Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is pont ezt figyeltem, de az ismétlések végéből nem volt nekem egyértelmű, lehet még váll volt a mai szabályok szerint.Btamas8309 írta: ↑2025.11.23. 22:40:03Csak nekem tűnt fel, hogy Eblinghamnek a karjarol pattant a gólpassz?
Pont most volt egy nyilatkozat Aragonestől, amiben azt taglalta, hogy a mekkora felhajtás van Yamal körül, aki orvosi kezelést kap és emiatt nem tud ott lennni a válogatottban, miközben a riválisnál többen is kimaradnak sérülésre hivatkoznak. Azokról pedig senki nem beszél, csak ő kapja a savat mindenkitől.bence0330 írta: ↑2025.11.16. 11:42:00Ez oké. De nem olvastam a döbbent szövetségi kapitány nyilatkozatait, hogy még soha nem látott ilyet. Egy slight discomfortnál csak lenyilatkozza, hogy ja, emiatt, haza kellett mennie.
Yamal meg egy impromtu beavatkozás elvégzése után már kapja a savat ugyanettől az embertől. Meg a médiától persze.
Pár órával később szóltak, hogy Yamal mégsem tud részt venni a válogatott meccseken a sérülése és a rádiófrekvenciás kezelés miatt. Ez miben más pontosan, mint amikor egy random másik játékos, montjuk Huijsen jelenti be, hogy ő nem tud játszani? Ő is egy ponton bejelenti, és kész. Könnyen lehet, sőt, szinte biztos, hogy nem abban a pillanatban közli ezt a kapitánnyal, amikor ezt eldöntötte.
Na ez a kettős mérce a zavaró. Nem bírom Laportában a folytonos áldozatszerepben tetszelgést, de azért hébe-hóba igaz ez, valamiért sok esetben nálunk jobban felfújnak mindent, mint máshol.
Hazaküldte Ferrant és Olmot is emlékeim szerint, ezek tények, de összeesküvés elméletek kapcsán nem tudok és nem is akarok vitázni, mert az elméletet alátámasztó hírek, pletykák ütik csak át az ingerküszöböt és ez nekem még mindig összeesküvés elmélet.
Ha nem érdekel a válaszom, minek címzel meg kérdéssel? Mindegy, felfogom valami viccelődés félének...
Érzékeny téma lehet ebben a topicban, de
Szerintem itt nem bekamuzásról van szó. Huijsen is sérüléssel bajlódott.
Szerintem szinte egyforma a két csapat sorsolása, ráadásul ilyen távolságokba nem igazán lehet releváns esélyekkel számolni. Bármi lehet addig. Sérülések , formahanyatlás, plusz téli szünet is. Sőt még ez a válogatott szünet is beleszólhat a dolgokba. A Bilbaoból egyedül Nico és Laporte utazik, nálunk szinte az egész kezdő, kérdés, hogy hhogyan térnek vissza és már Nico is felépült. Mondjuk idén nem hasítanak, főleg idegenben és Inaki, Prados, de meglehet, hogy még Sancet is hiányozni fog.csababarca írta: ↑2025.11.10. 13:01:23Nekünk meg:
- Bilbao (o)
- chelsea (i)
- alaves (o)
- atma (o)
- betis (i)
- frankfurt (o)
Oké otthon játszunk, de pl a betis veszélyes, az atma elleni meg rangadó, bármi lehet.
Szóval nem hiszem, hogy itt akkora ellépésre lehet számítani, hazai sorsolásunk erősebb most, még ha otthon is játszunk.
Nagyon fontos volt ez a tegnapi győzelem, számomra is kisebb csoda hogy ilyen rossz formában, ennyi sérülttel, vesztes classico után csak 3 pont a hátrányunk. Teljesen nyílt még minden.
Nekünk meg:
Elche szerintem sima lesz nekik, Olympiacos sima, Girona sima, Bilbao esetleg ott billeghet, de szerintem meglesz, Celta otthon meglesz, egyedül a City lehet gáz, de szerintem azt Pep jó szokásához híven túlgondolja majd.