Azt meg nem is tudom hirtelen, szurkoljak-e a Madridnak. A kívánságom az lenne, hogy a döntőig menjenek el, de azt ne nyerjék meg.

Persze, ez a meccs a legkevesebb probléma, főleg az edzőjük távozásával, de azért akkor is blama kicsit, nekem úgy tűnt, akarnak.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.30. 23:28:21Szerintem az európai csapatoknak sem sok kedvük-energiájuk van hozzá, konkrétan a negyeddöntőn továbbjutók akkor fognak végezni a meccsükkel és hazajutni Amerikából mikor mi már előszezonozni fogunk és alapozni úgy hogy 1+ hónapot nyaraltak a játékosok és kikapcsolódtak.
Mekkora lenne ha TS a Bayernbe távozna és ott is pont ő szorítaná ki Neuert
Pont annyira veszik komolyan a klub VB csoportkörét a top csapatok amennyire komolyan vették az előző lebonyolítás BL csoportkörét a top csapatok.
Hú, hogy le lettem hurrogva, amikor ezt felvetettemMessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.20. 14:13:47a többi klub felhozását nem azzal lehetne elérni hogy ilyen NB2-es európai csapatoknak esélyt adnak 10 évente 1-szer, hanem ha a többi kontinens csapatainak adnának lehetőséget az európai töltelékcsapatok helyett, ugyanis a klubfoci csúcsa továbbra is az UEFA Bajnokok Ligája, ezért akar minden játékos olyan klubban játszani ami BL résztvevő. Ellenben ha egy Flamingo-Palmeirasnak lehetősége lenne Bl-ben szerepelni akkor a helyi, jelenleg brazil tehetségek nem feltétlen kizárólag Európába tartanának hanem ott is maradhatnának mivel a legjobb csapattal ugyanúgy jöhetnének Európába BL meccsre ami nem kis löketet adhatna.
Sőt, pontosítok, extrém esetben a PSG akár 7, Vitinha pedig 8 kupát is nyerhet a 2025-ös évben, bár egy kis zsákbamacskával:bence0330 írta: ↑2025.06.20. 12:49:43
Jobban küzdenek, de azért szerintem ez nem akkora hakni. Iszonyat mennyiségű pénz van benne. Pláne egy PSG-nél nem értek egyet vele, ahol két játékos aranylabda-esélyes, ha ezt megnyerik, gyakorlatilag garantált, hogy az egyik megkapja, meg hát a 6 kupás(?) történelmi szezon is motiváló kicsit, Vitinha akár 7 kupával is zárhat, nem tudom, volt-e ilyen valaha. Fullos kezdővel állnak fel, nem láttam, mert hajnali volt, de a bő highlights alapján azért nagyon mentek. Szerintem a dél-amerikai csapatok legjobbjai megütik az ilyen BL nyolcaddöntős csapatok szintjét, simán játszhatnának a BL-ben, sokkal-sokkal rosszabb csapatok indulnak ott évről évre. A legjobb amerikai csapat is szerintem ott lenne talán egy Lipcse szinten, akik úgy hadakoznának némi eséllyel a BL csoportkörből való továbbjutásért, de 1-2 szaúdi csapatot is legalább erre a polcra tennék már, főleg a Hilalt, de őket lehet, hogy már inkább egy ilyen Benfica-Porto szintre, főleg Inzaghival.
Nem mondom, hogy ez egy annyira nagy szám, hisz pl. a Hilal kerete közel topcsapat szintű, Miamiban meg ott van Messi, és alapvetően európai játékosokat "rabolnak". De attól még szerintem ez van, zárkóznak. Az egész ligák jóval kevésbé, de a krém szerintem igen. Onnan még a Puig kidőlése előtti Galaxy lehetne ez a szint, tavaly kb Miami szinten voltak, de a kicsi kiesésével összeomlottak. Neki nagyobb befolyása volt már talán a csapatra, mint Messinek, gondolom ha Leo kidőlne egy szezonra, a Miami is egy átlag középcsapat lenne, klub vb-n teljesen esélytelenül.
Ettől még persze, nekik ez nagyobb dolog, jobban mennek alighanem. De én ezt nem venném klasszikus hakninak egyáltalán, az előszezonban ilyen tinédzserekkel állnak fel, kísérletezgetnek, és úgy szoktak szorosabb meccsek lenni.
Ja oké, köszi.Rohamcsiga írta: ↑2025.06.20. 13:17:25"Vitinha akár 7 kupával is zárhat, nem tudom, volt-e ilyen valaha."
Dani Alves ha jól emlékszem a 6 kupás szezonunkban.
Jobban küzdenek, de azért szerintem ez nem akkora hakni. Iszonyat mennyiségű pénz van benne. Pláne egy PSG-nél nem értek egyet vele, ahol két játékos aranylabda-esélyes, ha ezt megnyerik, gyakorlatilag garantált, hogy az egyik megkapja, meg hát a 6 kupás(?) történelmi szezon is motiváló kicsit, Vitinha akár 7 kupával is zárhat, nem tudom, volt-e ilyen valaha. Fullos kezdővel állnak fel, nem láttam, mert hajnali volt, de a bő highlights alapján azért nagyon mentek. Szerintem a dél-amerikai csapatok legjobbjai megütik az ilyen BL nyolcaddöntős csapatok szintjét, simán játszhatnának a BL-ben, sokkal-sokkal rosszabb csapatok indulnak ott évről évre. A legjobb amerikai csapat is szerintem ott lenne talán egy Lipcse szinten, akik úgy hadakoznának némi eséllyel a BL csoportkörből való továbbjutásért, de 1-2 szaúdi csapatot is legalább erre a polcra tennék már, főleg a Hilalt, de őket lehet, hogy már inkább egy ilyen Benfica-Porto szintre, főleg Inzaghival.PR42 írta: ↑2025.06.20. 12:36:42Az európai csapatoknak ez hakni, a többieknek pedig életük lehetősége.
Az a játékos aki most megmutatja magát egy európai élcsapat ellen, annak van lehetősége jó szerződést kiharcolni európában.
Ez nyilván az amerikai és dél-amerikai csapatokra igaz főleg.
Mert hát aki már ma is Szaud-Arábiában focizik annak ugye nincs már hova feljebb![]()
Nem meglepők az eredmények ebből a szempontból. Ugyanolyan eredmények vannak itt most, mint amik lesznek 1 hónap múlva a Barca, Milan, Arsenal és Liverpool felkészülési meccseken / ázsiai turnékon, vagy amik a múltban voltak.
Nem veszik túlságosan komolyan az európai csapatok, egy Bl-ben vagy akár bajnokságban nem ilyen eredmények születnének, látszik, hogy kb. mindenkinek inkább nyűg ez. Túl vannak egy durva, megerőltető szezonon, válogatott meccseken és ahelyett hogy pihennének itt kell bohóckodniuk a kánikulában. A PSG meccsbe belealudtam, de ha ott egy 15-20 percet igazán megnyomnak simán hozzák.