Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is így látom, kiválóan fogalmaztál.
Ezt én is így látom, pedig abban az időben nagy vágyam volt, hogy Julian Alvarez és Enzo Fernandez ide kerüljön, cserébe jött Ferran
Akkor vették 15-20 millió körüli összegért, amikor mi elvittük tőlük az 1 hónappal fiatalabb Ferrant valami 55-ért, kvázi a helyére hozták harmadáron.bence0330 írta: ↑2025.11.08. 22:24:51Mentünk érte anno, de a City többet tudott ajánlani, szerintem sportszakmailag is akkoriban, meg látszólag valamiért ő is inkább oda akart menni (fene tudja, Messi honfitérsaként miért, nem emlékszem, akkor voltak-e már ilyen regisztrációs gondjaink, lehet ez is egy szempont volt).
Onnan meg már teljesen esélytelen volt megszereznünk sajna.
Ezzel a simán megesznek mindenkit reggelire vitatkoznék( bl-re gondolok) erős csapatuk van pénzük is bármikor bárkit igazolhatnak, de nekem idén nem ők a fő esélyesek.Leon írta: ↑2025.11.03. 22:33:00Nem értem a kritikát a Reallal kapcsolatban .Mindenkit megesznek reggelire. Tizik ide vagy oda .
Ebben a szezonban szerintem simán behúzzák a BL-t és a ligát. A Barca annyi sérült kulcs játékossal nem tényező. Talán a Király kupa össze jöhet ha a Real nem törődik vele...
Óriási hiba volt őt kihagyni még a City ill az Atma előtt is. De kàr, h nincs pénz lóvéra.. nálam ő lenne az álomigazolás titkon, bár tudom esély nem sok van ráAlcantara írta: ↑2025.11.08. 20:34:18Megnéztem az Atma -Levante meccset. Eyong elég halvány, súlytalan volt. Viszont a meccs embere nem meglepő módon megint J. Alvarez lett, annak ellenére, hogy Griezmann kétszer is beköszönt. Mi hogy a fenébe nem tudtuk anno elhozni ezt a palit. Brutális amit ősszel is letol az Atmánál.
Eddig a különbség a bajnokságban igazából a Clasicó, amit otthon a gálakezdővel egy ezer sebből vérző Barca ellen húztak be, szóval nem mondanám annyira mérvadónak, ha a különbséget nézzük. Vagy ha igen vehetjük az Atma elleni meccset, ahol a játék minden elemében felmosták velük a padlót. Sok meccsük múlt nekik is nüanszokon, elég nmegnézni nemrég a Getafét például, ráadásul nekik elég egy Mbappé sérülés vagy formahanyatlás, akkor pedig ezek a meccsek nem biztos, hogy be lesznek húzva. És nem is kímélik a franciát, még egy Kairat ellen is csak 10 perc pihenőt kapott 4:0-ás állásnál. Ha mi folyamatosan panaszkodunk a pihentetésre, náluk a mezőnyjátékosok közül toronymagasan neki van a legtöbb perce. Elég megnézni Raphinhát tavaly. Az őszi szezonja még durvább is volt, mint az eddigi Mbappéé, sőt a kora tavasz is, mindenhol az Aranylabda legesélyesebbje volt, aztán nála is kijött rendesen a fáradtság.Leon írta: ↑2025.11.03. 22:33:00Nem értem a kritikát a Reallal kapcsolatban .Mindenkit megesznek reggelire. Tizik ide vagy oda .
Ebben a szezonban szerintem simán behúzzák a BL-t és a ligát. A Barca annyi sérült kulcs játékossal nem tényező. Talán a Király kupa össze jöhet ha a Real nem törődik vele...
Én a legtöbb hozzászólással itt egyet értek, viszont LG soraiban van szerintem az, ami miatt a Madrid valóban kimagaslik: eredményesek, de nagyon. Nem kell nekik mindig lehengerlő játék, akkor is behúzzák a meccseiket eddig. És valószínüleg ők ettől a teljesítménytől tényleg csak jobbak lesznek idővel.LG írta: ↑2025.11.02. 18:19:33Eddig szerintem inkább eredményesek, mint jók, bár helyenként voltak olyan periódusok, ahol valóban erősen játszottak, konstans jó teljesítményről még nem beszélhetünk.
Nálunk meg most sok a baj. Ha tudnánk tartani ezt az 5 pont különbséget, akkor még egy jó tavasszal lehet esélyünk. Ha nem, akkor gyorsan le fog főni ez a bajnokság, 7-8 pont hátrány ebbe a spanyol bajnokságban már sok, hiszen a Real a kicsik ellen rossz napjain sem nagyon bukik, elég, ha valamelyik klasszisuk megvillan.
Lehet, hogy nem játszanak annyit, de ilyen alapján csak Yamalról kellett volna vagy ötöt kapni, arról ne is beszéljünk, hogy mi sokkal többször tartózkodunk boxon belül. De tavaly is majdnem kétszer annyit ítéltek meg nekik, mint nekünk, pedig Yamal és Raphi végig játszottak. (de egy Kvara, Barcola, Doué, Dembélé 4-essel felálló PSG tavaly hetet kapott)bence0330 írta: ↑2025.11.02. 23:18:13Az év első meccsén volt egy vicc büntetőjük, amikor Mbappé lépett rá a srác lábára talppal, és színtiszta kifelé szabad helyett kapta meg a teknőc. Az gáz volt, az év végi top3 vicc kategóriába simán bekerülhet, aki ott a VAR szobában ült, soha nem engedném többet a futball közelébe. Azon túl viszont szerintem minden tizijük rendben volt. Az van, hogy nekik van elöl két támadójuk, akiknek nem lehet követni se a sebességét se a lábát, és ez a kettő együtt sok 90 perc alatt a védőknek. Sebességben nekünk ilyen talán Rashford van a keretben, ha egyáltalán, akinek a lábát nem lehet követni, abból van egy, de ő meg folyton sérült. Néha Raphinha is ilyen-olyan apróságokkal kiharcol egyet-egyet, de még ő sincs. Szerintem ennyi a különbség csak a számokban.
Bőven voltak szoros, nyögvenyelős meccesik, amik az eredményeken is meglátszottak.PR42 írta: ↑2025.11.02. 17:51:26Én már másnak is mondtam itt hogy nem tetszik mennyire le van nézve a Madrid.
Eddig az ATMA elleni meccsen kívül az összes meccsüket megnyerték, és már november van.
Már egy hónapja is azt mondtam hogy jók, és azt hogy ennél már csak jobbak lesznek, ahogy szokják Alonso-t és egymást.
Sőt, szóltam hogy Bellingham is sérült volt még akkor, azóta visszajött és el is döntött egyedül egy klasszikót (gól + gólpassz).
És ez eddig így is van, minden ahogy jósoltam.
A Pool az utolsó 8 meccséből 6-t elveszített. Őket tartod esélyesebbnek? Mindezt azért mert az ATMA megverte a Madridot?
Szerintem nekik az ATMA meccs a kivétel, és a sormintát az olyan magabiztos győzelmet jelentik mint a mostani a Valencia ellen.
Csak ismételni tudom magam, idén 90+ pontos lesz a bajnok, ha nem 95+.
És nem az a bajom hogy most 5 van közte, hanem hogy nem látom hogy mi mikor javulunk annyit hogy meglegyen egyáltalán a 90 pont.
A Madrid pedig max akkor kezd el romlani ha hirtelen lesérül Vini és Mbappé is egyszerre. Azon túl mindenre elég mély a keretük.
Én már másnak is mondtam itt hogy nem tetszik mennyire le van nézve a Madrid.
Nem egy meccs alatt, hanem hogy november van és a megszerezhető 33 pontból 30at bezsebeltek.LG írta: ↑2025.11.02. 15:21:09
Most egy meccs alapján vontad le ezt a következtetést? Mert előtte azért marha messze voltak az elérhetetlen kategóriától. A Klasszikus sem volt sima, pedig mi finoman szólva sem voltunk formában. Jobb napjainkon megkapták volna a szokásos gombócadagukat., ahogy pl. az Atmától meg is kapták. Így, hogy győztek, adhatott nekik egy kis lendületet sajnos, de azért nézzük meg hosszabb távon, hogy ez mire elég. Én pl. nem vagyok benne biztos, hogy a Poolt legyűrik.
Most egy meccs alapján vontad le ezt a következtetést? Mert előtte azért marha messze voltak az elérhetetlen kategóriától. A Klasszikus sem volt sima, pedig mi finoman szólva sem voltunk formában. Jobb napjainkon megkapták volna a szokásos gombócadagukat., ahogy pl. az Atmától meg is kapták. Így, hogy győztek, adhatott nekik egy kis lendületet sajnos, de azért nézzük meg hosszabb távon, hogy ez mire elég. Én pl. nem vagyok benne biztos, hogy a Poolt legyűrik.csababarca írta: ↑2025.11.02. 09:38:08Real nagyon kimagaslik jelenleg, persze ők is összeroppanhatnak, sérülések ott is lehetnek.
De egyelőre, nincs kérdés, most megint az az érinthetetlenség érzés van velük kapcsolatban, mint régen.
Nem tudom, hogyan fog ez változni, főleg látva a LaLiga mezőnyét, ki fogja elkapni őket? Mondjuk régen is random belebotlottak 1-1 kiscsapatba, ahol kicsorbult az élük.
MBappé meg félelmetes egyelőre, tudom sok a tizi, de akkor is meccsdöntő faktor minden egyes fordulóban.