Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Oda túlnyomó részben olyan játékosok mennek, akik már idősek és jó pénzért elmennek levezetni vagy a top csapatban már nem érvényesülnek, mint mondjuk Felix. Az ilyen Nunez-féle transzferek elég ritkák. Meg persze kell hozzá, hogy elsősorban a pénz érdekelje és legyen neve is. Egy Romeuért eszük ágában sem lenne érdeklődni. Rashfordot mondjuk nagyon vitték volna, de ő nem akart menni.menczel írta: ↑2025.08.07. 08:20:22Nem, a csapatok egyeztek meg szerinte, Nunez beleegyezése még kell. update: Romano szerint Nunez is benne van.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.06. 19:22:52Di Marzio szerint Darwin Nunez megegyezett az Al Hilallal
Romano szerint Sesko megegyezett a MU-val
Ez érthetelen, hogy ereje teljében elmenjen szotyi ligában.
Illetve mások miért tudják lehúzni az arabokat? Mi meg még a 4. számú kapusunkat se tudjuk eladni....
Nem, a csapatok egyeztek meg szerinte, Nunez beleegyezése még kell. update: Romano szerint Nunez is benne van.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.06. 19:22:52Di Marzio szerint Darwin Nunez megegyezett az Al Hilallal
Romano szerint Sesko megegyezett a MU-val
Tényleg annyival több lehetőséget volna Guiu nálunk?Chino írta: ↑2025.08.01. 16:56:52Nem tudom mi a reményteljesebb jövőkép, egy Chelsea két legjobb korban lévő csatár konkurenciával, ráadásul nem várnak, hogy fejlődj, ha kell azonnal visznek klasszisokat vagy ha már be-be mutatkozol és egy 36 éves játékos van előtted , arról nem beszélve hogy rendszeresen kapnak lehetőséget a fiatalok.
Illetve az anyagi igények miatt, dobta vissza a szerződést, szóval innentől irreleváns a dolog.
Megkapta az A-csapatos szerződést, ugyanúgy mint Fort, Bernal, Casadó stb., ráadásul a legmagasabb fizetést is ő tehette volna zsebre közülük. Xavi szezon közben felvitte és rendszeresen ott volt 17 évesen a padon és ugyan kevés játékperccel, de 7 meccsen be is állt, a BL-ben is. A többek közül egyedül Fort volt, aki még lehetőséget kapott (Casadó fél órája nem tudom mennyire mérvadó), de ő is kényszer balhátvédként, míg Guiu Lewandowskit váltotta vagy a "kárára" kezdett.Troym írta: ↑2025.08.01. 16:12:48Guiu itt se játszott volna a nagycsapatban, ott sem, szerintem ugyanott tartana akkor is, ha marad.
Itt még az első csapat keretébe se akarták átrakni és amikor eligazolt, akkor előtte volt a sorban Lewy, Ferran, Pau Victor és akkor még Roque is a keret tagja volt azon a poszton, szóval nagy jövőképe itt sem volt, lehetett.
Szerintem a saját szemszögéből nem volt illogikus lépés 4-5* akkora fizuért azt mondani, hogy nem a spanyol harmadosztályban nyomja, hátha 3 csatár lesérül a nagycsapatban, hanem próba-szerencse talán könnyebb kiszorítani a Chelsea csatárokat pár meccsen a csapatból, végül nem jött be, bár szerintem őt csak kölcsönadják és még befuthat.
Most ráadásul még Xavi Simonsért is bankot fognak robbantani. Legalábbis minden média ezt vetíti előre, a Sport szerint, ha nem jön össze, akkor Garnachot viszik B-opcióként. Ha sikerül XS-t elvinni, a Lipcse tuti le fogja őket húzni vagy 90-100 millióval.ocsike83 írta: ↑2025.08.01. 09:02:14Hát jó páran a 17-es listáról erősítésnek számítana nálunk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.31. 20:09:25A Marseille Aubameyang után leigazolta Igor Paxiao-t is. A hírek szerint 35 milliót fizetnek érte.
A 40 fős kerettel rendelkező Chelsea (TM) 17 játékosától szabadulna
https://www.mundodeportivo.com/futbol/p ... dores.html
Guiu-nak megérte a váltás....ja...nem....
Hát jó páran a 17-es listáról erősítésnek számítana nálunk.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.31. 20:09:25A Marseille Aubameyang után leigazolta Igor Paxiao-t is. A hírek szerint 35 milliót fizetnek érte.
A 40 fős kerettel rendelkező Chelsea (TM) 17 játékosától szabadulna
https://www.mundodeportivo.com/futbol/p ... dores.html
Akkor mégsem adják fel Isak megszerzését?
Viszont a bajnoki címért járó lufhasz összeget meg nem fizetik ki csak eltolva részletekben.Az sem lepne meg ha ez a Barcanál nem számítana bele az ffp be...mert mert csak.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.25. 10:52:56A La Liga összes hivatalos (regisztrált) átigazolása
https://www.laliga.com/en-GB/transfers/laliga-easports
Regisztrálva vannak.
Úgy látszik Real, Atletico és Espanol kiváltságos
Jó meló lehet ez a La Liga "regisztrátor" nem kopik el a billentyűzet
Szerk: cserébe biztos jól fizet
https://www.mundodeportivo.com/us/en/20 ... hford.html
57800 euró egy új regisztráció, 1200 egy meglévő regisztráció megújítása
A La Liga összes hivatalos (regisztrált) átigazolása
Én azon csodálkozom legjobban, hogy top játékosokat hogyan tudnak még igazolni, mikor a legnagyobb játékostemető a klub. Mondjuk egy Brentford, Bologna, Wolves, Lille után nyilván magasabb szintnek tűnik, viszont karrierépítés szempontjából hatalmas zsákutca. Érdemes megnézni akár csak tm összeg alapján, hogy egy-egy játékos mennyit ért mielőtt hozzájuk szerződött és egy-két szezon után hol tart. Cunhát baromira sajnálnám, nagyon kedvelem, remélem ő lesz az üdítő kivétel.bence0330 írta: ↑2025.07.24. 14:16:48
Rashford mondjuk nem sportszakmai okokból távozik, szerintem ez más kérdés ilyenkor mindig egy ilyen elfajultabb kapcsolatnál játékos a klub között.
De hát szervező meg egyéb posztokon is milyen játékosaik vannak. Casemiro és Fernandes pl a legjobbak között vannak a posztjaikon, utóbbi még ebben a rémálomban is tartja a szintet, Case persze visszaesett, mint kb mindenki. Szerintem szinte minden játékos Ole távozása óta gyengébb, mint amilyen máshol. Antony remek példa, mit művelt a Betisben, miután évekig rajta röhögött a fél világ. Az elmúlt években minden érkező és távozó esetén kiderült, hogy nem a játékosokkal van a gond, még egy random Elanga is mi lett azóta.
Szerintem ők most összevásárolhatták volna a világ objektíve legjobb 11-ét, és akkor is max az EL-ért mentek volna, de inkább azért sem.
Rashford mondjuk nem sportszakmai okokból távozik, szerintem ez más kérdés ilyenkor mindig egy ilyen elfajultabb kapcsolatnál játékos a klub között.Barcaman1993 írta: ↑2025.07.24. 13:10:42Valószínűleg nem a támadókat kéne lecserélni, hanem az előkészítésért és a játékszervezésért felelős játékosaikat. Nem hinném, hogy Cunha vagy Mbeumo bármivel jobb lenne Rashfordnál...bence0330 írta: ↑2025.07.24. 11:50:43Zirkzee a Serie A szenzációja volt 1 évvel korábban, nem csak gólokat lőtt, hanem egy jelenség is volt. 100-szor jobb, mint amit mutatott a MU-ban, mint ahogy mások is előtte-utána klasszis szinten fociztak, csak ott nem.
Nem hiszem, hogy a csapatrészek lecserélése ott a megoldás. Egy megmagyarázhatatlan jelenséggé váltak, nagyjából mint tavaly a Milan is. Bár nagy volt az edzőkeringő, az látszik, hogy Amorim sem oldotta meg, lehet, hogy a következő sem tenné, mert nagy a baj az egész klubbal, de én akkor is csak ebben látnám az esélyt. Egy olyan edzőben, aki képes arra, hogy felforgassa gyökeresen az egészet. A finoman építkező TH és Amorim erre kevés, amúgy biztos jó edzők, de ezt nem oldják meg. Én nem látom véletlennek, hogy pont Ole alatt volt egy fellendülés, és a távozása után egy zuhanás, nem volt jó edző annyira, de a tekintélye már elég volt ehhez. Én most az ottani vezetőség helyében egy helyi legendát hoznék, egy keménykezűt, ha lehet.
Valószínűleg nem a támadókat kéne lecserélni, hanem az előkészítésért és a játékszervezésért felelős játékosaikat. Nem hinném, hogy Cunha vagy Mbeumo bármivel jobb lenne Rashfordnál...bence0330 írta: ↑2025.07.24. 11:50:43Zirkzee a Serie A szenzációja volt 1 évvel korábban, nem csak gólokat lőtt, hanem egy jelenség is volt. 100-szor jobb, mint amit mutatott a MU-ban, mint ahogy mások is előtte-utána klasszis szinten fociztak, csak ott nem.
Nem hiszem, hogy a csapatrészek lecserélése ott a megoldás. Egy megmagyarázhatatlan jelenséggé váltak, nagyjából mint tavaly a Milan is. Bár nagy volt az edzőkeringő, az látszik, hogy Amorim sem oldotta meg, lehet, hogy a következő sem tenné, mert nagy a baj az egész klubbal, de én akkor is csak ebben látnám az esélyt. Egy olyan edzőben, aki képes arra, hogy felforgassa gyökeresen az egészet. A finoman építkező TH és Amorim erre kevés, amúgy biztos jó edzők, de ezt nem oldják meg. Én nem látom véletlennek, hogy pont Ole alatt volt egy fellendülés, és a távozása után egy zuhanás, nem volt jó edző annyira, de a tekintélye már elég volt ehhez. Én most az ottani vezetőség helyében egy helyi legendát hoznék, egy keménykezűt, ha lehet.
Vannak, akik kishitűek, és minőségi padot akarnak csak, és vannak, akik a lelátóra is minősége akarnak.
Zirkzee a Serie A szenzációja volt 1 évvel korábban, nem csak gólokat lőtt, hanem egy jelenség is volt. 100-szor jobb, mint amit mutatott a MU-ban, mint ahogy mások is előtte-utána klasszis szinten fociztak, csak ott nem.Chino írta: ↑2025.07.24. 11:22:26A United is elkezdte a költekezést, érkezett Cunha 75, illetve Mbeumo változókkal 82 millióért. Mondjuk kellett nekik a gólfelelős, mert kritikán aluli volt a gólszámuk, de vannak kétségim. Utóbbinak tavaly volt egy kiemelkedő szezonja és Cunha is elég termékeny, de a MU elég temető ilyen szempontból. Hojlund és Zirkzee ugyan korábban sem volt olyan gólgyáros, de azért elég korrekt számokat hoztak, az angoloknál viszont kb. egy hátvéd szintig jutottak, ami a gólokat tekinti. Szinte 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy a két új ember nem fogja a korábbiakat túllőni, a kérdés mennyivel fognak attól elmaradni. Persze lehet, hogy Amorim majd
Olvastam. Írtam, így kell csődbe vinni egy klubot a nagy La Liga fenntarthatósági szabályai mellett