Európa-bajnokságok & Világbajnokságok

Foci a Barçán kívül
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.06.11. 02:21:09

davi10 írta:
2025.06.10. 21:16:09
@Andrsika, @superman, @PR42

Még ha nagynehezen meg is győznétek arról, hogy ennek a hasonlítgatásnak helye van a fórumon (egyelőre nem sikerült), az biztos, hogy nem ebben a topicban van.
Elnézést! Jogos. Legközelebb figyelek!
davi10
Llegenda del Barça

2025.06.10. 21:16:09

@Andrsika, @superman, @PR42

Még ha nagynehezen meg is győznétek arról, hogy ennek a hasonlítgatásnak helye van a fórumon (egyelőre nem sikerült), az biztos, hogy nem ebben a topicban van.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.06.10. 20:14:44

FcBarcelona1 írta:
2025.06.10. 20:09:48
bence0330 írta:
2025.06.10. 19:48:30
Yamal nélkül elég gyenge lenne ez a spanyol válogatott, szerintem az EB-t is ő (+Olmo) hozta.
Persze ott van Rodri és most idén Pedri. Talán Nico.
A többi egy fogaskerék egy jól működő gépezetben. Hétvégén nem nagyon akart működni.
Szerk: meccs alatt írni is akartam, hogy a héten a téma bizonyos körökben az lesz, hogy 2 NL >VB :)
Nincs mese, Messinek be kell húznia a második VB-t, ha lépést akar tartani. :D Nem is esélytelenek, még ha akkor már nem is ő lesz a főszereplő. Jelen pillanatban szerintem a világ legjobb válogatottja az övé.

Amúgy CR7 egy kifejezetten szépet nyilatkozott Yamalról, amiatt le a kalappal. Oké, könnyebb győztesként, de akkor is.

"“Lamine is going to win a lot of collective and individual titles. He’s a phenomenon. He’ll have a long career and he’s going to win a lot of Nations Leagues. He’s 17... please, leave him alone. I have to ask you to let him be. He has to be calm,”

Ami szép az szép, respekt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.06.10. 20:09:48

bence0330 írta:
Yamal nélkül elég gyenge lenne ez a spanyol válogatott, szerintem az EB-t is ő (+Olmo) hozta.
Persze ott van Rodri és most idén Pedri. Talán Nico.
A többi egy fogaskerék egy jól működő gépezetben. Hétvégén nem nagyon akart működni.
Szerk: meccs alatt írni is akartam, hogy a héten a téma bizonyos körökben az lesz, hogy 2 NL >VB :)
bence0330

Andrsika írta:
2025.06.10. 16:25:02
Így van! Meg azért nem csak Mendes érdeme volt ez, hanem 3-4-5 játékosnak akik külön rá lettek bízva( erre meccs közbe is felfigyeltem) aztán a visszajátszások megerősítettek ebben. Egyébként ezt a meccset a Spanyolok edzője szúrta el nálam.
Nem láttam a meccset, csak a leírásokból láttam, hogy levette Mendes, ebből indultam ki, szóval ehhez igazából csak általánosságból szóltam, hogy oké, elhiszem, hogy most levette/levették, történt ez meg akár még Messivel is, ez elég ritka, a világ 1-2 legjobbjának van erre egyáltalán esélye, és megintcsak elismerve, hogy vakon vagyok a konkrét meccsel kapcsolatban, ezért úgy általánosítva igaz szokott lenni, hogy 2-3 ember jól koordinált módon esetleg le tudja venni néha, de ez már akár elég lehet ahhoz, hogy középen/túloldalt valamiféle emberfölényt tudjunk kialakítani, és akár már ezzel is lehet előrébb a csapat, de persze ezt nagyon okosan kell kihasználni.

Plusz néha neki is van szimplán csak rossz/enervált meccse, mint mindenkinek, megintcsak nem mernék erről kibicként nyilatkozni pont a tegnapival kapcsolatban, hogy Mendes/a csapat klasszisa vette le, vagy eleve nem fogott ki jó napot, mert volt példa ilyenre meg olyanra is a szezon során, de azért egyikre se túl sokszor. De reméljük, még tizenpár évig ezek lesznek a kivételek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.06.10. 19:39:24

superman írta:
2025.06.10. 16:49:27

Konkrétan valami olyat írtál valamelyik BL győzelemnél (talán 22, vagy 24?), hogy neked már nem okoz ez az egész örömet, nem is nagyon nézel már focit. Aztán jó ideig ide szinte nem is írtál, ellenben a túloldalon rendszeresen jelen voltál. Aztán feltűnt Yamal, utána jött Flick, és a sikerek, és most újra itt vagy. És ezt többen észrevették, más is írta már. Erre gondoltam sértődés alatt.

Amivel amúgy nincsen baj, csak nem kell előadni az ellenkezőjét.
Igen, azt tartom is, hogy nem okoz örömöt, emiatt pl nem is nézek túl sok meccset, pl összehasonlítva a 10 évvel ezelőtti énemmel.
Azt látni évekig, hogy leradírozzák a csapatod, majd a végül valami oknál fogva mégis nyernek, engem megviselt. Ahogy megviselt pl az is, hogy az inter ment tovább, majd kapta a sipkát ahogy kell a döntőben, mert az ellenünk lejátszott párharcuk egy hiba volt a mátrixban, a tendenciát láttuk egész tavaszi szezonban. De mindegy is.

Pár hónapig nem írtam, a focinak köze nem volt ehhez egyébként, mert ahogy írod, a túloldalon jelen voltam.
Leírtam az okát, személyes konfliktusom van 1-2 emberrel itt, hoztam akkor egy döntést, hogy jobb a békesség, és nem írok egy ideig.

Ha a többieket idekevered, akkor nevezd meg azokat a fórumozókat, akik ezzel vádoltak, mert én nem emlékszem erre.
Arra igen, hogy túl messzire ment a konfliktus egy bizonyos illetővel, és emiatt jobbnak láttam hagyni a fórumot egy időre.

Ehhez a sikereknek, sikertelenségnek vajmi kevés köze van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.06.10. 18:30:20

En meg azt kivanom a feher kollegaknak,h Yamal ugyanugy alazza oket,ahogy a szezonban tette,es kapja meg az aranylabdat,csipjen nekik!ahogy Messi csipi oket a mai napig. :) komoly az a forum, irogatjak,h nem szamit azvaranylabda,bohoc dij lett bla bla,de azert porognek rajta ,h Yamal eselyes..
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.06.10. 18:16:41

superman írta:
csababarca írta:
2025.06.10. 09:40:26
...
Konkrétan valami olyat írtál valamelyik BL győzelemnél (talán 22, vagy 24?), hogy neked már nem okoz ez az egész örömet, nem is nagyon nézel már focit. Aztán jó ideig ide szinte nem is írtál, ellenben a túloldalon rendszeresen jelen voltál. Aztán feltűnt Yamal, utána jött Flick, és a sikerek, és most újra itt vagy. És ezt többen észrevették, más is írta már. Erre gondoltam sértődés alatt.

Amit meg írtam tény; mindkét oldalán ekézik a túloldal kiemelt játékosait. Most Yamal van reflektorfényben, ő ér el sikereket, ezért nyilván ő kapja az ívet. Tavaly ugyanaz volt itt a madrid jázékosaival. Egyik oldal sem jobb a másiknál, és ezt nem sikerült megcáfolnotok. De nyilván minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Andrsika írta:Egy 17 éves gyerektől be van tojva a Madrid amit ilyen olyan hülyeségekkel tagadnak.
Ezekről beszélek. Szezon előtt még a teknőc leigazolásakor ennek a tükröződése ment. Aztán az élet másképp hozta. De egyik tábor sem különb a másiknál.
Milyen ezekről beszélsz? Te látod miket írkálnak a sors társaid a Madridi fórumokon? Itt te láttál valaha ilyen ocsmány stilust? Itt egyből tiltás van! Én pl hiába Madrid játekos szeretem ahogyan bappé focizik ès bárcsak nálunk lenne! Te/ti mikor mondanátok ezt pl Yamalról? SOHA! Egy rossz játékosnak, szerencsésnek túl hypoltnak stb tartjátok, mièrt? Azért, mert nem nálatok van! Hála Istennek én is irigy lennék. Itt akarsz oktatni mindenki…a saját csapatod fórumán elnyomtak, h itt nyomulsz?
PR42
Jugador del Barça

2025.06.10. 17:16:58

superman írta:

Amit meg írtam tény; mindkét oldalán ekézik a túloldal kiemelt játékosait. Most Yamal van reflektorfényben, ő ér el sikereket, ezért nyilván ő kapja az ívet. Tavaly ugyanaz volt itt a madrid jázékosaival. Egyik oldal sem jobb a másiknál, és ezt nem sikerült megcáfolnotok. De nyilván minden szentnek maga felé hajlik a keze.

...
Ezekről beszélek. Szezon előtt még a teknőc leigazolásakor ennek a tükröződése ment. Aztán az élet másképp hozta. De egyik tábor sem különb a másiknál.
Szívesen bemutatnám neked hogy a két tábor között de legalábbis a két legnagyobb fórum között mekkora a különbség.

Ennek a módja az lenne, hogy bemásolok gyakori szókapcsolatokat a madridi fórumról Yamallal és Gavival kapcsolatban, illetve innen Vinivel és Bellinghammel kapcsolatban.
Aztán akkor meglehetne nézni, mekkora a különbség.

Az egyetlen gond, hogy nem tudom bemásolni ide a madridi fórumról az idézeteket, mert azért itt ban járna :(

légyszíves máshol próbálkozz mert kellemetlen a jelenléted amit már mindenki többször közölt, főleg azért mert az egész fórumbeli létezésed hazugságon alapszik. Persze ha neked ettől szebb a napod hogy trollkodhattál kicsit az életed megkeserítő klub fórumán akkor hajrá, vendégem vagy.
superman
Jugador d'estrella

csababarca írta:
...

Andrsika írta:Egy 17 éves gyerektől be van tojva a Madrid amit ilyen olyan hülyeségekkel tagadnak.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.06.10. 16:25:02

bence0330 írta:
2025.06.10. 15:35:56
Andrsika írta:
2025.06.10. 15:25:15
Most mindenki el van ájulva, h Mendes levette Yamalt a pályáról...
Na ja, meg egy 17 éves gyerek, aki végigtolt kezdőként egy szezont olyan korban, amikor néha be kéne állítani csereként, mellette meg a B-ben vitézkednie. Egy olyan Mendessel szemben, aki 2025-ben kb 6-7 meccset kellett, hogy komolyan vegyen, amúgy kellemes átmozgató edzései voltak heti szinten, mint az egész csapatának. Lesz ez még fordítva is.
Így van! Meg azért nem csak Mendes érdeme volt ez, hanem 3-4-5 játékosnak akik külön rá lettek bízva( erre meccs közbe is felfigyeltem) aztán a visszajátszások megerősítettek ebben. Egyébként ezt a meccset a Spanyolok edzője szúrta el nálam.
bence0330

2025.06.10. 15:35:56

Andrsika írta:
Most mindenki el van ájulva, h Mendes levette Yamalt a pályáról...
Na ja, meg egy 17 éves gyerek, aki végigtolt kezdőként egy szezont olyan korban, amikor néha be kéne állítani csereként, mellette meg a B-ben vitézkednie. Egy olyan Mendessel szemben, aki 2025-ben kb 6-7 meccset kellett, hogy komolyan vegyen, amúgy kellemes átmozgató edzései voltak heti szinten, mint az egész csapatának. Lesz ez még fordítva is.
Andrsika
Jugador d'estrella

Most mindenki el van ájulva, h Mendes levette Yamalt a pályáról…lol… tavalyi Psg meccset ajánlom figyelmükbe. Portugál meccsen igaz nem ficánkolt ami részben Mendesnek is köszönhető na meg annak, h kb folyamat 3-4-5 embert vette körül és zárta még csak a passzsávokat is. Ez nem magyarázkodás ez tény. Egy 17 éves gyerektől be van tojva a Madrid amit ilyen olyan hülyeségekkel tagadnak. Vicces még csak 17 remegjetek, mert még ugyan ennyi évet fog még focizni… és a la massian van még hasonló tehetség mint ő.
gránit
Director del Fútbol

2025.06.10. 15:09:12

Nagy mazochizmus kell ahhoz, hogy valaki madridista fórumra látogasson, én a napokban mégis bevállaltam ezt a kalandot. :mrgreen: Kész röhej, ami a (tudtommal) legnagyobb magyarországi fórumukon is megy. Mondom ezt úgy, hogy én mindig igyekszek objektív lenni, amikor Julian Alvarez kétszer ért a labdához a büntetőlövésnél, akkor is amellett voltam, hogy felesleges a siránkozás, a szabály az szabály, világosan kimutatta az egyik kameraállás, hogy kétszer ért a labdához. A Valencia elleni meccsük után is hozzátettem, hogy a Valencia kapusa kezdte inzultálni Vinicius-t, adott neki egy tockost, neki is járt volna a retorzió.

Igyekszem objektív lenni, de a madridista fórumok az internet pöcegödrei közé tartoznak. Ocsmány stílusban fröcsögnek, gyűlölködnek, olyan jelzőkkel illetnek Barca-játékosokat, amilyen jelzőket itt vagy más Barca-fórumokon soha nem látni. Gyomorforgató gyűlöletbeszéd, amit naphosszat tolnak, egészen hányingert keltő, okádék stílusban gyűlölködnek.

Az a mulatságos, hogy a legfőbb témájuk, hogy Yamal mekkora médiafigyelmet kap. Miközben ők maguk is gerjesztik ezt a médiafigyelmet. Akárhányszor leírják a nevét, a keresőmotorok azt mind megjegyzik, és dobálgatják fel nekik a yamalos híreket. Van egy mondás, hogy ha utálsz, de állandóan velem foglalkozol, akkor valójában a rajongóm vagy. Én nem foglalkozok ennyit Yamallal, mint ők. Szerintem én nem kattintok annyi yamalos cikkre, mint ők, és biztos, hogy annyit foglalkoznak vele, hogy nekik több yamalos cikk ugrik fel (amit ők rendelnek meg saját maguknak, a kontraproduktív tevékenységükkel), mint nekem. Arról nem is beszélve, hogy nem Yamal a hibás azért, ha a média túlzottan foglalkozik vele. Az újságírók érzik, hogy most vele lehet növelni a kattintásszámot, és ezt azok gerjesztik, akik állandóan vele foglalkoznak, beleértve a madridistákat. Romanót is állandóan szidják, de azért kattintgatnak a posztjaira, erősítve azt, ami miatt panaszkodnak.
Troym írta:
2025.06.10. 09:02:24
Mit keres a 2026 VB-n Üzbegisztán, vagy Jordánia? A Lakatlan szigetek nem vállalta a szereplést? Már Új Zéland is érthetetlen, de ez a 2 csapat is, biztos rengeteg nézője lesz egy Jordánia - Új Zéland csoportmeccsnek.
Kiscsapatból van több, az ő szavazataira ugranak a FIFA vezetői. Az ő kedvükben járnak. Ezért meddő azt várni, hogy majd csökkenjen a meccsek száma. Nem fog, mert a kiscsapatok nem ebben érdekeltek. A kiscsapatok játékosai nem játszanak évi 70 meccset. Ők meg vannak veszve azért a plusz már meccsért, amit nagyobb csapatok ellen játszhatnak, és hogy kvalifikálhassák magukat ide-oda. Ha kevesebb meccset akarunk, szakítanunk kell a FIFA-val. Én benne lennék abban a kompromisszumban, hogy legyen kevesebb meccs, de azok rangadók legyenek (szuperliga).

Annak meg semmi értelmét nem látom, hogy lassan már mindenki kijut a VB-re, de azért játsszunk selejtezőket. Vagy legyen ott mindenki és nem kellenek selejtezők, vagy játsszunk selejtezőket, és a tornákon a krém legyen ott. A köztes megoldás viszont sehogy sem jó. Mindenki ott lesz már szinte, minek akkor selejtezőket játszani, hogy egy 5 csapatos csoportból 4-en továbbmenjenek? Emellett a szezont széttördelő válogatottmeccsek rendszerét is meg kellene már szüntetni. A röplabdában például teljesen hermetikusan el van különítve egymástól a klubszezon és a válogatottszezon. A fociban is így kéne.
bence0330

2025.06.10. 09:55:16

superman írta:
2025.06.10. 08:43:52
Srácok, a reakcióitokból látszik, hogy érzitek, hogy eltaláltam valamit. A sértődés engem igazol. :) Nem mondtam, hogy bárki rosszabb lenne mint a másik.
Igen, mindenkit belülről emészt fel a kettősség, amiről írsz, és nem tudjuk feldolgozni, ami ingerült reakcióba csap át. Még véletlenül sem az idegesít senkit, hogy egy reálos barcásnak álcázva kamuzik végig, és kb csak azért jön át, hogy hergeljen.

A Vini/CR-Yamal összehasonlításnak kb semmi értelme, annyira teljesen más a kettő. Ha már tényleg valakivel össze kell, akkor Mbappéval van értelme, akit meg amúgy elismer a fórum, minimális (jogos) kritikákkal, pl. hogy nemigen hajlandó melózni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.06.10. 09:54:01

superman írta:
Srácok, a reakcióitokból látszik, hogy érzitek, hogy eltaláltam valamit. A sértődés engem igazol. :) Nem mondtam, hogy bárki rosszabb lenne mint a másik. Pont azt mondtam, amit mindig szoktam, hogy minden szurkoló egyforma, csak más játékosokat éltetnek és kárhoztatnak. Rátok is igaz. Itt Cr-ezés, Vinizés, ott Messizée, Yamalozás. Elhiszem, hogy ti úgy élitek meg, hogy van különbség, de ettől még objektíven nincs.
Mondjuk hogy Yamal mit ártott nektek, arról fogalmam sincs, nem pofázik, nem mutogat, nem dobálja magát. Legalábbis nem rendkívüli módon. Mégis ő az új közellenség, 17 évesen :)

Amúgy kifejezetten vicces, végre szembetalálta magát a szezonban kb az egyetlen balhátvéddel, aki képes volt levenni a pályáról, és most az egész Real közösség imádkozik Perezhez a közösségi médiákban, hogy vegye meg Nuno Mendest :lol:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

superman írta:
Srácok, a reakcióitokból látszik, hogy érzitek, hogy eltaláltam valamit. A sértődés engem igazol. :) Nem mondtam, hogy bárki rosszabb lenne mint a másik. Pont azt mondtam, amit mindig szoktam, hogy minden szurkoló egyforma, csak más játékosokat éltetnek és kárhoztatnak. Rátok is igaz. Itt Cr-ezés, Vinizés, ott Messizée, Yamalozás. Elhiszem, hogy ti úgy élitek meg, hogy van különbség, de ettől még objektíven nincs.

Itt senki nem sértődött meg, csak személy szerint nem értem, hogy miért van embereknek ingerenciája arra, hogy folyamatosan nézik Romano meg xy postjait, csak azért, hogy kiakadhassanak.

Mi értelme ennek? Én pl a legtöbb dolgot, amiket írnak nem is tudom, mert full lényegtelen információk, aztán valaki beírja, és megy oldalakon át az epehányás full lényegtelen infora.

Mondjuk a Vini-Yamal párhuzamot se értem, mert a brazilt a folyamatos vekegései, hergelései miatt fikázzuk (ha egyáltalán), Yamal ennek a tizedét csinálja. Az egyiket szinte az összes spanyol stadionban utálják, a másikat valamiért nem.

CR se értem hogy jön ide, mondom, róla senki nem ír semmi rosszat már évek óta, előtte is csak a viselkedése volt amit kifogásoltunk.
És ha figyelmesen olvasnál, nem csak direkt trollkodnál, láthatnád, hogy Én pl hónapokkal ezelőtt jeleztem, hogy nem tetszik Yamal viselkedése amerre megy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Director del Fútbol

2025.06.10. 09:02:24

Mit keres a 2026 VB-n Üzbegisztán, vagy Jordánia? A Lakatlan szigetek nem vállalta a szereplést? Már Új Zéland is érthetetlen, de ez a 2 csapat is, biztos rengeteg nézője lesz egy Jordánia - Új Zéland csoportmeccsnek.
superman
Jugador d'estrella

Saviola írta:
2025.06.10. 07:56:17
Egy Barcelona fórumon meg engedtessék már meg a legnagyobb rivális legunszimpatikusabb spílereit fikázni. Ahogy nyilván megteszik a másik oldalon is.
Meg van engedve - senki nem mondta, hogy nincs - és igen, a másik oldalon is megteszik, pontosan ezt mondtam.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.06.10. 07:56:17

superman írta:
2025.06.09. 17:29:45
Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Számomra továbbra is varázslatos, hogy superman kollegának aktív accountja van még ezen a fórumon. :D Nem tudom, milyen beteges addikció ez részedről, de kezd unalmassá válni a Barca drukkerkedés álcája mögé búvó, fel-fel bukkanó provokáció.

Lőtéri kutyát (ahogy itt már megfogalmazták többen) nem érdekli CR vergődése, szekunder szégyen a pali, égeti ő magát eleget már, nem kell ahhoz kritizálni itt.

Egy Barcelona fórumon meg engedtessék már meg a legnagyobb rivális legunszimpatikusabb spílereit fikázni. Ahogy nyilván megteszik a másik oldalon is.

Neked is jobb lenne, ha visszamásznál oda, mert fájóan szánalmas, amit csinálsz. :)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
bence0330

2025.06.09. 21:46:59

superman írta:
Ugyanolyan fóbia van ott is, mint itt. Ott Yamal miatt, itt meg CR miatt még mindig. Meg tavaly Vinicius és Bellingham miatt. Ugyanolyan túlzó fikázás mind a kettő. Most ők vannak annak a bizonyosnak a rossz végén, de amikor ott jöttek sorba a BL győzelmek itt ment a hiszti, meg a "nem nézek többet focit" pl csababarcától. Aztán hogy, hogy nem, ahogy jöttek a győzelmek visszaszívárogtak ezek az arcok.
Már bocs, de az egész világ ki volt akadva ViniJr-tól, nem kellett hozzá Barcásnak lenni. :D Sőt, igazából még a saját portátokon (tényleg nem lenne egyszerűbb madridiként írni?) is úgy látom, hogy az emberek többsége ki van akadva tőle.

CR sem volt soha egy emberi példakép, ő tényleg mindig a rivaldafényt kereste mindenhol, cserepadon, bárhol, két klubot döntött romba utánatok, nem egy jófej csávó. De mondjuk azt elismerem, amit ebben a korban csinál, a profizmusa megkérdőjelezhetetlen. De ahogy lejjebb kifejtették, néha kicsit cringe amit az öregedő sztárok csinálnak, tényleg nem tudják sokan elfogadni, mi a limit. Ami nem feltétlen negatív, de okozhat néha visszatetszést.

A Yamal-jelenség meg egyértelműen kezd hasonlítani Messire. Hogy ez BL-ben mit fog eredményezni, nem tudom, a keretetek Yamallal együtt is erősebb, nem is kevéssel, de egy pár 4-0 meg 5-1 körüli eredményt szinte biztosan (még ha Xabival ez változni is fog). Az tuti, hogy ha nem szakítja komoly sérülés félbe a karrierjét, akkor még másfél évtizedig rettegni fogtok tőle. Persze arra sincs garancia, hogy mindig a mi színeinkben teszi-e mindezt.

Amúgy meg alighanem mi is így leszünk még pér évig Mbappéval. Yamal őt túlnőheti, ha a kapu előtt fejlődik, ami egy tinédzsernél nem egy merész kijelentés. A játékra való befolyása már most nagyobb, Mbappé egyelőre összességében még kicsit talán jobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.06.09. 17:42:02

superman írta:
Mesélj még barátom.
Vini 17-18 évesen ha egyáltalán volt annyi, köznevetség tárgya volt még nálatok is.

Olyat nem írtam egy játékos miatt, hogy nem nézek focit. Egyébként nem is nézek, kb a barca meccseket nézem, a válogatott meccseket, meg 1-2 komolyabb bl meccset, régen ezzel szemben mindent is néztem.

És egyébként hazudsz is, mert pl végig jelen voltam, talán egy fél év volt amikor nem írtam, de az nem egy "rettegett" ( :lol: ) real játékos miatt volt, hanem itteni fórumozók miatt nem volt gusztusom hozzá.

Jah és én nem olvastam itt a tegnapi meccs után CR-t fikázó hszt, max olyat amiben leírták (és a ti oldalatokon is), hogy azért játékban már inkább hátrány, és akár jobb is lehetne a portugál csapat ha kiveszed a kezdőből. Ez tényleg egyenlő azzal, mint amit Yamallal kapcsolatban csinálnak, és írogat egy két tesiból felmentett ostoba.
superman
Jugador d'estrella

Rdinho10
Capitá del Barça

2025.06.09. 10:59:12

csababarca írta:
2025.06.09. 09:39:12
Rdinho10 írta:
2025.06.09. 00:00:43
Itt csak a Messi fobias feher bohocok orulnek,Yamal miatt aki meg rakta oket egesz evben.Szegeny zsele is,probaljak ezt a mikieger kupat Vb aranyig felsz..ni :)
Durva, hogy egy gyerektől ilyen komoly ptsd-jük lett, mint a patás ördögöt úgy üldözik.

Szurkolók a döntő előtt az NL-ről: mikoegér kupa, komolytalan, vicc, senki nem veszi komolyan csak Yamal, stb.
Döntő után: legfontosabb kupa, megalázva Yamal, hitvány szezon, újabb bukott döntő/meccs Yamalnak, CRnek ez értékesebb mint az EB, vagy Messinek a VB….

Egészen szórakoztató, bár belegondolva rémisztő és félelmetes ha ezt komolyan gondolják.
Mert felnek tole,mint a tuztol..elojott bennuk a Messi fobia,h hany evig nyomoritotta oket,remeljuk ugyanigy lesz Yamallal.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.06.09. 10:34:41

Én sem értettem a spanyol edzőt, hogy mikor láthatóan nulla a középpálya akkor nem Olmo vagy Fermin jön be, Morata meg rejtély, hogy került oda. Balde is vitathatatlanul jobb, mint akik itt voltak, hiába volt sérült. de már a francia meccsen is perceken múlt az összeomlás.
Válasz küldése