Kíváncsi leszek Ramos-ra, hogy mit tud csinálni ezzel a Tottenham kerettel! Mert valljuk be, ezzel a kerettel többre hivatott ez a csapat! Szerintem meg jól fogja nyomni az angol bajnokságban mivel eszméletlen nagy stratéga és nagyon jó taktikája van!!! Én szurkolni fogok neki, hogy sikerüljön! Bírom ezt a csávvót!

Sok Sikert Juande!
A másik dolog viszont a Sevilla.

Kíváncsi leszek mire mennek majd Ramos nélkül! De azért nem írom le, jól fogják tolni meg minden, benne lesznek az első 5-ben év végén de nem annyira szép és jó teljesítménnyel mint Ramos-sal! A BL-ben szerintem továbbjutnak a csoportból de a nyolcaddöntőben vagy max. negyeddöntőben kiesnek egy komolyabb ellenféllel szemben! Ez már nem a tavalyi és tavalyelőtti Sevilla pláne mostmár Ramos nélkül. Azonbelül ez egy ugyanolyan összeszokott társaság maradt, csakhát a taktika lesz új az új edzőnél. Hmm...új edző...már olvastam valahol, néhány helyen, hogy Quique Flores veszi át a Sevilla-t és MOURINHO a Valencia-t!

Állítólag már a tárgyalások is elkezdődtek! Majd meglátjuk mi igaz belőle és mi nem!

Na peace!