Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem egy támadóbb szellemű csapatban, mint pl. a Barca, még jobb is lenne. De a közeljövőben valószínűtlen, hogy itt kötne ki.
Újabb aranyos gesztus, olyankor miért nem lázadoznak mikor folyamatosan szivatnak minket ilyen-olyan szabályokkal, tessék-lássék-féle FFP-vel? Nem gondolják hogy azért jelentős szerepet játszanak Tebas és társai abban hogy ilyen dolgokhoz kell folyamodni?soadroli írta: ↑2025.10.17. 15:06:22La Liga players are preparing a protest this weekend during the league matchday in response to Villarreal x Barça game in Miami.
They plan to organize a 20- to 30-second stoppage at the start of each match.
This afternoon, all the team captains met and have just made the decision. [Cadena COPE]

Idén a ligában Balde 4 meccs 267 perc, Yamal 4 meccs 302 perc, Raphinha 6 meccs 384 perc, Lewy sérülésből tért vissza eddig az idei szezonban. És nem mindegy, hogy Yamalt Roony, Baldét GM vagy Raphinhát Rashford pótolja. (azért Inigo hiánya is durván érződik) Pont az előbbi három, akik nagyon hiányoznak és az előző szezonban 90 percesek voltak (idén túlnyomó részben kényszer miatt, max. Raphinhában volt 60-70 perc csere). Raphi 660 perc, Yamal 660 perc, Balde 450-500 perc 8 forduló után. Pont ezek az emberek, akik nem csak az eredményeket hozzák, hanem a játékot is befolyásolják mind támadásban mind védekezésben.
Egyetértek.Chino írta: ↑2025.10.08. 19:35:22
Azért ne felejtsd el, hogy tavaly Raphinha, Yamal, Balde, ter Stegen, Lewandowski, Pedrin kívül talán a csapat legfontosabb játékosai a bajnokság ezen szakaszáig végig rendelkezésre álltak és nem csak 200-300 percig. És komoly hiányzó még Fermin is.
A fél kezdő nélkül tavaly se így nézett volna ki a játék vagy az eredmény. Azért egy Tek, Roony, Gerard Martin, Dro Fernandez, Rashford pótlás a kezdőben nem ugyanaz vagy éppen egy gyengébb lecserélhetetlen Olmo.
Kikre gondolsz a fenti mondatodban?
Teljes mértékben egyetértek, sajnos így látom én is.
Azért ne felejtsd el, hogy tavaly Raphinha, Yamal, Balde, ter Stegen, Lewandowski, Pedrin kívül talán a csapat legfontosabb játékosai a bajnokság ezen szakaszáig végig rendelkezésre álltak és nem csak 200-300 percig. És komoly hiányzó még Fermin is.brazilfan írta: ↑2025.10.08. 19:18:11Lehet, hogy így lesz, az is lehet, hogy csak minimális győzelem lesz, de szerintem a PSG elleni kifulladás és a sevillai katasztrófa kijózanítóbb volt, mint a tavaly késő őszi vereségek, a bajnoki rajt óta szemmel láthatóan alacsonyabb a fordulatszám, nincs meg az a frissesség, lendület, mint ami tavaly ilyenkor volt.
Lehet, hogy így lesz, az is lehet, hogy csak minimális győzelem lesz, de szerintem a PSG elleni kifulladás és a sevillai katasztrófa kijózanítóbb volt, mint a tavaly késő őszi vereségek, a bajnoki rajt óta szemmel láthatóan alacsonyabb a fordulatszám, nincs meg az a frissesség, lendület, mint ami tavaly ilyenkor volt.
Nem tudom Vinicius mibe lépett bele, de két ilyen mákos gólt egy meccsen nem tudom hogyan képes eltenni.LG írta: ↑2025.10.05. 12:27:18Elég sima meccs volt. Ha az első félidőben belövi az ordító helyzetet a Villarreal, akkor talán lehetett volna esélyük, így nem. Az viszont tegnap is kijött, hogy hátul vannak problémák a Realnál. Kisebb csapatok ellen mondjuk többet lőnek, az okés, de a nagyok ellen ez kevés lesz egyelőre.
Szerintem kiváló csapat de jelenleg Ayoze Perez, Juan Foyt, Costa és Moreno is sérült, Baena és Pino eligazolt, szóval szerintem gyengébbek mint tavaly.
Mi félidőben 2-0-ra égtünk a Levante ellen. Ellenük meg pofásan játszottak (1-4). Azért érzed a különbséget ugye?kmb írta: ↑2025.09.25. 19:49:21
Egy meccsel kevesebbet játszva is jobb a gólkülönbség mint nekik.Persze ez romolhat is,de azért az Oviedo ellen inkább nőhet.A Levante egész pofasan játszott,tartotta meg ellenük a labdát és megvolt a lehetoseguk többször is.Igen fordítottak 10 emberrel a Bernabeuban,de hogy milyen botrányos ítélettel? Nagyjából most jön el az ATL ellen hogy mekkora erőt képviselnek.
Egy meccsel kevesebbet játszva is jobb a gólkülönbség mint nekik.Persze ez romolhat is,de azért az Oviedo ellen inkább nőhet.A Levante egész pofasan játszott,tartotta meg ellenük a labdát és megvolt a lehetoseguk többször is.Igen fordítottak 10 emberrel a Bernabeuban,de hogy milyen botrányos ítélettel? Nagyjából most jön el az ATL ellen hogy mekkora erőt képviselnek.PR42 írta: ↑2025.09.25. 18:09:02Hát figyelj.
14-3-as gólkülönbséggel vezetik a ligát 6-ból 6-al, új edzővel és úgy hogy nem volt idejük nyári felkészülésre és eddig nem volt az egyik kulcs játékosuk Bellingham.
Közben verték a Marseille-t emberhátrányban befejezve és eldöntve a meccset.
Én idén félek tőlük.
Ezt már tavaly is mondtam, de idén kelleni fog minimum 90 de lehet hogy 93/95 pont a bajnoksághoz.
Piszok erősek és stabilak szerintem. Idén nem csak képesek megtartani a labdát, de elkezdték úgy mozgatni az ellenfelet ahogy akarják. Ez eddig csak akkor ment ha Kroos és Modris megoldotta, most megy nélkülök, egy csapatként, rendszerként.
Szép küzdelem lesz ellenük annyi biztos.
Hát figyelj.
Eddig se nagyon gazolgattak át a csapatokon,szerintem az ATL en meg főleg nem fognak.En szoros meccset várok ami ide is oda is billenhet.,de szoros lesz.Chino írta: ↑2025.09.25. 13:29:33Hát ez az Atletico csoda lesz, ha megcsípi a harmadik helyet. Bár ez nagyban függ, hogy a Villarreal és/vagy a Bilbao hogyan teljesít. A tegnapi meccsben is nagyon benne volt a pontvesztés. Teljesítmény alapján jobb esetben is X-es meccs volt. Simeone is érezte szerintem, az egyenlítő gólnál úgy futkározott mintha BL-döntőt játszanának. És mindezt otthon a Rayo ellen. Ha egy kicsit okosabbak a vendégek a 3 pontot is hazavihették volna. Ha Alvarez nem villan így vagy nem potyáznak nem hiszem, hogy nyernek. Mondjuk Chavarria találata látatlanban is a forduló gólja volt, hogy azt 30-ról bevágt a bal felsőbe az agyam elsszállt.
A Real úgy fog átgázolni rajtuk, hogy rossz lesz nézni, ráadásul már a hazai pálya sem jelenti azt amit néhány éve.
Egyszerűen semmi középpályájuk nincs, annyiban bízhatnak, hogy a Real rossz napot fog ki és Alvarez villan egyet vagy Sorloth hozza a szokásosat.
Nagy kár, hogy a La Liga ennyire kétcsapatossá züllött.