Ede72 írta:
Hát öreg godolom, hogy focit csak a tv-ben látsz de ott sem sokat...
Hallgasd meg mit mondott az öreg Mészöly a tv-ben szó szerint lepofozta volna a pályárol akiváló Tőzsért, meg még vagy öt embert...öreg ezek válogatott focisták (elvileg) és nem képesek egymáshoz kettőt passzolni.
nem hogy a válogatottban, de az NB III ban sem lehet ilyet csinálni..de gondolom te is szakértő vagy úgyhogy kívánom neked nézzél még sok ilyen meccset...de ha igazi jó foci érdekel gyere ki nézzél meg egy futsaalos meccset az NB I ben ott láthatsz, nem csodákat de legalább tudunk egymáshoz nem egyet, de kettőt is passzolni.
Na további jó tévézést...

Ismét sikerült érdemben válaszolnod, indoklások nélkül..., gondoltam, hogy ha én azt csinálom, s úgy fejtem ki rólad a véleményem, ahogy te a válogatottról..., ismét kapunk tőled egy igényes, s értékes hozzászólást...
Mészöly?????
Na ne vicelj, ő aztán tudja... Elképesztő, hogy mindkét Mészöly mekkora géniusznak tartja magát, míg az egyik akkora t.kó, hogy még az MLSZ kommunista grémiumából is ki kellett csapni diszkriminatív megszólalásért, de Kisteleki bácsi nem tűrhette, hogy a "kétballába" nincs melette, ezért árnyékként osztja az észt...
Ugye, sajnos ő már nem tud a pályán lenni, hogy megmutassa mit, hogy kell. Egyébként egyszer akart bemutatni egy szép szerelést példaként, s szegény gyereket úgy lerúgta, hogy három hétig nem bírt a lábára állni.
A másik sziklát korábban licensepapírok nélkül apukának köszönhetően berugdosták Nb1-es csapatokhoz, majd a tehetségét kamatoztatván eljutott a Vasas-hoz, ahol már épül a DreamTeam

s sorra nyerik a címeket
Mészöly most is azt csnálta, mint korábban: szépen leosztották a lapokat előre Várhidinek, majd ha eredményes volt a válogatott mutogatta magát, hogy azt neki kell köszönni, ha vmi pedig rosszul sült el, szépen meghúzódott, s másra mutatott rá..., egyszerűen elképesztő, hogy ilyen emberek hova jutatták az MLSZ-t...
Te pedig, ha az ő nyilatkozatát veszed alapul, akkor garatulálok, látom mestered már van, de attól még egy normális érvet sem tudsz felhozni, csak leszólni mindenkit...
És igen, focit gyakran csak a TV-ben látok, nem tehtem meg, hogy minden pályán ott legyek...
Egyébként semmi bajom a büdös parasztokkal..., általában...
Elnézést ha személyeskedtem, nem szándékos...