A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Szerintem a középmezőny egyre erősebb, a legtöbb csapatnál van pénz, szakmai háttér, jó játékosok. Fél gőzzel nem lehet ellenük focizni, a nagyoknak oda kelle tenniük magukat ellenük, mert egy rosszabb teljesítmény pontokba kerül. A Nottinhgam Forrest milyen jól futott tavaly, idén meg kis gyengülés és rosszabbforma, aztán ott vannak a 17. helyen.bence0330 írta: ↑2026.01.02. 00:23:09
Nem értem az idei ligát, oké, van 3 kiemelkedő csapat eddig, de utána lévő mezőny nem tudom, hogy idén rosszabb, mint szokott, vagy jobb, és ezért szoros, mindenki botladozik össze-vissza, és pocsék sorozatokkal is BL-helyen vannak csapatok.
Az 5. és a 14. hely között 5 pont különbség van. Kb minden fordulóban teljesen átrendeződik az egész.
Én kedvelem is és bízom benne, hogy Xavi befut valahol, de racionálisan ő se válogathat nagyon.
Szerintem Xavinak olyan csapat kéne, ahol kap elég időt és bizalmat az építkezésre. A Chelsea ennek szöges ellentetje. Semmi türelem, ha nem jönnek azonnal az eredmények, akkor hoznak új edzőt, új játékosokat, aztán kezdődik előről az egész. De ha éppen van egy edzőjük, akivel elindul valami, akkor is ugyanez ez van az első komolyabb hullmámvölgy után. Most is ez történt. Ha reálisan néznék a dolgokat, akkor semmikép nem tekinthetnék bukásnak az idei szezonra. Becsúsztak ugyan gyengébb eredmények, de abszolút nem rossz a csapat, hosszútávon pedig javulhatnának is. De nem, megint lerombolják, ami eddig épült, és indul előről az egész...

Szerintem csak a szokásos, szereztek egy jó játékost, aki messze alulmúlja önmagát. Már egy full csapatot ki lehet állítani ilyen játékosokból, akik az elmúlt 2-3 évben távoztak onnan, és azóta remekelnek az új csapatukban. Még Hojlund is nagyon jó lett, pedig mennyire viccnek bélyegezték sokan.
Miközben jött be a labda szögletből, Gabriel végig, folyamatosan közelebb volt a labdához, ő volt előnyösebb pozicióban mint Martinez, aki rosszul mérte fel a helyzetet, emiatt nem fért hozzá úgy a labdához, ahogyan gondolta.
Igen. Nagyon ígéretesen kezdett az ágyúsoknál, de a 2. szezonjától kb. Dembelé nálunk.
Pont az Arsenal bukott egy nagyon szoros bajnokságot, amikor a Newcastle ellen ennél sokkal húzósabb gólt adtak meg ellenük, ami több sebből vérzett.