Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

elvileg 10 087 szurkolót mondott a hangosbeszóló, de láttam foghíjas szektort. Mongyuk én a tömött J-ben voltam a kijelző alatt, de mellettünk jobbra, a B szekor előttiben még elfértek volna (onnan hiányozhatott 87 ember).ultrasur írta:Remélem naon sok ember lesz és bíztatja őket nemtom hány férő helyes de bosnyákok ellen is voltak 12000

Áhh, az húzós...La Pulga írta: A bosnyákok ellen volt 5000 FT,és mi elég jó helyen voltunk!
A bosnyákok ellen volt 5000 FT,és mi elég jó helyen voltunk!Zozzy 5 írta:
Akkor pont Pesten leszek, kicsi a valószínűsége, de lehet, hogy én is kimegyek. Habár nem azért megyek Pestre, úgyhogy csak úgy egy válogatott meccset elég nehéz lenne közbeiktatni.
Mennyik lesznek a jegyárak?
Akkor pont Pesten leszek, kicsi a valószínűsége, de lehet, hogy én is kimegyek. Habár nem azért megyek Pestre, úgyhogy csak úgy egy válogatott meccset elég nehéz lenne közbeiktatni.Game90 írta:Október 13.La Pulga írta:Mikor játszunk Málta ellen?![]()
Valszeg megyek a meccsre. Jön még valaki innen a fórumról?
Október 13.La Pulga írta:Mikor játszunk Málta ellen?
Hát akkor egy kis bosnyák történelem:Zozzy 5 írta:viszont a bosnyákkal nem...
Nem várom, de nekem elsőre meglepő volt, hogy még ezek is előttünk vannakDrigo írta: Azért mert nyertünk 2 meccset senki ne várja, hogy az első tízben leszünk...
Azért mert nyertünk 2 meccset senki ne várja, hogy az első tízben leszünk...Zozzy 5 írta:![]()
![]()
Én nem tudom, hogy ezek a bosnyákok hogy játszanak álltalában, én csak ellenünk láttam őket. De azok alapján kb. fordítva kéne lennie ennek a két számnak. Sőt, a csoportban is előttünk vannak