Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Sebaj, a következő körben úgyis jól kiesnek.
 Sebaj, a következő körben úgyis jól kiesnek.  

Lehet, hogy a többi ország kiscsapatai hajtanak, de a mieink? Vérlázító volt látni, hogy menniyre keveset futnak, és hogy mennyien alibiznek. Lehet, hogy pár éve még én is ezt mondtam volna, de azért Málta megtanított pár dologra...
 Lehet, hogy a többi ország kiscsapatai hajtanak, de a mieink? Vérlázító volt látni, hogy menniyre keveset futnak, és hogy mennyien alibiznek. Lehet, hogy pár éve még én is ezt mondtam volna, de azért Málta megtanított pár dologra... Láthatjuk, hogy manapság már a kiscsapatok is milyen meglepetésekre képesek. Beállnak védekezni, kiteszik a tüdejüket és meghalnak a pályán. Erre a Honvéd játékosok is képesek lehetnek, és akkor egy tisztességes eredményt tudnak majd elérni, és a meglepetés is benne lehet.
 Láthatjuk, hogy manapság már a kiscsapatok is milyen meglepetésekre képesek. Beállnak védekezni, kiteszik a tüdejüket és meghalnak a pályán. Erre a Honvéd játékosok is képesek lehetnek, és akkor egy tisztességes eredményt tudnak majd elérni, és a meglepetés is benne lehet.

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

Jó-jó továbbmentek,na de büntetőkkel??egy moldáv csapat ellen??
  Jó-jó továbbmentek,na de büntetőkkel??egy moldáv csapat ellen??