Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tavaly a szürke, eredménytelen játék miatt megvált a klub Xavitól, de nem emlékszem olyasmire, hogy nagy számonkérése lett volna a játékosoknak, elnöknek, sportigazgatónak, de legalábbis mindenki más a helyén maradt, hacsak nem egyszemélyiben Gündogan volt a felelős mindenért, mellette elengedtünk pár 30 feletti kiegészítő embert (SR, Alonso) és néhány fiatalt. Pár kritika hangzott el itt is...brazilfan írta: ↑2025.05.15. 10:49:54Én a Real-szurkolók helyében most a focistáktól, Ancelottitól és Pereztől is számon kérném ezt az évet, és még egyszer mondom, nemcsak az elmaradt sikerek miatt, hanem a szürke, egysíkú, a Realhoz méltatlan játék miatt is. És a Real TV szánalmas kompenzálási kísérletei miatt is. A helyükben kikérném magamnak, hogy ilyen hülyeségekkel akarnak etetni.
Úgy gondolom.Rinku írta: ↑2025.05.15. 10:03:56Mármint úgy gondolod, hogy 15 béel klubnak nem katasztrófa, hogy az utált, büdös kis katalán unokatestvér megverte őket minden létező fronton, abból kétszer kupadöntőkben, illetve a lesajnált, büdös kis angol távoli unkatestvér is oda-vissza letolta nekik a gatyát és beállt mögéjük egy 5-1 összesítéssel? Tényleg nem katasztrófa?
Mármint úgy gondolod, hogy 15 béel klubnak nem katasztrófa, hogy az utált, büdös kis katalán unokatestvér megverte őket minden létező fronton, abból kétszer kupadöntőkben, illetve a lesajnált, büdös kis angol távoli unkatestvér is oda-vissza letolta nekik a gatyát és beállt mögéjük egy 5-1 összesítéssel? Tényleg nem katasztrófa? Ez több, mint katasztrófa, ez akkora szégyen, mint amikor Crassus seregét egyszerűen hülyére-holtra nyilazták a pártusok a sivatag kellős közepén (pardon my history buff
Abszolút. Jövőre csak jobbak lesznek, de idén sem voltak rosszak, ezért is nagy fegyvertény a 4/4.Troym írta: ↑2025.05.15. 09:44:55Bajnoki ezüst, kupadöntő, BL8, azért nem hiszem, hogy nagy katasztrófa lenne Madridban, simán rosszul sikerült a szezon, edzőcsere 4-5 poszton változtatnak és kész.
A 4 bukott Classico valóban nem néz ki jó, de vannak hullámok mindkét csapat életében, most idén nekünk jött össze minden a Classicon, jövőre lehet fordítva lesz.
Ha lesz eszük szereznek valakit Kroos posztjára, plusz egy jhv, bhv, khv és kb kész is. (Ebből TAA és Huijsen kb meg is van, Carrerast is megkörnyékezték, marad egy középső középpályás)
Így van. Ma be kell húzni. Az utolsó 2 meccs nagyon kemény lesz, 2 BL-re hajtó csapat ellen. Villarreal nagyon jól játszik mostanában, baszk földön mindig nagyon nehéz. Elvileg ez lesz a 3 meccsből a legkönnyebb, még akkor is, ha az Espanol mindent meg fog tenni a győzelemért.horika írta: ↑2025.05.14. 23:58:01„Én azt sem bánnám, ha holnap X az Espanyol ellen és jövő héten hazai pályán húzzuk be.”
Nem t'om, én azért nem vagyok teljesen nyugodt. Mindenki bajnoknak tekinti a Barcát, de az utolsó két meccs nagyon kemény lesz, így tényleg kellene a holnapi győzelem. De legyünk őszinték, voltak bőven szenvedős meccsek is az elmúlt időszakban (Leganés, Celta, Mallorca, Valladolid).
Én a vasárnapi Barca–Real után úgy fogtam fel, hogy van 6 db meccslabdánk (3 Real-meccs + 3 Barca-meccs). Az első bukó, de van még 5...
(Amúgy sziasztok, ez az első hozzászólásom.)
Így van. Par évig még nézhetjük ezt, tényleg klasszis a pali.
De, a gólpasszos messze nem volt lesen, szerintem méter is volt benne, vagy még több, aztán lehet rosszul láttam. Nem volt gond a góllal azon túl, mekkora mák volt, hogy az utolsó támadásból jött.
Mivel oda-vissza vertük őket ezért már egy X-el is bajnokok lennénk, ha jól számolok.