Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Benga
Entrenador del Barça

2008.04.09. 18:36:49

barca99 írta:A legújabb hírek szerint ma úgy döntöttek, Priskin, Tőzsér és Tisza az elkövetkezendő meccsekre nem kap behívót. Egyrész örülök, másrészt erre miért most jöttek rá? Főleg Tőzsérnél... amikor olyat olvas az ember, hogy állítólag a legutóbbi bekapott gól előtt duzzogott, és azért nem figyelt Vass otthagyott labdájára. :shock: Két pofon és szevasz. Ilyen szinten ez kegyetlen ciki.

Németh Krisztiánt igazán behívhatnák már... :roll:
Várhidi kijelentette, hogy kezelhetetlen erre. megjelent az NSO-n ez a cikk:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=175789
Lesy
Capitá del Barça

2008.04.09. 18:24:55

Az 51.-ről az 56.-ra csúszott vissza a csapat....de most nem tökmind1.....
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.04. 00:28:18

A legújabb hírek szerint ma úgy döntöttek, Priskin, Tőzsér és Tisza az elkövetkezendő meccsekre nem kap behívót. Egyrész örülök, másrészt erre miért most jöttek rá? Főleg Tőzsérnél... amikor olyat olvas az ember, hogy állítólag a legutóbbi bekapott gól előtt duzzogott, és azért nem figyelt Vass otthagyott labdájára. :shock: Két pofon és szevasz. Ilyen szinten ez kegyetlen ciki.

Németh Krisztiánt igazán behívhatnák már... :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.02. 18:00:57

Azért azt se felejtsd, h az idősebb Mészöly nagyobb játékos volt, mint ebből a csőcselékből akárki :roll: Sokmindent lehet rá mondani, de a kétballáb az rá pont nem illik.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.28. 17:01:30

Ede72 írta:
Hát öreg godolom, hogy focit csak a tv-ben látsz de ott sem sokat...
Hallgasd meg mit mondott az öreg Mészöly a tv-ben szó szerint lepofozta volna a pályárol akiváló Tőzsért, meg még vagy öt embert...öreg ezek válogatott focisták (elvileg) és nem képesek egymáshoz kettőt passzolni.
nem hogy a válogatottban, de az NB III ban sem lehet ilyet csinálni..de gondolom te is szakértő vagy úgyhogy kívánom neked nézzél még sok ilyen meccset...de ha igazi jó foci érdekel gyere ki nézzél meg egy futsaalos meccset az NB I ben ott láthatsz, nem csodákat de legalább tudunk egymáshoz nem egyet, de kettőt is passzolni.
Na további jó tévézést... :lol:
Ismét sikerült érdemben válaszolnod, indoklások nélkül..., gondoltam, hogy ha én azt csinálom, s úgy fejtem ki rólad a véleményem, ahogy te a válogatottról..., ismét kapunk tőled egy igényes, s értékes hozzászólást...
Mészöly?????
Na ne vicelj, ő aztán tudja... Elképesztő, hogy mindkét Mészöly mekkora géniusznak tartja magát, míg az egyik akkora t.kó, hogy még az MLSZ kommunista grémiumából is ki kellett csapni diszkriminatív megszólalásért, de Kisteleki bácsi nem tűrhette, hogy a "kétballába" nincs melette, ezért árnyékként osztja az észt...
Ugye, sajnos ő már nem tud a pályán lenni, hogy megmutassa mit, hogy kell. Egyébként egyszer akart bemutatni egy szép szerelést példaként, s szegény gyereket úgy lerúgta, hogy három hétig nem bírt a lábára állni.
A másik sziklát korábban licensepapírok nélkül apukának köszönhetően berugdosták Nb1-es csapatokhoz, majd a tehetségét kamatoztatván eljutott a Vasas-hoz, ahol már épül a DreamTeam :twisted: s sorra nyerik a címeket :twisted:
Mészöly most is azt csnálta, mint korábban: szépen leosztották a lapokat előre Várhidinek, majd ha eredményes volt a válogatott mutogatta magát, hogy azt neki kell köszönni, ha vmi pedig rosszul sült el, szépen meghúzódott, s másra mutatott rá..., egyszerűen elképesztő, hogy ilyen emberek hova jutatták az MLSZ-t...
Te pedig, ha az ő nyilatkozatát veszed alapul, akkor garatulálok, látom mestered már van, de attól még egy normális érvet sem tudsz felhozni, csak leszólni mindenkit...
És igen, focit gyakran csak a TV-ben látok, nem tehtem meg, hogy minden pályán ott legyek...
Egyébként semmi bajom a büdös parasztokkal..., általában...
Elnézést ha személyeskedtem, nem szándékos...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ede72
Jugador d'estrella

2008.03.28. 16:36:35

torrestoni írta:
Ede72 írta:Nézzétek meg Dzsudzsákot...hírtelen felgyógyult titokzatos saroksérüléséből és hétvégén kezdő lesz...ugyanez elmondható majd Hajnalról + Geráról...
Várhidi egy bohóc...és eddzőnek meg teljesen tehetetlen, de ezeket az állsérülteket meg el kellene tiltani, bár számukra az lenne ai igazi megváltás legalább nem kellene ebben a [auto_cenzúra] csapatban focizni...ez a Tőzsér gyerek meg egyenesen röhej...én nem tudom mennyit játszik Athénban, de gondolom ott legalább egy passza sikerül meccsenként, mert itt egy sem..neki kéne kifizetnie minden szerencsétlen nézőnek a meccs árát, aki volt olyan idióta, hogy megnézte őket a helyszínen. Gondolom a kinti fizetéséből simán telne belőle..még eljutunk oda hogy Várhidi behívja a keretbe a villámgyors Juhár Tomit és akkor igazán ütős kis brigád lesznek...szerintem vissza kellene lépni a VB selejtezőktől és akkor nem esünk vissza a ranglistákon...
Az, hogy leírod a negítív véleményed, még nem ér semmit, sőt, meggondolatlan. Perxe egy szaktekintély vagy, s mindent jól látsz ez ügyben :twisted: Talán az érem másik oldalát is meg kellene nézni, s nemcsak tőled ezerszer jobb futballisták felett itélkezni...
Egyébként Dzsudzsák esete pofon egyszerű, ahogy annak megindoklása is, hogy miért volt tartalékos a válogatott... Egy jelentéktelen edzőmeccsre a klubcsapatok nehéz szívvel, vagy egyáltalán nem engedik el játékosaikat, nehogy megsérüljenek, s egy ilyen kaliberű meccs (bohóckodás) miatt hagyják ki a bajnokság hajráját.

Kit érdekel a ranglista..., ezt a baromságot..., igen is, lépjenek páylára, mégha a képességeik nem is engedik meg, hogy sikerüljön kijutniAfrikába..., s mellettük kellene állni...
Egyszerű a megoldás, ha neked ennyire nem tetszik, irány, s mutasd meg mit tudsz, vagy csak egyszerűen hagyd az egészet. Te is csak a [auto_cenzúra] látod meg a biliben, hát egészségedre!
Hát öreg godolom, hogy focit csak a tv-ben látsz de ott sem sokat...
Hallgasd meg mit mondott az öreg Mészöly a tv-ben szó szerint lepofozta volna a pályárol akiváló Tőzsért, meg még vagy öt embert...öreg ezek válogatott focisták (elvileg) és nem képesek egymáshoz kettőt passzolni.
nem hogy a válogatottban, de az NB III ban sem lehet ilyet csinálni..de gondolom te is szakértő vagy úgyhogy kívánom neked nézzél még sok ilyen meccset...de ha igazi jó foci érdekel gyere ki nézzél meg egy futsaalos meccset az NB I ben ott láthatsz, nem csodákat de legalább tudunk egymáshoz nem egyet, de kettőt is passzolni.
Na további jó tévézést... :lol:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.28. 16:14:49

Ede72 írta:Nézzétek meg Dzsudzsákot...hírtelen felgyógyult titokzatos saroksérüléséből és hétvégén kezdő lesz...ugyanez elmondható majd Hajnalról + Geráról...
Várhidi egy bohóc...és eddzőnek meg teljesen tehetetlen, de ezeket az állsérülteket meg el kellene tiltani, bár számukra az lenne ai igazi megváltás legalább nem kellene ebben a [auto_cenzúra] csapatban focizni...ez a Tőzsér gyerek meg egyenesen röhej...én nem tudom mennyit játszik Athénban, de gondolom ott legalább egy passza sikerül meccsenként, mert itt egy sem..neki kéne kifizetnie minden szerencsétlen nézőnek a meccs árát, aki volt olyan idióta, hogy megnézte őket a helyszínen. Gondolom a kinti fizetéséből simán telne belőle..még eljutunk oda hogy Várhidi behívja a keretbe a villámgyors Juhár Tomit és akkor igazán ütős kis brigád lesznek...szerintem vissza kellene lépni a VB selejtezőktől és akkor nem esünk vissza a ranglistákon...
Az, hogy leírod a negítív véleményed, még nem ér semmit, sőt, meggondolatlan. Perxe egy szaktekintély vagy, s mindent jól látsz ez ügyben :twisted: Talán az érem másik oldalát is meg kellene nézni, s nemcsak tőled ezerszer jobb futballisták felett itélkezni...
Egyébként Dzsudzsák esete pofon egyszerű, ahogy annak megindoklása is, hogy miért volt tartalékos a válogatott... Egy jelentéktelen edzőmeccsre a klubcsapatok nehéz szívvel, vagy egyáltalán nem engedik el játékosaikat, nehogy megsérüljenek, s egy ilyen kaliberű meccs (bohóckodás) miatt hagyják ki a bajnokság hajráját.

Kit érdekel a ranglista..., ezt a baromságot..., igen is, lépjenek páylára, mégha a képességeik nem is engedik meg, hogy sikerüljön kijutniAfrikába..., s mellettük kellene állni...
Egyszerű a megoldás, ha neked ennyire nem tetszik, irány, s mutasd meg mit tudsz, vagy csak egyszerűen hagyd az egészet. Te is csak a [auto_cenzúra] látod meg a biliben, hát egészségedre!
Nem személyeskedünk!
E.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ede72
Jugador d'estrella

2008.03.28. 16:05:56

Nézzétek meg Dzsudzsákot...hírtelen felgyógyult titokzatos saroksérüléséből és hétvégén kezdő lesz...ugyanez elmondható majd Hajnalról + Geráról...
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.27. 22:12:27

Barátságos meccsből nemszabad messzemenő következtetést levonni. Sem ebből, sem az olaszok elleni győzelemből. A mester próbálgatott pár dolgot, vagy bejött, vagy nem. Ez a meccs erre volt jó. Viszont legalább eljutottunk oda, hogy a játékosok is belátják a rossz teljesítményt!

Hajrá Magyarok! 8)
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.27. 22:08:38

Varga Tamás írta:Nem kívánok okoskodni, de én már rég megmondtam, hogy ez az ember alkalmatlan a kapitányságra. És mindannyiszor, sokan, sokféleképpen elküldtek, lehülyéztek, nekemestek. Most csak védelmezzék, megérdemli. Szánalmas MLSZ-bagázs! "Szebb jövőnk kerékkötői."
Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy ez barátságos meccs volt. Tegnap ugyan annyi csapat kikapott mint amennyi nyert (kivétel a döntetlenek), nem hiszem, hogy máshol ezekből a meccsekből radikális következtetéseket kéne levonni. A tegnapi egy mocskos [auto_cenzúra] volt, Várhidi túltaktikázta és elqúúrta rendesen az ő oldalát, ez tény. Viszont a játékosok is igen gyatrák voltak, pl. a Németországban egekig emelt Huszti semmit nem csinált.
Reméljük mindenki tanult a hibáiból.
JOEY20
Jugador del Barça

2008.03.27. 20:08:58

Számomra egyébként érthetetlen hogy Németh Krisztián még be sem mutatkozott egy olyan válogatottba ahol az angol másodosztályban sem bizonyító Priskin az első számű csatár.Németh talán az egész tartalékbajnokság legjobb játékosa és most Amerikában is brillírozott.Talán félnek hogy lesz végre egy olyan csatár aki nem csak hátrafele passzol?!
Forca BARCA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.27. 18:59:37

Nem kívánok okoskodni, de én már rég megmondtam, hogy ez az ember alkalmatlan a kapitányságra. És mindannyiszor, sokan, sokféleképpen elküldtek, lehülyéztek, nekemestek. Most csak védelmezzék, megérdemli. Szánalmas MLSZ-bagázs! "Szebb jövőnk kerékkötői."
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.03.27. 10:46:57

Ez a tegnapi akkora sz.r volt, hogy nagyon nehezen vettem rá magam, hogy bármit is írjak. Ami miatt végül billentyűzetet ragadtam, az bajusztörp meccs utáni nyilatkozata. Hogy lehet valaki ilyen szánalmas, undorító, gerinctelen féreg? Mi az, hogy több nem volt a csapatban? Hogy van pofája a hiányzókkal magyarázni ezt a förtelmet, ami nagyrészt az ő hibája? Miért kell hazai pályán egy tartalékos, és amúgy sem túl acélos csapat ellen 3 védekező középpályással és 1 csatárral elkezdeni egy meccset? Miért nem gyakorol önkritikát és tűnik el a p.csába?
Akik pedig orrba-szájba védték, azoktól kérdezném, hogy még mindig ugyanazon a véleményen vannak?
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.26. 20:17:57

Dzsudzsák és Hajnal sérült. Geráról meg úgy tudom megszületett a lánya, és ezért "kimenőt kért".

Vass jól játszott, de volt két nagyon amatőr hibája... :? Úgy látszik a hiányzók tényleg nagyon hiányoztak, de szégyen, hogy alig volt kidolgozott akció (minkét oldalon). Nagy kínszenvedés volt végignézni.
takivini
Capitá del Barça

2008.03.26. 20:16:12

tenkl írta: Gera, Dzsudzsák és Hajnal miért nem tudtak eljönni? Bocs nem vagyok képben:9
Gera "nyaral"(siófokon van, azt hiszem megszületett a lánya) Hajnal sérült el se utazott, Dzsudzsi meg ott volt, de lesérült, így nem játszhatott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára takivini 2008.03.26. 20:19:37-kor.
Kép
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.26. 20:10:55

Aszthittem, viccel a kommentátor, amikor a 71. percben bekapcsoltam, és mondja: "Vadócz rálővi, megvan az első kapuralövésünk!" aztán amikor egy perc múlva azt mondta, hogy már a kaput is eltaláltuk, már elhittem.
Én pont a legizgalmasabb részre értem oda, így nem tudom, mijen volt elötte. Csizmadia jó csere volt, sok szép labdát adott. Huszti is nagyon jól játszott.

Gera, Dzsudzsák és Hajnal miért nem tudtak eljönni? Bocs nem vagyok képben:9
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.26. 19:56:26

Ordog írta:Az ucsó 10 percet sikerült kicsit meghúznunk, de a maradék 80 perc az kritikán aluli volt :(

De ne vonjunk le messzemenő következtetéseket ebből a meccsből... Nem ez a csapat igazi arca. Ez a meccs csak arra volt jó, hogy kiadja magából a feszültséget a tv előtt ülő ember:DDD

Én is azt mondom, amit az ott lévő egyik nagyobb szurkolótábor: "VELETEK VAGYUNK!!!"
A mindenkori magyar válogatott ezt a szégyenteljes emmittevést nem engedheti meg magának. Az a csapat, amely 90 perc alatt egyszer találja el a kaput, az ássa el magát - de jó mélyre. Csak tudnám, hogy mi értelme volt ennek, merthogy taktikailag semmi újat nem láthattunk a fiúktól, az biztos. Vagy Peti bá' már tud valamit, ami mi nem? :evil: A ma este a futball szégyene volt - újfent. Nincs rá magyarázat.
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.26. 19:53:00

Az ucsó 10 percet sikerült kicsit meghúznunk, de a maradék 80 perc az kritikán aluli volt :(

De ne vonjunk le messzemenő következtetéseket ebből a meccsből... Nem ez a csapat igazi arca. Ez a meccs csak arra volt jó, hogy kiadja magából a feszültséget a tv előtt ülő ember:DDD

Én is azt mondom, amit az ott lévő egyik nagyobb szurkolótábor: "VELETEK VAGYUNK!!!"
gianni
Entrenador del Barça

2008.03.26. 19:40:19

Egyszerűen:SEMMIREVALÓ A(meccs)
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.26. 19:32:21

MOSTMÁR TÉLLEG MEGVAN A KAPURALÖVÉSÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMI EL IS TALÁLTA!!!

ÉLLLLLLLLLJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN \:D/

Játszik a csapat!!! Játszik a csapat!!!!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.26. 19:21:51

Amúgy kikérem a magam és szurkolói társaim nevében, hogy nem volt eddig kapuralövésünk (70. perc). Ugyanis a félidő szünetében a labdaszedő fiú igen szépen kilőtte a jobb felső pipát....

Ennyit a Szaniszlóról... Hát mitcsinál ez a szünetekben??? Kimegy pisilni vagy mi a répA????

MAGYAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.26. 19:17:12

Ordog írta:Ekkora egy telibevágott [auto_cenzúra] játékot én még életemben nem láttam.......... Huhhhhhhhhhhh, anyám meg is kérdezte tőlem hogy be vagyok e rúgva annyira ki vagyok kelve magamból a idegességtől :DDD

Szégyen ez a meccs, mi ez egyáltalán??? ez csapat lenne?? ez egy lócitrom, ez egy minősíthetetlen semmi!!!!! áhhhhh, ha már nincs gera, hajnal, dzsudzsi akkor megáll az élet?? Úgy látszik igen :evil: :evil:

ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ!!!!!
Ha, már Te is...Akkor én inkább meg sem szólalok. Én, ott is hagytam az egészet, eddig bele-belenéztem, de a hányinger kerülgetett. :twisted:
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.26. 19:14:38

Ekkora egy telibevágott [auto_cenzúra] játékot én még életemben nem láttam.......... Huhhhhhhhhhhh, anyám meg is kérdezte tőlem hogy be vagyok e rúgva annyira ki vagyok kelve magamból a idegességtől :DDD

Szégyen ez a meccs, mi ez egyáltalán??? ez csapat lenne?? ez egy lócitrom, ez egy minősíthetetlen semmi!!!!! áhhhhh, ha már nincs gera, hajnal, dzsudzsi akkor megáll az élet?? Úgy látszik igen :evil: :evil:

ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ, ÉBRESZTŐ!!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.26. 19:13:59

Minek erölteti ezt az egycsatáros játékot? Semmivel nem erősebb a középpályánk, labdabirtoklási fölényünk sincs. Azt az egy embert nyugodtan feltolhatná csatárba, nem értem minek most óvatoskodni...Priska nem akkora király, hogy ezt ott egyedül megoldja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.03.26. 19:15:49-kor.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.26. 19:08:05

Egyszer viszik le Pestről a válogatott meccset Egerszegre... Természetesen akkor, amikor nem vagyok már otthon... =D> ](*,)
Válasz küldése