Chino írta: ↑2025.08.01. 16:56:52
Nem tudom mi a reményteljesebb jövőkép, egy Chelsea két legjobb korban lévő csatár konkurenciával, ráadásul nem várnak, hogy fejlődj, ha kell azonnal visznek klasszisokat vagy ha már be-be mutatkozol és egy 36 éves játékos van előtted , arról nem beszélve hogy rendszeresen kapnak lehetőséget a fiatalok.
Illetve az anyagi igények miatt, dobta vissza a szerződést, szóval innentől irreleváns a dolog.
Tényleg annyival több lehetőséget volna Guiu nálunk?
Fort se kapott, Fati se, Victor se, Torre se, Guiu miért kapott volna?
Most megnéztem direkt és Guiu cca 620 percet kapott a szezonban, Torre nálunk 420at, Victor 380-at, Fati 300-at.
Ha szétszedjük a témát arra, hogy Guiunak helyes döntés volt-e lelépnie, akkor szerintem egyértelműen igen, kb 80-100 percet kapott volna nálunk, ha az a kérdés, hogy az úticélja jó volt-e, az a kérdőjel egyedül.
Mivel a Chelseanek fiókcsapata a Vitesse, PSV és a Strasbourg, ezekbe a csapatokba könnyedén elmehet kölcsönbe, nem gondolom tragédiának a helyzetét.
Azért Maresca óta az a csapat szakmailag alapvetően is felfelé halad, és fiatalokat visznek, az átlagéletkor is 23 lehet, szóval nem egy MU.
Amúgy Lewy valóban 36 éves, de FT 24, és mindenképp ő az elsőszámú helyettes csatárposzton.