A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Biztos vagyok benne, hogy látta csak egy üres kapura törő támadó esetében nem fújják le, akár piros lapos közbelépés, akár nem. Ott Szoboszlai volt a hülye, mert tudhatta, hogy ez instant piros, a 100. perc körül, pedig már hátrány ide vagy oda felesleges az eltiltás. Alapvetően egy gól+utólagos piros lett volna az ítélet, ami bezavart a dologba, hogy miután visszarántották Haaland is szabálytalan volt, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni, így gyakorlatilag három esetet kellett értékelni, mi volt előbb, mi volt súlyosabb, hol lehet előnyszabály, ellenkező esetben elérhette volna-re a védő stb.ktm írta: ↑2026.02.08. 23:09:28Egy jo biro latta volna Szoboszlai faultjat es mikor elengedte Haalandot elonyszabalyt jelez, aztan meg megadja golt es nem szarakodik a VAR-ral percekig utana. Szobonak meg vagy sargat ad vagy pirosat.(nem tudom mezonyben van-e ez a nem adunk dupla buntetest, mint tizinel) Gol megadasa miatt inkabb sargat adnek.
Tiszta gólhelyzetben, üres kapu előtt lerántotta a támadót. Sima piros lap, teljesen mindegy mi történik utána. Semmi féregség nincs ebben. Helyes volt a lerántás is abban a pillanatban és a piros is.LG írta: ↑2026.02.08. 20:28:44Leginkább Szoboszlait sajnálom, mert sokáig parádésan játszott, aztán vert egy fantasztikus gólt. Aztán jöttek a hibák... én mondjuk olyan szempontból felmenteném RÉSZBEN, hogy ő nem védő. Közzéppályás létére nagyon jól védekezik, de azért nem ez lenne a fő feladata. A hibák abból jöttek, hogy mások seggét próbálta menteni... na meg ha nem brutálisan gyors, akkor Haalandot utol sem érte volna, és nem tud szabálytalankodni. Egyébként nem teljesen értem az esetét. Húzta vissza a norvégot, igen, de aztán az még durvábban lerántotta őt. Rendben, ő volt először szabálytalan, de akkor ha valaki visszahúz engem, akkor én pl. pofán verhetem büntetlenül, mert ő kezdte? Féreg volt ez a bíró...
Mi lesz így a híres csávó hajával, meg a csatornájával? Veszélyben a megélhetése.LG írta: ↑2026.02.07. 15:23:33Hosszabb távon fog majd kiderülni, milyen edző Carrick, de kis túlzással már most többet elért, mert Amorim. 4 győzelem zsinórban, helyenként egész szép játékkal. A kapu előtt még javulniuk kell, de odáig rendben vannak, sok helyzetet tudnak kidolgozni, Bruno remekel.
Holnap Liverpool - City. Valahogy azt érzem, most vörsök visszavégnak az őszi zakóért.
A francia szép lassan a szűk elitben lesz emlegetve. Nagyot néztem, mikor leigazolták, de igazából ő már kb az eleje óta jó. Nagyon tetszik, mennyire direkt, flikk-flakkmentes a játéka, mindig valahogy a legjobb lehetőséget választja ki, egyszerűségre törekszik, ha kell, egyérintőből, ha kell, vezeti, ha kell, spiccel lő, mindegy neki, és nagyon érzi a kaput.
Én inkább nem.
Ez jó, ez tetszik.....csababarca írta: ↑2026.01.25. 19:20:40Feleennyire lennénk jók pontrúgások után mint az arsenal verhetetlenek lennénk.
Vagy fordítva, ha az arsenal feleannyira tudna focizni mint mi ilyen pontrúgásokkal, akkor ők.
Abszolút igazad lehet, a klub méretéhez képest alighanem kifejezetten jó körülmények vannak ott. Viszont akkor még mindig ott van az, hogy Xabi bevállalna-e rögtön egy ilyen kellemetlen élmény után egy ekkora klubot, ilyen hamar. Függetlenül a jobb munkakörülményektől.
Szerintem a vezetőség hozzáállása más. A Liverpool vezetősége nem állt be pl. Salah mögé Slot-tal szemben. Talán a mérgező ember is kevesebb az öltözőben, 1-2 embert kell kirakni, a többiekkel lehet csapatot építeni.bence0330 írta: ↑2026.01.17. 23:04:00De ezt maga Xabi vajon akarná? A mi Xavinknak látszik, hogy évek kellenek pihibe - persze ő több időt is töltött el nálunk, de hasonló körülmények közt távoztak. Elmenni a legnagyobb nevű spanyol klubból úgy, hogy megevett az öltöző, az egyik legnagyobb nevű angolba, hát, rizikós döntés. Kellene hozzá önbizalom rendesen, és nem tudom, az jelenleg meglehet-e egyáltalán neki ezek után.
De ezt maga Xabi vajon akarná? A mi Xavinknak látszik, hogy évek kellenek pihibe - persze ő több időt is töltött el nálunk, de hasonló körülmények közt távoztak. Elmenni a legnagyobb nevű spanyol klubból úgy, hogy megevett az öltöző, az egyik legnagyobb nevű angolba, hát, rizikós döntés. Kellene hozzá önbizalom rendesen, és nem tudom, az jelenleg meglehet-e egyáltalán neki ezek után.