torotam írta: ↑2025.10.19. 23:24:27
bence0330 írta: ↑2025.10.19. 22:40:38
Fúj, de undorító volt ez az egész. Egy átlag Getafe meccsünkön 5 ennél pirosabb megmozdulást úsznak meg. Ez egy sima sárgás taktikai fault volt.
Madridisták szerint egyértelmű piros vitán felül, többen kiemelik, hogy korrekt játékvezetés volt.
Ők ehhez szoktak sok éven keresztül (főleg a BL-ben), szerintük ez a korrekt...
Egy MBappeval jobbak eddig nálunk, a pali konstansan hozza a gólokat.
Nekünk lesz csatárunk a Classicon? Rendbe jön addig Ferran vagy Lewy?
És Rapha?
Ja, nagyon gáz, hogy fehér oldalon ez a sztenderd, hogy egy átlag taktikai faultot befújnak pirosra. A sárga nem kérdés, de szerintem nincs az az angol-spanyol-német-franca játékvezető a világon, aki erre pirosat adott volna. Ha meg mégis befújták volna, a VAR azonnal szól. A második piros korrekt volt, de persze az pont az első miatti dühük miatt történt, ott már mindegy volt. És majdnem egyenlítettek 9 emberrel.
Tényleg megtippelni sem merném, hény ennél durvább fault volt ellenünk csak az utolsó 2-3 Getafe meccsünkön, olyan 8-10 lenne a tippem, ezeken kaptunk mi egy pirosat, ők semmit. Tényleg, undorító ez az egész.
Lewy biztos nem, Rapha lehet hogy csereként lesz már, de a tavalyelőtti sérülései alapján azt mondanám, hogy 1-2 meccsig felejtsük el, iszonyat rossz olyankor, Ferrán elvileg lesz, hétfőn már edzeni fog, a BL meccs kérdéses, de nem esélytelen, klasszikó már sanszos, nekem Yamal a kérdéses, pont kérdeztem is a topikjában, tud-e róla valaki valamit, mert a gólöröm után nagyon nem nézett ki jól, ahogy sántikálva futott oda ünnepelni. De hivatalos hírt nem láttam, szóval lehet nincs gond.
Szerintem kulcs lehet, hogy az Olympiacos meccset le tudjuk-e zárni 50-60 percen belül és cserélni kulcsjátéosokat, vagy nem, mert nekik komolyabb meccsük van hétközben, kétlem, hogy a Juvét lelépnék, még ha nincsenek is csúcsformában a zebrák.
Amúgy abban nem kételkedem, hogy mezőnyben/középpályán szétverjük őket, kérdés, milyenek leszünk a kapu előtt, és mennyi elfutásuk lesz a védelem mögé. Lehet Flick húz egy Newcastle-t és hátrébb megyünk kicsit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy