Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Oké, de a középpályát emlegetted. Én arra reagáltam. A többivel egyetértek.Peter írta: ↑2025.11.11. 11:24:31Teljesen mindegy, hogy mire apellál, ha nem bírja kihozni a labdát se így, se úgy....
A fejtetőig feltolt City védelem a lényeg....
Mem érdekel sem a City, sem a Liverpool, de az látszott, hogy mennyire elavult és kiismerhető taktika a feltolt védelem.
Csak megfelelően kell hozzá játszani....![]()
Teljesen mindegy, hogy mire apellál, ha nem bírja kihozni a labdát se így, se úgy....
Tavaly még egyértelműen a Klopp által felépített Pool volt, aki tarolt, sőt én nagy tétet mernék rátenni, hogy ha a PSG helyett ők jutnak tovább behúzzák a BL-t is, az pedig egy apró nüanszon múlott.LG írta: ↑2025.11.10. 15:09:53Több sebből vérzenek, de nekem ami nagyon feltűnő, hogy továbbra is úgy keresik Salah-t labdával, mintha csúcsformában játszana. Jelenleg az egyiptomi hatalmas mínusz szerintem, rengeteg támadás elhal rajta, cserébe nem támad le, nem segít be a védekezésbe, pedig tegnap pl. nagy szükség lett volna rá, mert az ő szélén verték meg nagyon a csapatát.
Slot-ot még nem írnám le, de most úgy néz ki, hogy tavaly meglovagolt egy jó hullámot: kapott egy jó csapatot, a kulcsemberek remek formában voltak. Idén már építkeznie, változtatnia, varriálnia kellene, és ez eddig nem megy.
Guardiola viszont szépen feltámadt, tegnap taktikailag is egyértelműen a Liverpool fölé kerekedtek. Az első félidőben a lesgólt leszámítva momentumot nem adtak a Poolnak, de még a félpályán sem nagyon engedték át őket. Az nagy foci volt ott. A másodikra visszavettek, 2-0-nál mondjuk meg is tehették. És az a druva, hogy nem olyan rég még a Liverpool játszotta le hasonlóan a Realt... szerintem ez kicsit be is árazza a spanyol futballt.
Én azért az Aston Villa és a Real ellen mutatott teljesítmény után többre számítottam a vörösöktől. De a védekezésük katasztrófa volt, a második félidőben már helyzetekig eljutottak, de a kapu előtt is megállt a tudomány. Doku pedig tényleg hatalmasat ment, szétszedte az egész Pool védelmet.
Mondjuk szerintem ez előre se tűnt egy csúcsrangadónak jelenleg, City bombaformában, Pool meg döcög, nem is lett az, Doku kb egymaga lerendezte őket, még a maga hihetetlen szintjéhez képest is durva amit tol ma.
Mellette még a BL-ben is remekel, és egy Arsenal és Real ellen is tud döntő faktor lenni. Meglátjuk, hogy mi lesz a vége, de ilyen futást nem mostanában láttunk magyar játékostól.
Ja, az AV kikapott pár napja a Go Ahead Eagles nevű csapattól, akire most rá kellett keresnem, kik (10. helyen állnak a holland bajnokságban
Majdnem 500 millió elköltése után zsinórban 4 vereség a PL-ben, 6. hely.
Számomra hihetetlen ami ott megy.FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.10. 15:43:02Valaki figyelemmel követi idén a MU-t?
225 millióért igazoltak nyáron egy komplett támadósort, 7 meccs alatt 3-an hoztak össze 3 gólt és egy gólpasszt.
Mondjuk én az Arsenal-t kedvelem a PL-ből
Remélem idén végre behúzzák a PL-t.
A Liverpool-tól is többet vártam majdnem 500 millió elköltése után, Salah-nak nincs helyettese, Van Dijk idős, gondolom Konate ingyen távozik.
Wirtz azokon a meccseken amit idén láttam, teljesen vakon volt, 125 millióért 7 meccs alatt nincs gólja és gólpassza. Ekkora visszaesésre nála nem tudom ki számított.