Európai játékospiac
-
- Entrenador del Barça
Az Atletico bejelentette Cardosot is Almeida után. 100 millió fölött járnak vételbenTervben van még egy csatár (Darwin Nunez/Lookman) és egy középhátvéd
https://swissramble.substack.com/p/atle ... ces-202324
Tavaly volt 395 milliós bevételük, 268 millió a bérköltség , ami a bevétel 68%-a. Erre jön az amortizáció 60 millió/év és erre ráhúznak még 200 milliós igazolást idén?
https://swissramble.substack.com/p/atle ... ces-202324
Tavaly volt 395 milliós bevételük, 268 millió a bérköltség , ami a bevétel 68%-a. Erre jön az amortizáció 60 millió/év és erre ráhúznak még 200 milliós igazolást idén?
A stadion építès hitelből finanszírozza kb minden klub. Itt az okoz mínuszt, h nem ott játszottuk a meccseinket. Az atletis részre meg is adtad a választ. A liga nekik engedi, h erősödjenek nekünk nem! Ez a tartozásos téma…tudom, h van de arab csapatokon kívül kb hitel nélküli csapat nincs. Ha hitel alatt érted a tartozást az nekem nem releváns ugyanis azt fizeted, ha nem akkor van a baj. ( attól még tudom, h van)A valós tartozásokat elviekben rendezte a klub( elmaradt bérek játékosok felé stb) illetve a részletre vett játékosok ára is tartozás( kb minden klubnál ez van, ha nem fix a kivásárlási ár) ezekkel nem azt akarom alátámasztani, hogy minden happy nálunk, de már közel sem olyan mint volt és a hurrogo emberek ezt nem bírják felfogni/ elfogadni! Könnyebb valakit negatívan megítélni mint mondjuk elismerni vagy megdicsérni. Nagyon bonyolult és összetett ez a egész ami csapatunknál vagy a csapattal van. Ismét várjunk amíg a liga eldönti, most éppen mit is engednek meg
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Lehet, hogy én tudom rosszul, de ha jól emlékszem a Real Madrid is hitelből finanszírozza a stadionját. Nem látom őket a listán.gránit írta: ↑2025.07.16. 10:49:11Nem egészen. Az eladósodottság egy fő szempont. Ettől függetlenül simán benne van, hogy beengednek minket 1:1-be, csak a Ligán múlik, az UEFA semmi kötelezőt nem ír elő, csak javasol. Van, ahol komolyabban veszik, van, ahol egyáltalán nem. Ha a Liga úgy ítéli meg, hogy szüksége van egy erősebb Barcára, még akár meg is léphetik. A többi klub meg a haját tépi, hogy egyáltalán még egy centért is hagynak minket igazolni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Másoknak sokkal kevesebb, mint nekünk. A stadionprojekttel kb háromszor akkora adósságunk van, mint a második legeladósodottabb klubnak.
https://www.sportscasting.com/uk/news/f ... most-debt/
Nem egészen. Az eladósodottság egy fő szempont. Ettől függetlenül simán benne van, hogy beengednek minket 1:1-be, csak a Ligán múlik, az UEFA semmi kötelezőt nem ír elő, csak javasol. Van, ahol komolyabban veszik, van, ahol egyáltalán nem. Ha a Liga úgy ítéli meg, hogy szüksége van egy erősebb Barcára, még akár meg is léphetik. A többi klub meg a haját tépi, hogy egyáltalán még egy centért is hagynak minket igazolni.
Nekem személy szerint elegem van ebből, h mindig làtom, mindenki komoly szinten erősödik igazol mi meg szenvedünk évek óta. Bartóek alatt a világ pénzét költhettük most 30-40 millióért nem tudunk igazolni. Vicc! Az atleti mitől tud màr második nyári igazolási szezonban ennyiért igazolni? Kérlek ezzel a tartozásos résszel hagyjatok tudom nekünk sok, de másnak sem bagó. Elvileg annyit költhetsz amennyit keresel eladásból vagy egyéb helyről… a kisebb Madridi csapat két szezon alatt kb 2-300!! Millió eurót tud elkölteni ami nem zavar, mert erősödjenek teszek rá, de itt nincs igazság. Igaza van Barcelona1-nek félnek, h újra tényezők lehetünk ami ekkora igazságtalanságot eredményez.
A Liga csak minket szívat. A többiek vígan igazolgatnak. A szabályozások nem egységesek, ezért sem szeretem a FIFA és az UEFA vezetését. Spanyolország komolyabban veszi az UEFA irányelveit, mint a többi ország, de nem sokkal. Csődközelbe kerülő csapatoknak szigorúbban fogják a kezét, de ennyi.
A szívatásoknak meg támadási felületet is adunk, a hatalmas adóssághegyeinkkel. Ettől függetlenül azért valamivel többet is engedhetne a Liga. A pénzügyi helyzetünk már tényleg nem attól függ, hogy egy játékost megszerzünk-e 50 millióért vagy sem. Mondom ezt én, miközben rajtunk kívül mindenki más meg már abban is kivételezést lát a Barca irányába, hogy még egyáltalán igazolhatunk. Főleg a stadionprojekttel keletkezett plusz kb másfél milliárd eurós tartozással. Barcelonán kívül már amiatt is idegbajt kapnak, hogy ilyen adósságok mellett egyáltalán egy centért is igazolhatunk. Én úgy látom, hogy már akkora gondok vannak, hogy a helyzetünkön már nem oszt, nem szoroz, hogy évente néhány játékost leigazolhatunk, ebből valamilyen különleges akcióval mászunk csak ki, állami támogatással vagy valamilyen kolduló programmal. Én a kolduló programot már rég bedobtam volna, a felajánlásokért valami szuvenírért cserébe a klubtól. Itt már nem oszt nem szoroz, hogy évente néhány játékost megveszünk vagy sem, persze ezt máshol éppen fordítva látják, hogy ekkora adóssághegyek mellett ne igazolhassunk semennyit sem.
Összességében nem csoda, hogy a madridiak bevásárolnak, a spanyolok is csak kicsit szigorúbbak, mint a többiek, talán pont annyival, amennyivel kell. Egyes országok meg abszolút figyelmen kívül hagyják az UEFA ajánlásait, nincs egységes és kötelező szabályozás.
A Real Madrid most Konaté-t akarja leigazolni, a 3-5-2-es rendszerhez, amit a klubvb-n is próbálgattak és hatékonyabbnak is tűnt, mint a 4-4-2, kell még nekik belső védő. A 9-est Gonzalo Garcia személyében megtalálták. Egy belső védő és egy irányító kellene még nekik, és egész jól befoltozzák a lyukakat. Azért még vannak lyukak és bőven van tennivalójuk, ez a PSG elleni meccsen is kitűnt. Mbappé-Garcia egész erős lehet, de ha szerencsénk van, továbbra is erőltetik Vinicius-t.
Az Atleti szerintem mindig is az irányító hiánya miatt nem tudott igazán áttörést elérni, most is hiányzik nekik. Mindig kiállnak 3-4-5 marcona közppályással, akik egész jól védekeznek, még gólokat is lőnek, de nincs igazi motorja a csapatnak, erős csapatok ellen ritkán tudják dominálni a játékot. A korábbi időszakokhoz képest most a védelmük sem olyan jó, Le Normand, Lenglet, meg sem közelítik a korábbi védőiket. Irányítóra és rendes védőkre lenne szükségük, nem a sokadik támadóval lesznek beljebb.
A szívatásoknak meg támadási felületet is adunk, a hatalmas adóssághegyeinkkel. Ettől függetlenül azért valamivel többet is engedhetne a Liga. A pénzügyi helyzetünk már tényleg nem attól függ, hogy egy játékost megszerzünk-e 50 millióért vagy sem. Mondom ezt én, miközben rajtunk kívül mindenki más meg már abban is kivételezést lát a Barca irányába, hogy még egyáltalán igazolhatunk. Főleg a stadionprojekttel keletkezett plusz kb másfél milliárd eurós tartozással. Barcelonán kívül már amiatt is idegbajt kapnak, hogy ilyen adósságok mellett egyáltalán egy centért is igazolhatunk. Én úgy látom, hogy már akkora gondok vannak, hogy a helyzetünkön már nem oszt, nem szoroz, hogy évente néhány játékost leigazolhatunk, ebből valamilyen különleges akcióval mászunk csak ki, állami támogatással vagy valamilyen kolduló programmal. Én a kolduló programot már rég bedobtam volna, a felajánlásokért valami szuvenírért cserébe a klubtól. Itt már nem oszt nem szoroz, hogy évente néhány játékost megveszünk vagy sem, persze ezt máshol éppen fordítva látják, hogy ekkora adóssághegyek mellett ne igazolhassunk semennyit sem.
Összességében nem csoda, hogy a madridiak bevásárolnak, a spanyolok is csak kicsit szigorúbbak, mint a többiek, talán pont annyival, amennyivel kell. Egyes országok meg abszolút figyelmen kívül hagyják az UEFA ajánlásait, nincs egységes és kötelező szabályozás.
A Real Madrid most Konaté-t akarja leigazolni, a 3-5-2-es rendszerhez, amit a klubvb-n is próbálgattak és hatékonyabbnak is tűnt, mint a 4-4-2, kell még nekik belső védő. A 9-est Gonzalo Garcia személyében megtalálták. Egy belső védő és egy irányító kellene még nekik, és egész jól befoltozzák a lyukakat. Azért még vannak lyukak és bőven van tennivalójuk, ez a PSG elleni meccsen is kitűnt. Mbappé-Garcia egész erős lehet, de ha szerencsénk van, továbbra is erőltetik Vinicius-t.
Az Atleti szerintem mindig is az irányító hiánya miatt nem tudott igazán áttörést elérni, most is hiányzik nekik. Mindig kiállnak 3-4-5 marcona közppályással, akik egész jól védekeznek, még gólokat is lőnek, de nincs igazi motorja a csapatnak, erős csapatok ellen ritkán tudják dominálni a játékot. A korábbi időszakokhoz képest most a védelmük sem olyan jó, Le Normand, Lenglet, meg sem közelítik a korábbi védőiket. Irányítóra és rendes védőkre lenne szükségük, nem a sokadik támadóval lesznek beljebb.
-
- Entrenador del Barça
Tadicot nagyon jó játékosnak tartottam, nem tudom milyen állapotban, lassan 37.
Valószínűleg nem megy az Atleticoba, hivatalosan leigazolták a hasonló profilú Thiago Almadát 40 millió körül. 20-40 között írnak, és a játékjoga 50%-ról, de ez majd fent lesz TM-en
Valószínűleg nem megy az Atleticoba, hivatalosan leigazolták a hasonló profilú Thiago Almadát 40 millió körül. 20-40 között írnak, és a játékjoga 50%-ról, de ez majd fent lesz TM-en
Én nem értem, miért van az, hogy a fele pénzből gazdálkodó ATMA is többért tud igazolni mint mi.
Az meg vicc, hogy az Arsenal, Pool, MU, Chelsea, PSG pakk a világ pénzét elköltheti mindenféle szankció nélkül.
Mondjuk a Real is rendesen belehúz, bár 9-es és rendes irányító még mindig nincs szerintem. A védelem viszont biztos javul.
Az meg vicc, hogy az Arsenal, Pool, MU, Chelsea, PSG pakk a világ pénzét elköltheti mindenféle szankció nélkül.
Mondjuk a Real is rendesen belehúz, bár 9-es és rendes irányító még mindig nincs szerintem. A védelem viszont biztos javul.
Az Atma rámegy Tadicra, szerintem nekünk is jó lenne csere szintet simán hozná, kb bármelyik poszton képes játszani elöl és a 35 meccsen 24 g/a se rossz még a török ligában sem.
-
- Entrenador del Barça
Ezzel csak annyi a baj, hogy rajtunk kívül mindenki szabadon igazolhat, lásd egy Galataseray (nem lebecsülve a törököket).ocsike83 írta: ↑2025.07.10. 08:00:52Tegnap olvasom, hogy a Galatasaray kifizeti Osimhen 75 millió Eurós árát a Napolinak, 5 év alatt részletekben.
Na. Ennyiért mi is elhozhattuk volna. És akkor mindenki maradhatna a helyén, nem kellene tologatni senkit sehova.
Raphinha - Osimhen - Yamal. Mindenki ízlelgesse....
Majd nálunk a Gamper után eldöntik, hogy számíthat e a száz millió vagy sem. Ha nem, gondolom 100 millióval csökkentik majd a bérsapkát. (Őszi 426-ról 1/1-ben februárban 464 millióra emelték az akkori 895 milliós várt bevételnél, egy az egyben, a 100 milliós bevétellel).
Szóval szerintem ez a topic nyáron megtelhet addig, amíg mi hozunk még egy embert

- ocsike83
- Capitá del Barça
Tegnap olvasom, hogy a Galatasaray kifizeti Osimhen 75 millió Eurós árát a Napolinak, 5 év alatt részletekben.
Na. Ennyiért mi is elhozhattuk volna. És akkor mindenki maradhatna a helyén, nem kellene tologatni senkit sehova.
Més que un club 

Ami az Atletit illeti, nem csodálkozok, a La Liga csak minket szívat, a többiek gond nélkül igazolhatnak. Kivéve a Sevillát, ami majdnem csődbe vitte magát.
https://www.goal.com/en/lists/kylian-mb ... 2ce7b39097
Ez így helyes. A szervezetnek is megvan a joga a saját érdekeihez. Emellett azt gondolom, hogy a focistákat nem is szabad a munkavállalók mércéjével mérni. Ők egy átlag munkavállalóhoz képest hihetetlen kiváltságokat élveznek, így fura munkavállalói jogokra hivatkozniuk, amikor azon bőven túlmenő előjogokat élveznek, így a szervezet is nyilván ezen túlmenő eszközökhöz kell, hogy folyamodjon olykor. Egy munkavállalót méltányolhatatlanul gyenge teljesítmény után, ami gallyra vágja a szervezetet, bárhol kirúghatnak, a többi munkavállalónak sem érdeke, hogy az ilyen maradjon. A futballisták meg érinthetetlenek, mert van szerződésük... Egy átlag munkavállalónak is van szerződése, mégis kirúgják, ha leírhatatlanul gyenge teljesítményt nyújt, és sajnos nem csak akkor... Egy focistát meg nem lehet. Őket nem lehet munkavállalói státusszal mérni, szerintem. Ők messze azon túlmenő jogokkal rendelkeznek, így a szervezetnek is nyilván más eszközökhöz kell folyamodnia, ha az érdekei mellett akar állni. Ha a szervezet nem rúghat ki egy méltányolhatatlanul gyenge teljesítmény nyújtó vagy a szervezetnek ártó játékost, mit tehet? Fellövi a lelátóra. Miért? Mert nem rúghatja ki. Ez a focisták számára nem büntetés, hanem éppenhogy előjog, ami messze több, mint amivel egy munkavállaló rendelkezik. Egy focista vígan elgolfozgathat munkaidőben, "mErT vAn sZeRzŐdÉsE". Ha ezt egy munkavállaló tenné meg, azonnal repülne.
De valaki írta is még évekkel ezelőtt (talán Feast?), hogy a focisták megbízásos szerződésekkel rendelkeznek, nem olyannal, mint egy átlag munkavállaló. Gondolom, az előjogaik is ebből fakadnak egy átlag munkavállalóhoz képest. Én azt gondolom, hogy nem is szabad a kettőt egy lapon említeni, mert ők sokkal több joggal rendelkeznek, mint egy hétköznapi munkavállaló. Egy hétköznapi munkavállaló sajnos nem is álmodhat olyan jogokról, mint egy kiváltságokkal rendelkező, érinthetetlen focista. A szervezet eszközei is nyilván mások így. Egyelőre a PSG-t igazolják a történtek, és amikor jegelték őt, akkor sem tűntek gyengébbnek, sőt. A PSG sikerei kínosak lehetnek Mbappé-nak, aki persze még megfordíthatja ezt, de nekem már a mellőzöttségének az idején is úgy tűnt, hogy nem gyengült nélküle a PSG.
Már vissza is vonta Mbappé.Troym írta: ↑2025.06.27. 09:08:22Mbappe zsarolás miatt pert indított a psg ellen, mondván kikényszerítették a szerződéshosszabbítását 3 éve azzal, hogy kitették a csapatból és kényszerítették, hogy a tartalékokkal készüljön, így sérültek munkavállalói jogai.
Ez a bírósági ítélet szerintem precedens értékű lehet, mert nem egy olyan eset van, hogy XY nem hosszabbít és lelátóra küldik, tartalékokkal készül, stb.
Ha Mbappe javára ítélnek, akkor szerintem még hatványozottabban el fognak adni mindenkit akinek 1 év van hátra a szerződéséből.
https://www.goal.com/en/lists/kylian-mb ... 2ce7b39097
Ez így helyes. A szervezetnek is megvan a joga a saját érdekeihez. Emellett azt gondolom, hogy a focistákat nem is szabad a munkavállalók mércéjével mérni. Ők egy átlag munkavállalóhoz képest hihetetlen kiváltságokat élveznek, így fura munkavállalói jogokra hivatkozniuk, amikor azon bőven túlmenő előjogokat élveznek, így a szervezet is nyilván ezen túlmenő eszközökhöz kell, hogy folyamodjon olykor. Egy munkavállalót méltányolhatatlanul gyenge teljesítmény után, ami gallyra vágja a szervezetet, bárhol kirúghatnak, a többi munkavállalónak sem érdeke, hogy az ilyen maradjon. A futballisták meg érinthetetlenek, mert van szerződésük... Egy átlag munkavállalónak is van szerződése, mégis kirúgják, ha leírhatatlanul gyenge teljesítményt nyújt, és sajnos nem csak akkor... Egy focistát meg nem lehet. Őket nem lehet munkavállalói státusszal mérni, szerintem. Ők messze azon túlmenő jogokkal rendelkeznek, így a szervezetnek is nyilván más eszközökhöz kell folyamodnia, ha az érdekei mellett akar állni. Ha a szervezet nem rúghat ki egy méltányolhatatlanul gyenge teljesítmény nyújtó vagy a szervezetnek ártó játékost, mit tehet? Fellövi a lelátóra. Miért? Mert nem rúghatja ki. Ez a focisták számára nem büntetés, hanem éppenhogy előjog, ami messze több, mint amivel egy munkavállaló rendelkezik. Egy focista vígan elgolfozgathat munkaidőben, "mErT vAn sZeRzŐdÉsE". Ha ezt egy munkavállaló tenné meg, azonnal repülne.
De valaki írta is még évekkel ezelőtt (talán Feast?), hogy a focisták megbízásos szerződésekkel rendelkeznek, nem olyannal, mint egy átlag munkavállaló. Gondolom, az előjogaik is ebből fakadnak egy átlag munkavállalóhoz képest. Én azt gondolom, hogy nem is szabad a kettőt egy lapon említeni, mert ők sokkal több joggal rendelkeznek, mint egy hétköznapi munkavállaló. Egy hétköznapi munkavállaló sajnos nem is álmodhat olyan jogokról, mint egy kiváltságokkal rendelkező, érinthetetlen focista. A szervezet eszközei is nyilván mások így. Egyelőre a PSG-t igazolják a történtek, és amikor jegelték őt, akkor sem tűntek gyengébbnek, sőt. A PSG sikerei kínosak lehetnek Mbappé-nak, aki persze még megfordíthatja ezt, de nekem már a mellőzöttségének az idején is úgy tűnt, hogy nem gyengült nélküle a PSG.
Ezt én sem értem. Bár törölve lett a hsz-m vmiért, de pont ez is kihozza belőlem az indulatot. Aki nem látja az… ez a egész a barca ellen van!FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.08. 14:02:50Az Atletico Lookmant akarja, akiért 50+ milliót kérnek.
Aki szerint ez normális, hogy az Atletico minden évben elkölt 100+ milliót...
Csak a tavalyi éves amortizációjuk 40-50 millió (188 millióért igazolták, most tartanak 62-nél) ami a bérkeretüket terheli. Ehhez jönnek az idei átigazilások is.
-
- Entrenador del Barça
Az Atletico Lookmant akarja, akiért 50+ milliót kérnek.
Csak a tavalyi éves amortizációjuk 40-50 millió (188 millióért igazolták, most tartanak 62-nél) ami a bérkeretüket terheli. Ehhez jönnek az idei átigazilások is.
Én azt olvastam korábban, hogy Vlahoviccal nagyon tele van már cipő, de nem igazán tudják eladni, talán a Vlahovic nagy igényei miatt. Pedig ha jól emlékszem már tavaly is szerettek volna megszabadulni tőle. Így kölcsönre nem gondolom, hogy lehet esély.Troym írta: ↑2025.07.02. 09:03:50Jonathan David to Juventus, here we go!
Minek a Juvénak David? Vagy továbbgondolva mi lesz így Vlahoviccal? (amúgy is furcsálltam, hogy tegnap nem játszott és inkább kiestek nélküle) Mi nem tudnánk odamenni hasonlóan pofátlan ajánlattal a Juvéhoz, hogy fizetjük Vlahovic fizujának a felét és elhozzuk kölcsönbe 10 Eurós opcióval.
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
Jonathan David to Juventus, here we go!
Minek a Juvénak David? Vagy továbbgondolva mi lesz így Vlahoviccal? (amúgy is furcsálltam, hogy tegnap nem játszott és inkább kiestek nélküle) Mi nem tudnánk odamenni hasonlóan pofátlan ajánlattal a Juvéhoz, hogy fizetjük Vlahovic fizujának a felét és elhozzuk kölcsönbe 10 Eurós opcióval.
- Chino
- Llegenda del Barça
Elkezdték idén is a transzfereket. Baena 45+5 milliója után a napokban jelentik be Ruggerit az Atalantából, 20 milliót írnak érte. Közben Saul Niguez ls Reinildo távozik és közel van egy Riquelme-Johnny Cardoso csere a Betisszel.Kovbal88 írta: ↑2025.06.28. 22:10:23Nos Simeone előtt az Atletico sehol se volt, hiába voltak mindig jó játékosaik Pl. Torres. Középcsapat volt a bajnokságban.bence0330 írta: ↑2025.06.27. 21:59:08Én továbbra is úgy érzem, hogy Simeone remek edző, de elérte a plafonját, és már idén is inkább fékje volt ennek az elég erős kerettel játszó csapatnak. Szerintem ha ő marad, akkor ugyanaz lesz, mint eddig, oda-odaérnek a BL legjobb 4-8-16 közé, tartják a két naggyal a lépést, ritkán akár még egy bajnokság is becsúszhat, bár szigorúan akkor, ha mindkét nagy épp kicsit gyengélkedik. De nem tudnak előrelépni majd, szerintem, én nem látom a jeleket Simeonéban, próbált megújulni kicsit, de hiába a támadóbb felfogású játék évek óta már, ugyanúgy megijed a nehezebb szitukban, és behátrál. Szerintem már idén is komplettebb keretük volt, mint nekünk, vagy a Reálnak, de most így mindenképp előznek minket már keretileg. Többet ki lehetne hozni abból a csapatból, szerintem. Aztán lehet rám cáfol majd.
Amúgy meg irigykedve nézem én is a költekezésüket.
Az utóbbi években, ideit kivéve jobban teljesítenek, mint mi. Ezért is mentek ők a klub vébére. A Real ellen felvenni a versenyt nem könnyű még a Barcelonának se. Nekik meg aztán pláne. És kezdenek nagyon partiba lenni. Mi vertük őket, de nem volt ez mindig így. A tehetségek mellett már vásárolnak is. Nem szabad őket leírni. És teszik mindet fele annyi pénzből mint a Barcelona vagy a Real.
A Chelsea tovább folytatja a pénzszórást. Eddig leigazolták Delapot (36), Estevaot (34), Essugot (22), Sarrt (15) és Paezt (10). Bármikor hivatalos lehet Gittens 65 millióért és közel áll Joao Pedro 60-70 millióért.
Nico Jackson valószínűleg távozni fog, a szezon vége óta rebesgetik és egyre erősebbek a hangok, mert nagyon elégedetlenek vele. A Juventust emlegetik vele kapcsolatban.
Eléggé elkezdtek fiatalítani, bár csodálkoznék, ha nem lenne egy bombaigazolásuk még 100 millió körül.
Forca Barca!!!!
Nos Simeone előtt az Atletico sehol se volt, hiába voltak mindig jó játékosaik Pl. Torres. Középcsapat volt a bajnokságban.bence0330 írta: ↑2025.06.27. 21:59:08Én továbbra is úgy érzem, hogy Simeone remek edző, de elérte a plafonját, és már idén is inkább fékje volt ennek az elég erős kerettel játszó csapatnak. Szerintem ha ő marad, akkor ugyanaz lesz, mint eddig, oda-odaérnek a BL legjobb 4-8-16 közé, tartják a két naggyal a lépést, ritkán akár még egy bajnokság is becsúszhat, bár szigorúan akkor, ha mindkét nagy épp kicsit gyengélkedik. De nem tudnak előrelépni majd, szerintem, én nem látom a jeleket Simeonéban, próbált megújulni kicsit, de hiába a támadóbb felfogású játék évek óta már, ugyanúgy megijed a nehezebb szitukban, és behátrál. Szerintem már idén is komplettebb keretük volt, mint nekünk, vagy a Reálnak, de most így mindenképp előznek minket már keretileg. Többet ki lehetne hozni abból a csapatból, szerintem. Aztán lehet rám cáfol majd.
Az utóbbi években, ideit kivéve jobban teljesítenek, mint mi. Ezért is mentek ők a klub vébére. A Real ellen felvenni a versenyt nem könnyű még a Barcelonának se. Nekik meg aztán pláne. És kezdenek nagyon partiba lenni. Mi vertük őket, de nem volt ez mindig így. A tehetségek mellett már vásárolnak is. Nem szabad őket leírni. És teszik mindet fele annyi pénzből mint a Barcelona vagy a Real.
- sneco7
- Capitá del Barça
Csak a közvetítési díjakból 200m-t kaptak, a Premier League a Szuperliga amitől mindenki undorodott, a tök utolsó is 120m fölött kap, LaLigában talán csak a Real,Barca kap ennyit vagy még ennyit seMessa írta: ↑2025.06.26. 13:56:10A Pool jól belehúzott, Frimpong 40M, Wirtz 125M, Kerkez 45M, úton van 40M-ért Guéhi a Palaceból, illetve ma reggeli hírek szerint Gyökeresért is beszállnak a versenybe, ő nem tudom mennyi lesz a végén, 70-80?
Én értem hogy megnyerték az angol bajnokságot, de azért ez elég erős, mibű?![]()
-
- Entrenador del Barça
Gazetta Dello Sport szerint Jonathan David 6 milliós nettó bért kér ès bónuszokat. Juve 6+2-t adna neki.
Aláírási pénzt 15 milliót és az ügynöke is 10-15-öt kér.
Aláírási pénzt 15 milliót és az ügynöke is 10-15-öt kér.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én továbbra is úgy érzem, hogy Simeone remek edző, de elérte a plafonját, és már idén is inkább fékje volt ennek az elég erős kerettel játszó csapatnak. Szerintem ha ő marad, akkor ugyanaz lesz, mint eddig, oda-odaérnek a BL legjobb 4-8-16 közé, tartják a két naggyal a lépést, ritkán akár még egy bajnokság is becsúszhat, bár szigorúan akkor, ha mindkét nagy épp kicsit gyengélkedik. De nem tudnak előrelépni majd, szerintem, én nem látom a jeleket Simeonéban, próbált megújulni kicsit, de hiába a támadóbb felfogású játék évek óta már, ugyanúgy megijed a nehezebb szitukban, és behátrál. Szerintem már idén is komplettebb keretük volt, mint nekünk, vagy a Reálnak, de most így mindenképp előznek minket már keretileg. Többet ki lehetne hozni abból a csapatból, szerintem. Aztán lehet rám cáfol majd.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- szbsz
- Capitá del Barça
Jönnek fel mint a talajvíz, simán el tudom képzelni, hogy az Atleti lesz a legerősebb madridi csapat néhány évig most, ahogy elnézem mennyire hulladék a Reál mostani csapata..FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.27. 19:26:06Az Atletico a tavalyi 200 után most 100-nál jár
Ruggeri 20, Cardoso 30, Baena 45+5
Utóbbi két játékost el tudtam volna nálunk is képzelni, szerintem nagyot fogtak velük. És még szó van Gyökeres/Nunez leigazolásáról.

Akár egy nagyfülű is kinézhet nekik, bár nem tudom... ...kétszer is ott voltak a döntőben de képtelenek voltak szintet lépni... Majd most lehet jobban kijön nekik a lépés ott is.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
-
- Entrenador del Barça
Az Atletico a tavalyi 200 után most 100-nál jár
Utóbbi két játékost el tudtam volna nálunk is képzelni, szerintem nagyot fogtak velük. És még szó van Gyökeres/Nunez leigazolásáról.
Szerintem más, mert a "munkavállaló" ebben az esetben a munkáját ellátta, ott volt az edzéseken, részt vett minden munkáltató által előírt eseményen, csak az edző nem tette be a csapatba, mert nem volt elég jó, de szélsőséges esetben akár játszhatott volna Umtiti 5000 percet utolsó szezonjában, csak mi nem akartuk.Barcaman1993 írta: ↑2025.06.27. 09:29:18Ez nem tudom mennyire bizonyítható, de ennek a jelenségének az ellentétjéről is emlékezzünk meg, amikor valakinek zsíros szerződése, és a világért nem lehet eltávolítani a klubjából (Hazard, Bale, Umtiti stb.)
Azért szerencsésebb környezetű országokban a munka törvénykönyve nagyságrendekkel jobban védi a munkavállalót elve, mint a munkáltatót.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez nem tudom mennyire bizonyítható, de ennek a jelenségének az ellentétjéről is emlékezzünk meg, amikor valakinek zsíros szerződése, és a világért nem lehet eltávolítani a klubjából (Hazard, Bale, Umtiti stb.)Troym írta: ↑2025.06.27. 09:08:22Mbappe zsarolás miatt pert indított a psg ellen, mondván kikényszerítették a szerződéshosszabbítását 3 éve azzal, hogy kitették a csapatból és kényszerítették, hogy a tartalékokkal készüljön, így sérültek munkavállalói jogai.
Ez a bírósági ítélet szerintem precedens értékű lehet, mert nem egy olyan eset van, hogy XY nem hosszabbít és lelátóra küldik, tartalékokkal készül, stb.
Ha Mbappe javára ítélnek, akkor szerintem még hatványozottabban el fognak adni mindenkit akinek 1 év van hátra a szerződéséből.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor