Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán tegnapelőtt volt egy nyilatkozata, amiben megköszönte a Villának és elbúcsúzott, szóval oda nem valószínű , hogy visszatér. A MU-val kapcsolatban folyamatosan azt lehetett olvasni, hogy el akarják adni, kölcsönnel nem foglalkoznak, de lehetőleg a PL-en kívülre. Neki inkább a bére aggasztó, 40 körül talán hozható lenne a harmadik legjobban fizetett játékosuk, 18 millió fölött keres. A Villa így is 13 millió+ fizetett a kölcsönért.bence0330 írta: ↑2025.05.26. 01:19:16Nagyon izgalmas lett legalább a BL indulás szempontjából, nem sűrűn volt, hogy ennyi csapat küdött meg ugyanazokért a helyekért.
Egyrészt az ilyen csapatoknak mindig kell idő (az AV-nek tényleg nem kellett, Emery-effektus), másrészt akkor még csoportkörben voltak, és az utolsó fordulóig továbbjutásra álltak az abszolút halálcsoportban (PSG-Dortmund-Milan). Ha oda beteszed a Villát, szerintem ugyanúgy kizúgnak. Hasonló szintű csapatok, én a Newcastle-nek azért örülök jobban, mert sokkal látványosabb focit tolnak, de persze emellett meg a senki, így általam sem kedvelt olajos módiban nyomják (bár egyelőre talán nem olyan elszálltan, mint pár másik csapat).
Az meg a másik, hogy nem tudom, mi a helyzer Rashforddal, de gondolom ott így semmiképp sem marad szívesen, plusz pár százalék ez így nekünk.
Nagyon izgalmas lett legalább a BL indulás szempontjából, nem sűrűn volt, hogy ennyi csapat küdött meg ugyanazokért a helyekért.
Ez bizony csúnya bírói hiba volt, és lehet, hogy ezen múlott a BL nekik.csababarca írta: ↑2025.05.25. 21:29:23Aston Villa gólját amit elvett a var...kb az érthetetlen kategória, főleg, hogy vissza is nézték.
Kár érte.
Rezeg is az a léc. Sanszosabbak nyilván, de ideiglenesen 6. helyre csusszantak vissza, nyert két üldöző is. Ők meg a Bournemouth ellen nyomják kedden, akik idén szintén nem gyenge csapat, nem tuti a dolog. Már ez is milyen stresszes lehet nekik, hogy egyáltalán van reális esély a BL-ről való lecsúszásra.
Az már eldőlt matemematikailag is rég, hogy igen. Ettől még csúnya a bajnoki futásuk, de ha behúzzák az EL-t, jobban járnak, mint egy 6. hellyel EL nélkül. Innen nem kérdés, hogy ott kell all int menniük. A Tottenham-nek szintén.Barcaforever írta: ↑2025.05.04. 21:00:28Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Amorim képes-e behozni a MU-t a 17. helyre. Hogyhogy nem tüntetnek a szurkolók!?
Ezt a mondatot még értelmezni se tudom.