Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Entrenador del Barça
Inzaghi otthagyta az Intert-hivatalos
MD szerint az Al Hilalhoz szerződik évi nettó 30 millióért.
MD szerint az Al Hilalhoz szerződik évi nettó 30 millióért.
Ez a Klub Vb hianyzas meg jol johet nekunk a kovi szezonra..vegyek csak komolyan,faradjanak.A kieso bevetelt meg tudjuk potolni,par Azsia,Usa haknival.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Áthozom, a klubvb gondolom jó lesz ide a BL-EL sorba. Pont ez érdekel, mi történik, ha az öregbarca és egy top klub összecsap.Mascherano14 írta: ↑2025.06.02. 21:05:25Nézz meg pár meccs összefoglalót, kiábrándító lötyögés az MLS, plusz millió technikai és helyezkedési hiba.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ami késik az nem múlik.....

Már talán ősszel is összeakadhatunk velük, gyanítom nagy érdeklődés kísérné a meccset.
Mindenesetre én nagyon adnám.....igazi face to face
- Chino
- Llegenda del Barça
Ezt alapvetően nem lehet így lemérni. Az, hogy ők az Intert így megverték, mi meg kikaptunk nem hiszem hogy releváns. Főleg, hogy nálunk is nüanszokon múlt. Ahogy náluk az a kieséses szakaszban többször is egy hajszál választotta el őket a kieséstől. Pool ellen büntetők, ami bármerre dőlhetett volna és jó eséllyel most az angolok lettek volna a döntőben (persze ez nem biztos) és Salah menne az aranylasztiért. A Villa is közel volt, hogy megtréfálja őket. Talán az Arsenal volt a legmagabiztosabb összesítésben 3:1-el.bence0330 írta: ↑2025.06.02. 11:51:34Azt valaki megnyerte volna kb 5-4-re.Szerintem ők. Pedri-Vitinhán ment volna szerintem el, Pedri van olyan jó, de a végefelé már egy fokozattal gyengébb volt a fáradtságtól, Vitinha meg értelemszerűen nem, szerintem jobban uralta volna a meccset a PSG, és a támadósora is jobb állapotban lett volna a befejezéseknél. Egyiknél sem sokkal, de szerintem ezekben feléjük billent volna a mérleg nyelve, nekem ez a tippem.
Nem csak mi vesztettünk azzal, hogy nem jutottunk be, hanem az egész foci, ez a meccs szerintem olyan nagyon sokakat nem érdekelt a pártatlanok közül, akit mégis, az se kapott semmit.
Az őszi szezonban pedig inkább a csoport kiesésre adtak volna nagyobb esélyt, mint egy elődöntőre .
Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy ne érdemelték volna meg, de inkább a döntőbeli egy meccs alapján vannak túl komolyan felfújva és szinte minden csapat ellen hasonló kimenetelben gondolkoznak.
Igazából már az első 20 perc után is csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz közte. Olyan szinten összeomlottak az olaszok, hogy onnan már csak hentelés lehetett, ahogy a védekezésük is túl van fújva. A ajnokságban a top 5 csapatból összesen csak egy kapott náluk több gólt, a Bl-ben ha a döntőt nem is számítom 4 meccs alatt (negyed -és elődöntő) 9 gólt nyeltek (amit a Bayernnek is nagyon megköszönhetnek).
Még egyszer nem elvéve a franciák érdemeit, de egy 1-2 gólos győzelemmel elég más lenne a megítélés.
Forca Barca!!!!
Még véletlenül sem a támadók érdeme az akció? Nyílván minden bekapott gól egy hiba miatt van, mert ha nem így lenne reggelig játszhatnának… ahogy Doué üresbe ment ( di marco volt a hunyó) egyből ketten várták középen a ladbát na nálam ez tudatos..vidra írta: ↑2025.06.02. 09:11:03Az egész Inter védelem azon az oldalon állt. A belseje 4v2. Nem vagyok egy taktikai szakértő, de gondolom, ha egyik oldalra ennyire el van tolódva, akkor ott semminek nem kellene átmennie, hiszen onnantól a másik oldalra csak egy passz az üres embernek, mint ahogy történt is.
Ez inkább egy szép Barcás védekezés volt![]()
- bence0330
Azt valaki megnyerte volna kb 5-4-re.

Nem csak mi vesztettünk azzal, hogy nem jutottunk be, hanem az egész foci, ez a meccs szerintem olyan nagyon sokakat nem érdekelt a pártatlanok közül, akit mégis, az se kapott semmit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Mar tobb helyen olvastam, hogy a PSG a Barcat is simazta volna a dontoben, en nem hiszem, az egy teljesen mas jellegu meccs lett volna...
PSG ezzel a középpályával megtehette a szellősebb elrendeződést, mert hatékony labdaszerzők, jó labdatartók és pontos passzolók.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.02. 08:27:49inkább lendületből vitte rájuk a labdát és kihasználta a réseket minthogy beszorítsa őket 0-0-nál, plusz olyan mezőnyfölényben voltak hogy kb alig pattant Intereshez a labda. Persze mi is rúgtunk nekik 3-3 gólt, de cserébe minden egyes kipattanó életveszélyes volt számunkra és rohantak vele a kapunk ellen.
A "cserébe minden egyes kipattanó" nem véletlenül került a psg játékosokhoz.
Ha egyszer valamikor lesz - fajsúlyosabb ellenfél ellen is - az ilyen játékhoz alkalmas középpályánk....akkor majd az éppen aktuális edzőnk élhet ezzel.
Csak akkor hagyhat egy edző taktikailag nagyobb területet az ellenfélnek, ha tudja, hogy a saját játékosa ez esetben is képes a labda visszaszerzésére....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.06.02. 11:41:31-kor.
Az egész Inter védelem azon az oldalon állt. A belseje 4v2. Nem vagyok egy taktikai szakértő, de gondolom, ha egyik oldalra ennyire el van tolódva, akkor ott semminek nem kellene átmennie, hiszen onnantól a másik oldalra csak egy passz az üres embernek, mint ahogy történt is.
Ez inkább egy szép Barcás védekezés volt

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem nem kicsit, hanem nagyon alulértékelt(volt). az MSN-érától 2015 után megkapta hogy ilyen kerettel edző sem kell, egy galambbal a kispadon is minden évben szétverné Európát a Barca, aztán látjuk hogy utána hol is tartottunk, most lett Flickkel komoly edzőnk, de eddig Lucho után kb 0 edzőnk volt.(Maximum Valverdét lehetne ide venni, aki formált egyet a játékunkon, de fejben a srácokra valahogy nem tudott hatni)csababarca írta: ↑2025.06.01. 21:08:53
LE miatt is nagyon örülök, nagyon jó edző, kissé alulértékelt is egyébként összességében, de csak rendbeszedte ezt a párizst, ráadásul elég meggyőző játékkal nyerték a párharcokat, a döntő meg no comment, ilyen mértékű lefocizást a bl-ben ilyen ludogorets-prime barca meccseken voltak.
PSG-ből kb mindenki extra volt, a védők is, kp-n mindenki tette a dolgát, Vitinha elképesztőt focizott egész tavasszal, de tegnap rátette a koronát, szemre másfélszer gyorsabban mozgott minden olasznál, mindenhol ott volt.
A Spanyol válogatottban is azért benne van az ő keze munkája hogy sikerült összeszedni, megreformálni. Remek taktikát választott az Inter ellen, csakúgy mint 2015-ben, inkább lendületből vitte rájuk a labdát és kihasználta a réseket minthogy beszorítsa őket 0-0-nál, plusz olyan mezőnyfölényben voltak hogy kb alig pattant Intereshez a labda. Persze mi is rúgtunk nekik 3-3 gólt, de cserébe minden egyes kipattanó életveszélyes volt számunkra és rohantak vele a kapunk ellen.
Flicknek ha valami, akkor ez ténylegesen még új terep, elvégre a Bayernnel nem találkozott Inter-féle csapattal, és a Bundesliga sem a bekkelésről híres, én bízok benne hogy leszűrte a tanulságot, és továbbra is tartom hogy megfelelő erősítésekkel, jó menedzsmenttel fel vehetjük a versenyt jövőre bárki ellen. A megnyíló Camp Nou szintén segítség lesz, nem véletlen hogy bajnokságban is most először lettünk úgy győztesek hogy több pontot szereztünk idegenben mint otthon.
bence0330 írta: ↑2025.06.01. 22:28:10Egy valamit nem szabad szerintem elfelejteni, az a bajnokságuk, és az ehhez mért helyzetük. A PSG majdnem BL-t nyert, mikor Covid év volt, és a BM nyert, akik szintén bezártak. Ezen túl kb mindig angol és spanyol csapat nyeri, ez nem véletlen, meg az sem, hogy pont akkor volt német-francia döntő.
Most nyilván ilyesmi nincs, de inverzben majdnem. A spanyol-angol-olasz csapatok elejétől a végéig gyilkolják egymást szoros mezőnyben, van aki a bajnoki címért (mi, Inter), van, aki mondjuk csak a BL-helyekért. Eleve 4 meccsel többet lejátszva.
A PSG-nek iszonyatos mákja van a L1-nel. Oké, persze, meg is kell nyerni, pláne ilyen fölényesen (senki nem vitatja, mennyire jók), de azért teljesen más kávéház bármi máshoz képest. Én ezért is gondoltam őket viszonylag súlyos favoritoknak már a legjobb 16 között, hiszen már kb onnantól kezdve ők már csak levezettek, tartalékoltak, pihentek, így sérüléseket is meg lehet előzni, és friss is maradt a csapat.
Azért ha mi a BL elődöntő előtti utolsó 10-15 fordulóban csak lötyögtünk volna, drasztikusan megnövekedett volna az esélyünk. A védőink közelebb lettek volna az őszi formájukhoz, mint ehhez a dekoncentrált fejetlen csirke effektushoz, Yamal nem hozott volna 1 kivétellel szinte kizárólag rossz döntéseket, és jobban kihasználhattuk volna a zsenijét Raphinha nem félhullaként játszott volna, és Pedri is a téli zsenijét hozta volna alighanem. Persze Flick rotálhatott volna jobban, de azért a mi keretünkkel ez tényleg nem egyszerű, és még az se jelentene messze annyit, mint pár hónap lazulás. Ha az Inter végiglötyöghette volna a bajnokságát, lehet kikapnak a döntőben, de hogy szoros lett volna, az kb fix.
Ez azért valahol nem korrekt, de hát ez van, a foci nem feltétlenül az mindig.
Nem mellesleg én Vitinhának adnám a lasztit, szerintem ő magaslott ki igazán a csapatból, de gondolom Dembélé fogja kapni. Kár, hogy ennyire leromlott nívójú csapatba érkezett, ahol nem tudtunk igazán mit kezdeni vele, Flicknél is lehet, hogy összekapta volna magát.
Azt sem szabad elfelejteni hogy míg az L1-ben még emellett simán el is halasztanak 1-1 fordulót hogy a PSG fel tudjon készülni, addig Tebasék középső ujjal mutogatnak a RM-Atleti-Barcának még akkor is ha csak 1 nappal át akarják helyezni a meccset. PL szintén kemény, pont ezért kellett a Citynek is a sikerhez az hogy kb 2 teljes kezdőcsapatnyi minőségi játékosa volt, 11 emberrel fix kipukkadtak volna és nem lett volna Tripla 2023-ban. Jövőre sokkal jobban kell menedzselni a keretet, természetesen a most nyáron megejtendő szükséges igazolásokkal kezdve.
Az első gól mitől méltatlan?vidra írta: ↑2025.06.02. 02:39:36Jó volt ez a PSG, de nem verhetetlen. Az Inter kapott először egy teljesen méltatlan gólt, a másodikban már komolyabb varázslat volt, de akkor még megvoltak az Internek támadásai, csak iszonyatosnak tűnt az erőnlétük meg a pontosságuk. Kb. mint vergődő bálnák a PSG lazán mozgó játékosai között.
Igazából az első kettő, viszonylag hülyén bekapott gól döntött. Utána a második félidőben már nem volt más választásuk, mint letámadni meg felmenni, ami nem jött ki túl jól.
Tiki-taka volt ami egy tudatos begyakorolt gyönyörű Barcás támadás volt. A második szép kontra, de ott egy megpattanó lövés ami inkább kellemetlen(sztem)
Jó volt ez a PSG, de nem verhetetlen. Az Inter kapott először egy teljesen méltatlan gólt, a másodikban már komolyabb varázslat volt, de akkor még megvoltak az Internek támadásai, csak iszonyatosnak tűnt az erőnlétük meg a pontosságuk. Kb. mint vergődő bálnák a PSG lazán mozgó játékosai között.
Igazából az első kettő, viszonylag hülyén bekapott gól döntött. Utána a második félidőben már nem volt más választásuk, mint letámadni meg felmenni, ami nem jött ki túl jól.
- bence0330
Persze, tél óta ők lettek alighanem a legjobb csapat, ezt nem vitatom. Egy darabig azért velünk együtt, amíg úgy április körül el nem fáradtunk. Ez is benne volt nálam is. Viszont ha már ennyire jók, na akkor nagyon számít szerintem, hogy a többi bajnokságban vérre menő harcok mentek, és akkor ezzel együtt már nagyon kiemelkednek. És még ha ehhez hozzáadod a két keret közti kor-mélységbeli különbséget, akkor ez a különbség tovább mélyül. Mi egy a fentiek szempontjából finoman szólva sem ideális kerettel mentünk a madridokkal végig, az övék meg azért elég komoly, szinte csupa jó korú játékossal. Még azonos bajnokságban is komolyan feléjük billent volna a mérleg, hát még így.LG írta: ↑2025.06.01. 23:10:21Bence! A Bayern és a PSG más szezonokban is nagyon korán el tudta dönteni a bajnokságot, nem ezen múlik. Sőt, a bajoroknál pont ez hozták fel sokab néhány szezonban érvként, hogy azért buknak a BL-ben, mert már március elől a bajnokság a javukra, és nem maradnak élesek a szezon végére.
Én is a PSG-t tartottam favoritnak, de azért, mert gyengébb a bajnokságuk, hanem mert elkezdtek remekül játszani. Azt elhiszem, hogy az Inter kipukkadt a végére, de a PSG amúgy is szintekkel felettük volt, ez az Inter a legjobb formájában sem tudta volna megverni őket, max. nem 5 lett volna közte,
Amúgy kétélű fegyver a lityi-lötyi, LE meg jó edző, és jól használta ki. Lehet másnál elkényelmesedtek volna, ki tudja. De alapvetően szerintem ez egy óriási előny, a szezon végén nagyon gyakran a fáradtság dönt, BL-ben és bajnokságban is. Már csak a sérülásek miatt is, az egyértelműen elkerülhető jobban, Koundé pl. tuti nem 0-24-ben focizna, ha februárra eldőlt volna a bajnokság.
Szóval ezek a körülmények azért nagyon-nagyom komoly szakadékot húztak a PSG és az Inter-Barca páros közé, komoly hendikeppel. A feltételek messze nem voltak azonosak. Félig az anyagi/ffp különbség, félig a fentiek miatt, szerintem.
Az Inter nem pukkadt ki a végére, hanem ennyit tudott (engedtek nekik) a PSG ellen.LG írta: ↑2025.06.01. 23:10:21Én is a PSG-t tartottam favoritnak, de azért, mert gyengébb a bajnokságuk, hanem mert elkezdtek remekül játszani. Azt elhiszem, hogy az Inter kipukkadt a végére, de a PSG amúgy is szintekkel felettük volt, ez az Inter a legjobb formájában sem tudta volna megverni őket, max. nem 5 lett volna közte,
Annyira a BL győzelemre koncentráltak, hogy hagyták a kupát és a bajnokságot is veszni. Mindent egy lapra tettek fel, de bebukták. Ez az 5-0 minket is beárazott valahol, hiába vertük volna meg az Intert, mi is kikapunk a döntőben. Látva a döntőt nem is vagyok már annyira csalódott a kiesésünk miatt.
Tavaszra a védelmünk átjáróház lett, a presszingünk is visszaesett, szóval lesz mit dolgozni ezen Flicknek a nyáron.
Bence! A Bayern és a PSG más szezonokban is nagyon korán el tudta dönteni a bajnokságot, nem ezen múlik. Sőt, a bajoroknál pont ez hozták fel sokab néhány szezonban érvként, hogy azért buknak a BL-ben, mert már március elől a bajnokság a javukra, és nem maradnak élesek a szezon végére.
Én is a PSG-t tartottam favoritnak, de azért, mert gyengébb a bajnokságuk, hanem mert elkezdtek remekül játszani. Azt elhiszem, hogy az Inter kipukkadt a végére, de a PSG amúgy is szintekkel felettük volt, ez az Inter a legjobb formájában sem tudta volna megverni őket, max. nem 5 lett volna közte,
- bence0330
Egy valamit nem szabad szerintem elfelejteni, az a bajnokságuk, és az ehhez mért helyzetük. A PSG majdnem BL-t nyert, mikor Covid év volt, és a BM nyert, akik szintén bezártak. Ezen túl kb mindig angol és spanyol csapat nyeri, ez nem véletlen, meg az sem, hogy pont akkor volt német-francia döntő.
Most nyilván ilyesmi nincs, de inverzben majdnem. A spanyol-angol-olasz csapatok elejétől a végéig gyilkolják egymást szoros mezőnyben, van aki a bajnoki címért (mi, Inter), van, aki mondjuk csak a BL-helyekért. Eleve 4 meccsel többet lejátszva.
A PSG-nek iszonyatos mákja van a L1-nel. Oké, persze, meg is kell nyerni, pláne ilyen fölényesen (senki nem vitatja, mennyire jók), de azért teljesen más kávéház bármi máshoz képest. Én ezért is gondoltam őket viszonylag súlyos favoritoknak már a legjobb 16 között, hiszen már kb onnantól kezdve ők már csak levezettek, tartalékoltak, pihentek, így sérüléseket is meg lehet előzni, és friss is maradt a csapat.
Azért ha mi a BL elődöntő előtti utolsó 10-15 fordulóban csak lötyögtünk volna, drasztikusan megnövekedett volna az esélyünk. A védőink közelebb lettek volna az őszi formájukhoz, mint ehhez a dekoncentrált fejetlen csirke effektushoz, Yamal nem hozott volna 1 kivétellel szinte kizárólag rossz döntéseket, és jobban kihasználhattuk volna a zsenijét Raphinha nem félhullaként játszott volna, és Pedri is a téli zsenijét hozta volna alighanem. Persze Flick rotálhatott volna jobban, de azért a mi keretünkkel ez tényleg nem egyszerű, és még az se jelentene messze annyit, mint pár hónap lazulás. Ha az Inter végiglötyöghette volna a bajnokságát, lehet kikapnak a döntőben, de hogy szoros lett volna, az kb fix.
Nem mellesleg én Vitinhának adnám a lasztit, szerintem ő magaslott ki igazán a csapatból, de gondolom Dembélé fogja kapni. Kár, hogy ennyire leromlott nívójú csapatba érkezett, ahol nem tudtunk igazán mit kezdeni vele, Flicknél is lehet, hogy összekapta volna magát.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Azért hagytak területeket, mert a psg nem nyomta be őket full feleslegesen, hanem engedte kijjebb jönni őket, majd gyors átmenet, és helyzetek.Khyzz írta: ↑2025.06.01. 20:14:37Szvsz a tegnapi Inter játéka nem összehasonlítható azzal amit ellenünk mutattak. Olyan volt mintha nem lennének középpályásaik, előre fele semmit nem mutattak. Érthetetlen volt számomra. Sommert meg jól cserben hagyták a társak. Amúgy csak nekem tűnt fel mekkora ordító területeket hagytak a PSG-nek? Ellenünk sokkal szorosabban buszoztak.
Egyből ki is jött az inter védők "fogyatékossága".
Egyébként ezért fontos az ilyen kaliberű csapatok ellen megszerezni a vezetést, mi sajnos mindkét meccsen mentünk az eredmény után, ők kényelmesen focizhattak.
LE miatt is nagyon örülök, nagyon jó edző, kissé alulértékelt is egyébként összességében, de csak rendbeszedte ezt a párizst, ráadásul elég meggyőző játékkal nyerték a párharcokat, a döntő meg no comment, ilyen mértékű lefocizást a bl-ben ilyen ludogorets-prime barca meccseken voltak.
PSG-ből kb mindenki extra volt, a védők is, kp-n mindenki tette a dolgát, Vitinha elképesztőt focizott egész tavasszal, de tegnap rátette a koronát, szemre másfélszer gyorsabban mozgott minden olasznál, mindenhol ott volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy minden csapat úgy játszik, ahogy a másik csapat hagyja neki. Mi hagytunk nekik 3 gólt meccsenként, mindenféle bírózással együtt, csak magunknak köszönhetjük a kiesést.Khyzz írta: ↑2025.06.01. 20:14:37Szvsz a tegnapi Inter játéka nem összehasonlítható azzal amit ellenünk mutattak. Olyan volt mintha nem lennének középpályásaik, előre fele semmit nem mutattak. Érthetetlen volt számomra. Sommert meg jól cserben hagyták a társak. Amúgy csak nekem tűnt fel mekkora ordító területeket hagytak a PSG-nek? Ellenünk sokkal szorosabban buszoztak.
A PSG jó volt. Figyeltem Dembelét de olyan kiemelkedőnek vagy pótolhatatlannak nekem nem tűnt. Jó volt de nála sokkal jobban játszottak mások. Akit onnan nagyon szívesen látnék nálunk az egyértelműen Vitinha, már tavaly is tetszett a játéka, szerintem Ő az egyetlen akinek a stílusa hasonlítható Pedriéhez. Megérdemelt győzelem egy jó PSG-vel aki szerintem túlságosan nem is erőltette meg magát és egy iszonyat gyenge Interrel. Grat LE-nek.

Szvsz a tegnapi Inter játéka nem összehasonlítható azzal amit ellenünk mutattak. Olyan volt mintha nem lennének középpályásaik, előre fele semmit nem mutattak. Érthetetlen volt számomra. Sommert meg jól cserben hagyták a társak. Amúgy csak nekem tűnt fel mekkora ordító területeket hagytak a PSG-nek? Ellenünk sokkal szorosabban buszoztak.
A PSG jó volt. Figyeltem Dembelét de olyan kiemelkedőnek vagy pótolhatatlannak nekem nem tűnt. Jó volt de nála sokkal jobban játszottak mások. Akit onnan nagyon szívesen látnék nálunk az egyértelműen Vitinha, már tavaly is tetszett a játéka, szerintem Ő az egyetlen akinek a stílusa hasonlítható Pedriéhez. Megérdemelt győzelem egy jó PSG-vel aki szerintem túlságosan nem is erőltette meg magát és egy iszonyat gyenge Interrel. Grat LE-nek.
Én nem bántásból írtam, hanem csak a psg támadóit dicsértem. Ez nekem fix betanultnak tűnt. Sommer mind2 kapusunknál jobb volt idén.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.01. 18:13:48Nem tisztességes szerintem Sommert elővenni, mert a társak sem segítették ki (írtam teljesen szétesett ez az Inter, alig kaptak gólt amikor formában voltak) de a sztárolását sem értettem igazán. Kapott 4 gólt a rövidre, ami nem nézett ki jól.
A lestaktika egy eszköz, alkalmazkodás a játékhoz és a játékosokhoz.
A védekezés már elkezdődik a támadóinknál, folytatódik a középpályásokkal, jönnek a védők majd a kapus.
Pep, Lucho, Arteta, de La Fuente.....valamennyiük játéka erre a rudóra épült és épül, egyiknek sincs folyamatosan betonból a védelme, statok nélkül érzésre a fontosabb meccseiket látva, egyik sem nyelt folyamatosan úgy gólokat, mint mi....néha oké, előfordul minden jobb családban is ilyen
Szóval nézzük meg a fenti Mesterek középpályásait.....de bőven elég a Spanyol EB menetelés is.....Rodri, F.Ruíz, Olmo.....egy biztos, hogy egyik edző sem a hátsó alakzatától lett elismert edző....ugyanakkor mindegyiknek a legerősebb alakzata a középpálya és arra is teszi a hangsúlyt....!
(MSN elég ritka kivétel, azt hagyjuk, csak a hab volt a kávén)
Cucurellát a fél fórum lesajnálja, ahogyan az öreg Carvajalt is.....Laporte valahol arábiában már.....Le Normand sem világbajnok a maga módján.....
Szóval, én jelenleg ezért látom elölről hátra és nem feltétlen hátulról előre a dolgainkat.....az oda-vissza és a vissza-oda valamint a mérleg nyelve mindíg középre esik.....

A kapus ugyanakkor a kivétel, ami erősíti a szabályt, de mindent nem lehet a lengyelre fogni.
-
- Entrenador del Barça
Nem tisztességes szerintem Sommert elővenni, mert a társak sem segítették ki (írtam teljesen szétesett ez az Inter, alig kaptak gólt amikor formában voltak) de a sztárolását sem értettem igazán. Kapott 4 gólt a rövidre, ami nem nézett ki jól.
Egyébként neked tegnap nem volt feltűnő, h psg támadók rövidre lőtték a labdákat? Mint, ha felkészültek volna sommerből…gránit írta: ↑2025.06.01. 17:28:41Szerintem levonhatók belőle tanulságok. Nem csak ez az egy mérkőzés volt, ahol csődöt mondott a támadójátékuk. Az alapszakaszban 8 meccsen mindössze 11 gólt szereztek. Meccsenként alig egyet. Bejöttek az erős 4. helyre, mert eközben mindössze 1 gólt kaptak. Erről írtam, hogy tegnap Sommer sem hozott semmi extrát, de sokat köszönhetnek neki, nagy szerepe volt abban, hogy idáig eljutottak.
A mi meccseinket nem számítva 13 meccs, 19 szerzett gól az Inter részéről. Nem lőtték meg a meccsenkénti másfél gólos átlagot. Ez bizony gyenge, nem egy meccs alapján. Ha ettől a csapattól két meccsen 7-et kapunk, azon érdemes elgondolkodni. Persze, voltak jó védekezéssel lehozott meccseink, mint a Madrid elleni meccsek, a Bayern elleni meccs, nem mindig muzsikált gyengén ez a hátsó alakzat, a lestaktika sok mérkőzésen ült. Fejlődési lehetőséget viszont én itt többet látok.
Szerintem levonhatók belőle tanulságok. Nem csak ez az egy mérkőzés volt, ahol csődöt mondott a támadójátékuk. Az alapszakaszban 8 meccsen mindössze 11 gólt szereztek. Meccsenként alig egyet. Bejöttek az erős 4. helyre, mert eközben mindössze 1 gólt kaptak. Erről írtam, hogy tegnap Sommer sem hozott semmi extrát, de sokat köszönhetnek neki, nagy szerepe volt abban, hogy idáig eljutottak.
A mi meccseinket nem számítva 13 meccs, 19 szerzett gól az Inter részéről. Nem lőtték meg a meccsenkénti másfél gólos átlagot. Ez bizony gyenge, nem egy meccs alapján. Ha ettől a csapattól két meccsen 7-et kapunk, azon érdemes elgondolkodni. Persze, voltak jó védekezéssel lehozott meccseink, mint a Madrid elleni meccsek, a Bayern elleni meccs, nem mindig muzsikált gyengén ez a hátsó alakzat, a lestaktika sok mérkőzésen ült. Fejlődési lehetőséget viszont én itt többet látok.