Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Biztos nagyon agyalnak, mi lehet a megoldás. Tényleg úgy tűnik, mintha nem bírna el Xabi velük. Ha a taktikát nem tudta volna tökéletesen átadni, akkor lehetne neki időt adni, de nem úgy tűnk nekem, mintha ez lenne a helyzet, főleg, hogy azért 2 hónapja ez a Madrid ha nem is tökéletesen, de jól nézett ki, egyben volt, valalmi új látszott is, aztóa meg elvesztették a fonalat. Szerintem Kloppon túl leginkább Zidane-ban gondolkodnak. Ő azért keményebb, és még nagyobb klublegenda, többszörös BL győztes és elbírt még CR egójával is.
Azért ez nagyon szép teljesítmény, hogy félrokkantakkal a - 5 pontból pillanatok alatt + 4-et csináltunk.
Itt csak az döntött, hogy megszerzi-e a vezetést a Real. Ha esetleg a baszkok lövik az első gólt van esély egy X-re esetleg bravúros győzelemre, de ez már a 10. percben eldőlt, annak ellenére, hogy játékot tekintve szerintem egyáltalán nem volt 3 közötte.bence0330 írta: ↑2025.12.03. 19:39:43Szinte biztos nyer a Madrid, túl sok a klasszis, és vezetnek is, de elképesztő, hogy ez az idénre eléggé szétesett Bilbao is kb egélban van velük játékban, és csak a minőségi különbség dönt elöl, egy hiányzó Inakival és egy félsérült Nicóval, akinek elvileg nem is szabadna ma játszania.
Ezért Mbappé miért nem kapott sárgát? Olyan vetődés volt, mint a 2000-es évek eleji Serie A legszebb napjaiban. Nem tudom, mi szükség erre egy ilyen szintű játékosnál, a VAR korában...
Közben eldőlt. Ez a Bilbao a Reálnak meg nekünk is az idei legkönnyebb meccsünket nyújtja.
Csak abszolút nem mindegy, hogy mindenre megkapod, vagy csak a leglátványosabbakra. Yamal esetét befújják, ha mpabbénak hívják. Itt ezzel van a probléma. Írom ezt úgy, hogy az ominózus meccsen teljesen jogosan kaptak tizenegyest.Peter írta: ↑2025.12.01. 19:07:03kb pontosan így van.....sőt, a konkrét tizit megelőző szituációban a védőnek vagy éppen a kapusnak is ott a választás lehetősége egy azonnali mérlegelésre, hogy vajon feltétlenül muszáj közbeavatkozni kockázatosan vagy sem, mert bizony sokszor azzal járna jobban a védekező csapat, ha nem is szabálytalankodik.
Nagy tétben mernék fogadni, hogy a focivilág büntetőit megelőző szituációk feléből egyáltalán nem születne gól.
Szóval a büntető az egy folyamat eredménye, amit ki kell harcolni, tehát ott kell lenni, majd be is kell tudni lőni.
kb pontosan így van.....sőt, a konkrét tizit megelőző szituációban a védőnek vagy éppen a kapusnak is ott a választás lehetősége egy azonnali mérlegelésre, hogy vajon feltétlenül muszáj közbeavatkozni kockázatosan vagy sem, mert bizony sokszor azzal járna jobban a védekező csapat, ha nem is szabálytalankodik.