elpörgette vagy én nem is tudom meg a másik félidőben mikor azt a kihagyhatatlan úgy találta el. Borzasztó! Ez az kapus gyerek is azt se tudom mi a neve hát ez is förtelmes volt. Ok, lehet, hogy a gólokról nem tehetett, mondjuk az elsőnél a sorfalat úgy felállíthatta volna, hogy legalább a rövidet fogják normálisan, de pl amikor odagurult hozzá egy labda ő meg valahogy kisarkazta szögletre hát el sem hiszem!
Meg ez az iram! Ez nem is iram ez komolyan el sem hiszem, hogy ilyen megengedett az ún. sztár fradistáknál. Nem hajtottak! Olyan öreguras papafocit mutattak be ez ááá nem találok rá szavakat! Ment a Szolnok 1-gyel és akkor is ott hátul tötyörögtek tologattak húzogattak. Nem volt egy normális megindulása egyiknek sem. Egy egészséges sprintet nem vágtak ki! Alapozás után mindegyiknek végig kellene pörögnie az egész meccset! Vérlázító, felháborító, hihetetlen. Nem is érdemlik meg. 6000 szurkoló kíséri el őket idegenbe a kétezres jegyárak mellett és ők egy ilyennel viszonozzák! Az összes dugja be a fejét egy nagy fazékba és ne húzza ki vagy 2 hétig
Tavaly mi volt? Az volt a kérdés, hogy mekkora gólkülönbséggel verjük a mezőnyt, meg mindenhol az volt a téma, hogy vereség nélkül jutunk fel...pfff...Én már akkor is kész voltam, de az az idei szezon. Minden megvan, itt ez a balek angol, aki még hisz az egész magyar fociban, befektet, ígér, stadion, játékosokat hoz, és tessék.
Nem az a szörnyű, hogy mondjuk tavaly nem jutottunk fel, vagy a tabella, hanem a játék! Ami nincs, és a hajtás, ami szintén nincs! Egy ember, aki felveszi magára a Ferencváros címeres mezt, az tegye ki a tüdejét a pályára és a végén hordágyon hozzák le, és mikor a meccs végén belenéz a tükörbe, mondja azt, hogy igen, én mindent megtettem. Kikapni lehet szépen is. Csak nekünk még ez sem megy.
BL...Fradi a BL-ben. Hát persze.... Örülök, ha meglesz a feljutás. Vajmi kevés esély van rá.
Idén már nem megyek több meccsre. Undorító bagázs elegem van az egészből.
szerk: 2. gól...Ilyen a világon nincs...az a kölyök úgy vezethette végig a labdát ahogyan csak akarta. Mintha nem is lett volna védelem. NEVETSÉGES!